Mария и Анелия


    Автор: anonymous
Публикуван на: 14.06.2012




Mария и Анелия бяха две прителки, които се познаваха от деца и споделяха всичко една с друга. Един горещ летен ден Анелия отиде на гости при Мария.
- Охх, каква е жега днес, сам за басейн-промълви с плътните си устни Анелия и смъкна блузката си. Двете приятелки не криеха нищо една от друга.
- Да, но е нечовешко да ходим до басейна чак, не мислиш ли мила? Да си направим тук едно парти-след тези си думи Мария смъкна горнището на сутиена си и гърдитей предизвикателно се поклащаха.
- Искам да ги пипна, никога не съм пипала нечии други женски гърди, моля те Мария! Анелия хван в пепите си възголемите гърди наприятелката си и започна да ги гали, после прокара език по тях, по втвърдените им зърна
- Мммммм - Мария се мокреше стабилно отдолу
- Ох, скъпа, искам да те излижа! Анелия в първия момент се дръпна уплашено, но след напористите ласки от страна на своята приятелка се съгласи. Надупи се и свали прашките си. Мария първо вкара гърдата си в путката на Анелия, след това започна да я лиже вкарвайки пръстчета в дупето и путката на Анелия. Младото момиче се развика от есктаз и почна да се празни върху лицето на приятелката си.
Дали от невъобразимия оргазъм или отдруго, но Анелия се напишка, докато се празнеше, това не остана незабелязано от Мария, която жадно запоглъща урината й, стараейки се нищо да не остава по пода. Анелия гледаше гузно...
- Не се тревожи ангелче - успокояваше я Мария - сега аз ще направя същото, но предлагам да идем в банята! Анелия седна във ваната, а Мария клекна над нея с широко разстворени крака и започна да пикае върху лицето и гърдите на лесбийката, навирайки пикаещата си пичка максимално в лицето на момичето, така че то на моменти се задушаваше.
- Харесва ли ти скъпа, искаш ли още, искаш ли да ми олижеш дупето
- Амии....
- Хайде, само ме близни по ануса, ще ни хареса и на двете. Анелия започна да ближе Мария по дупето, вкарвайки език в цепката на ануса й и усещаше острия мирис на фекали, но това изведнъж я възбуди! Тя завря едно пръстче в ануса на Мария и започна да рови, после намаза другата си ръка с шампоан и вкара две мазни пръстчета в дупето й, разбърквайки хубаво сместа от лайната, намиращи се там.
От шампона приятелката й не се сдържа и въпреки, че се опитваше да се здържи се изака точно върху лицето на Анелия, изпускайки и тънка струйка пикня, същевременно получи невъобразимо облекчение и орагазъм, който я разтресе.
Мария стана, и започна да бърше фекалите от лицето на приятелката си, като продължаваше да пикае и права и разлива сладостна пикня по ваната и тялото на Анелия, в този момент Анеля, на свой ред, поиска да й бъде върнат жеста, стана, хвана Мария и положи да легна във ваната, разтвори широко крака над нея и почна уринира върху цялото й тяло, опикайваки гърдите, устните и косите на момичето. После се наведе, разтвори още по-широко крака и с мощен звук се изсра върху гърдите на Мария. Двете момичета се къпаха във вода, пикня и лайна, като това беше най-хубавото им преживяване заедно!


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!