Наемът


    Автор: anonymous
Публикуван на: 09.12.2011
Двете момичета стояха пред вратата на апартамента и чакаха жената, пуснала обявата във вестника, че дава стая под наем да отвори. Ключът в бравата се превъртя и вратата открехна. Пред тях застана дебела матрона с изрусена коса.
- Ами ние-е? - поколебаха се те.
- Идвате за стаята? Добре. Можете ли да предплатите за един месец?
- Ами-и? Да.
- Започваме добре. Второ? Пушите ли?
- Не.
- Продължаваме добре. И трето?
жената ги изгледа продължително - никакви мъже в къщата. Ходете на хотел. Двете момичета отговориха почти в хор:
- Никакви мъже в къщата, обещаваме, никакви мъже няма да има.
- Добре.
- Тогава да ви покажа стаята. Два месеца по-късно хазяйката бе много доволна от студентките, защото и за втория месец те предплатиха, както за първия, действително не пушеха и наистина не водеха никакви мъже в къщата. На сутринта, Виолета се събуди и погледна спящата до нея Наталия. Отправи очи към леглото в другия ъгъл на стаята, оправено от няколко дни, което бе предназначено за нея. Тя се усмихна и прокара пръсти по голото рамо на приятелката си. Тя се размърда и придърпа завивката. Виолета пъхна ръка отдолу и я плъзна по двете бузки на дупенцето й. Наталия започна да разлепя мигли. Извъртя се по гръб и огромните й гърди се разляха по тялото й.
- Какво ще кажеш за малко секс рано сутрин? - попита Виолета. Наталия се усмихна, все още сънено:
- Да-а, защо не? Виолета се наведе и засмука едното й зърно. То бързо се втвърди под ласките на устните й и Наталия сложи ръка на другото си зърно. Спусна свободната си ръка между краката си и започна да роши тъмните косми на Венериния си хълм Виолета правеше мокри кръгчета около ареолата й и само от време на време прокарваше езика си през зърното й. Наталия застена, сви крак в коляното си, за да освободи повече място за ръката си там и започна да докосва с пръсти срамните си устни. Виолета махна ръката й от другото й зърно и също го засмука. Наталия застена по-високо и отметна завивките. Виолета веднага се спусна надолу, като само за миг се спря на пъпчето й и потъна между бедрата й. Промуши език сред листенцата й дълбоко в прохода й и започна да опипва вътрешните стени на влагалището й. Това предизвика в Наталия такива усещания, че тя въобще не успя да се сдържи и започна да крещи от удоволствие.
- Винаги свършвам, преди те още да са стигнали до средата? - помисли си хазяйката, бъркайки си в путката, наблюдавайки ги през ключалката.
- Вече два месеца, не издържам! Трябва да им призная, че и аз съм такава.
- Но все не знаеше кога. Под влияние на възбудата, реши, че ще го направи днес и че точно сега е момента. Отвори вратата, но виковете на Наталия заглушиха шума. Тя се промъкна в стаята и застана до нощното шкафче. Виолета вдигна глава, за да захапе пухчето на приятелката си и замръзна на място.
- Г-жо Стоянова? Наталия изведнъж спря да охка и изви глава уплашено.
- Г-жо Стоянова? - Не се притеснявайте, момичета. И аз съм като вас. Продължавайте! Много ми харесва!
- Така ли? - попитаха те едновременно.
- Да. Продължавайте!
- И тя започна да се съблича. Пред момичетата се разкри старческото тяло на Жана, шкембето й, което стигаше почти до вече пооредялото й от възрастта пухче и някога големите й гърди, които сега обаче й висяха почти до корема. От подмишниците й се излъчваше остра миризма. Тя седна на ръба на леглото и когато момичетата се преместиха малко встрани, тя се излегна и каза:
- Ти продължи да лижеш Наталия, докато аз лижа теб. Жана прехвърли левия крак на Виолета през лицето си и потопи устни сред русата й джунгла. Разтвори срамните й устни и след като ги подразни малко с език, си го вкара вътре. Виолета продължи да лиже Наталия, но Наталия усещаше, че не е така, както досега. Виолета също го усещаше. Вероятно езикът на Жана я караше да се чувства некомфортно, помисли си Наталия. След малко на Жана й омръзна да си пъха органа в сухата и гореща путка на Виолета, докато тя се беше подмокрила страшно. Нареди й да стане и коленичи пред нея. Издърпа Наталия за краката към себе си и заповяда преди да опита вкуса на срамните устни и на брюнетката:
- Лижи ме!
Виолета приближи лице и едва тогава усети парливата и сила миризма, която се излъчваше от вагината й. Затаи дъх и докосна с върха на езика си малките й устни. Жана вдигна таз към нея и Виолета дръпна глава назад. Премести се леко към края на леглото и Виолета пак дръпна глава. Накрая Жана я хвана за косата и набута гениталиите си в устата й. В същото време тя се наслаждаваше на младото, свежо путе на Наталия и като разтриваше срамните й устни с устните си, я ебеше с език. Не забравяше да докосва и клитора й, силно набъбнал от възбуда от необикновената ситуация и брюнетката крещеше силно. След малко на Жана обаче й хрумна друга идея, отблъсна Виолета и обърна Наталия в кучешката. Тя също застана на колене и длани и нареди:
- Ти ще ме лижеш отзад, докато аз лижа Наталия - и разтвори меките й възглавнички, за да види дупката й.
- О, прекрасна е! - извика тя и я нападна. Виолета клекна зад задника на хазяйката си и веднага подуши тежката, отвратителна миризма. Погали я по полукълбата, но нищо повече. Тя извърна глава.
- Ти няма ли да ме лижеш?
- Ами? аз г-жо Стоянова?
- Значи няма да ме лижеш?!
- Ами? Аз?
- Добре, добре? - закани се тя и изостави апетитното дупе на Наталия. Двете момичета имаха време само да се спогледат, преди Жана да се върне с една двойна поставка за клизма.
- Ама г-жо Стоянова?
- А на теб най-много ще ти напълня гъза - рече хазяйката на Виолета.
- Хайде, на колене с гръб към мен. Брюнетката и блондинката послушно застанаха на колене и след заповедта да си разтворят задниците, Жана им вкара пластмасовите наконечници. Пусна водата по прозрачните маркучи и наблюдавайки как им се влива през дупките отзад, тя започна да мастурбира. Стоеше разкрачена, бурно блъскаща с пръсти в путката си, а с другата си ръка се опипваше по ануса и си припомняше удоволствието, което бе изпитвала, когато сама си правеше клизми. Студентките заохкаха и запъшкаха, гърчейки се силно.
- Ох, господарке, моля ви?
- Точно така, наричайте ме господарка? - Спрете, моля ви? Вече преливам? Хазяйката опипа торбичките с вода, дали са се изпразнили добре и когато остана доволна, ги стисна, за да е сигурна. После извади пластмасовите наконечници и извика:
- Виолета, лягай на пода!
- О, господарке, не мога нищо да направя сега, моля ви, пощадете ме? Тя я улови за косата и накара да легне.
- Наталия, клекни отгоре й?
- О, господарке, трябва да отида до тоалетната, ще се изпусна? Жана и нея хвана за косата и я накара да клекне над Виолета. Но още преди да го стори, тя, както каза, не успя да се сдържи и изпусна от дупето си мощна струя вода, която опръска лицето на Виолета. Бързо клекна, защото втората струя, която изкара от тялото си, беше последвана и от някои нечистотии, които паднаха върху гърдите на блондинката. Наталия се уплаши от това, а Жана се изкефи и обкрачи главата на Виолета, която, крайно отвратена, се бе извърнала настрани. Жана вдигна с крак лицето й обратно нагоре и като се разтвори силно, започна да пикае върху блондинката.
- Как само се слива златния ми дъжд със златото на косите ти? - ох, страхотно. Урината пръскаше в плътно затворените й устни и Жана правеше широки кръгове с таза си, за да не остане непокрито място от лицето на Виолета със скъпоценната й течност. Това принуди Виолета също да се изпусне и тя започна да изстрелва мощни порции вода от задника си.
- Браво, обичам да гледам как го правиш. Наталия, отиди веднага да поглъщаш гъзовата й вода - изрази се тя.
- Хайде, бързо, че ще свърши. Тя се поколеба, но когато Жана постави крак на лицето й, Наталия веднага се спусна надолу и зяпна под ануса на Виолета. Тя изстрелваше водата си направо в устата й, която тя после плюеше.
- Размажи нечистотиите по тялото си! - заповяда хазяйката на Виолета. Тя вдигна ръце да го стори, но когато докосна парчетата екскремент, се отказа. Жана се наведе над нея, циците й увиснаха над лицето й и тя отново усети острата миризма, която се излъчваше от необръснатите й подмишници. Разтри мръсотиите по корема и гърдите й и когато я нацапа цялата, се изправи.
- Ако се забавляваме така всеки месец, ще ви премахна наема.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  13.06.2023 08:23:28Изпратен от:  popsnkrsreps
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!