Камелия и Кати


    Автор: anonymous
Публикуван на: 09.12.2011
Беше невероятно горещ юлски ден. Кати беше решила да отиде на гости на добрата си приятелка Камелия и да се по забавляват по женски. И двете, въпреки слуховете които се носеха за тях бяха много самотни жени. Историите за сексуални маратони с фенове от цялата страна си бяха пълна измислица. Кати спря червения си джип пред огромната къща на Камелия и натисна копчето на домофона.
- Скъпа, аз съм.
- Качвай се, аз съм на терасата. - чу се глас от високоговорителя. Кати натисна дръжката на вратата и тя се отвори. Тя се за изкачва нагоре по стълбите и намери Камелия легнала на шезлонга да чете книга.
- Страшна жега! Как издържаш тук без климатик.
- Ами аз съм свикнала, а и тук става доста силно течение. Кати се доближи до парапета и погледна в далечината.
- Винаги съм казвала, че имаш страхотна къща.
- Така е, нали знаеш, че я купих от Иван Костов, след като го осъдиха. За миг Кати остана неподвижна, загледана в посока на къщата на Слави Трифонов за която се носеха такива легенди. Какви ли оргии ставаха там в този момент? После с естествен жест, Кати разкопча високия колан пристегнал талията й и го метна върху един от плетените столове. Без да се бави дръпна ципа на пъстрата си пола и тя се смъкна в краката й. Прескочи кръга очертан от свалената дреха. Блузата и стигаше до ханша, малко под страничната извивка на бикините така, че отпред и отзад от тях се виждаше само бяла ивица плат, поръбена с дантела. Кати се отпусна в един от шезлонгите и грабна неволно някакво илюстровано списание от масата.
- И ти ли си купуваш Playboy? Това май е новият брой.
- Да, новият е. Днеска го получих. - каза Камелия, отмествайки за пръв път книгата която четеше от очите си.
- Аз го прегледах ама няма нищо интересно.
- Разказа прочете ли го?
- Не. Нали знаеш, че не съм много добре с английския.
- Ще ти пречи ли ако го прочета сега.
- Не разбира се. То и без това няма какво друго да правим. Налей си портокалов сок ако искаш.- Камелия подаде една чаша на колежката си. Кати се излегна удобно с прилично прибрани крака и потъна в четене. Отвореното списание скриваше лицето й. Но тя не остана дълго време неподвижна. Тялото и потръпна и тя повдигна левия си крак, изоставяйки предишната си поза. Едната й ръка се спусна между разтворените й крака, отмести ивицата плат и затърси много ниско някаква точка, която, изглежда намери и за миг се задържа там. После се за изкачва нагоре по браздата между устните. Погали възвишението изопващото плата на бикините й, после заслиза надолу, плъзна се под полукълбата и отново се върна по същия път. Но сега обърнат надолу беше само средния пръст, а останалите, повдигнати грациозно го обграждаха. Той докосна нежната плът, а китката с рязко движение се отпусна. Камелия не можеше да повярва на това което ставаше пред очите й. Шоуто което нейната приятелка й представяше беше прекалено много за незадоволеното й от толкова много време тяло. Сърцето й биеше толкова силно, че Камелия се уплаши да не би да се чуе. Върхът на езика й се показа през полуотворените устни. Кати продължи играта си. Средният пръст навлезе по-дълбоко разтваряйки плътта. После отново спря, описа кръг, поколеба се, потупа и почти невидимо затрептя. Камелия неволно изстена. Кати остави списанието и се усмихна.
- Ти не се ли галиш? - учуди се тя и с лукав поглед.
- Аз винаги се галя докато чета.
Камелия кимна с глава, неспособна да проговори. Кати се изви в кръста, сложи ръце на ханша и чевръсто смъкна бикините си до средата на бедрата. Размаха крака във въздуха за да се освободи от тях, след това се отпусна, притвори очи и с два пръста разтвори розовите устни.
- На това място е много хубаво - каза тя.
- Не мислиш ли? Камелия отново само кимна с глава. Кати продължи да говори.
- Затова почти не докосвам горната част. По-добре е да движиш напред-назад пръста в прореза. Действията и онагледиха казаното. Накрая пръстът й очерта дъга и Кати тихо простена.
- Ох! Не мога повече да се сдържам! Пръстът и подскочи лудо върху клитора. Стонът й премина във вик, бедрата й се разтвориха рязко и се затвориха изведнъж, притискайки пленената ръка между тях. Кати извика продължително, сякаш я разкъсваха и накрая се отпусна задъхана. След малко, поела дъх отвори очи.
- Наистина е прекрасно. И отново наклонила глава Кати вкара внимателно и нежно средния пръст във влагалището си. Камелия си хапеше устните. Когато пръстът потъна докрай Кати въздъхна продължително.
- Погали се и ти. - окуражи я тя.
-Камелия се поколеба, сякаш търсеше изход. Но объркването й не трая дълго. Изправи се рязко, разкопча късите си панталони и те се смъкнаха надолу. Под тях не носеше нищо. Великолепният и тъмен триъгълник изпъкна на фона на оранжевата й блузка. Когато Камелия се излегна отново, Кати седна в краката й на една табуретка. Сега и двете бяха в еднакво положение. С покрит бюст и разголени корем и задник. Кати наблюдаваше съвсем от близо путката на приятелката си.
- Как обичаш да се галиш? - попита тя.
- Като всички. - каза Камелия, която се смущаваше от дъха на Кати до тъмите й бедра. Ако ръката на приятелката й я докоснеше това щеше да я освободи от напрежението и стеснението. Но Кати не я докосваше. Само каза:
- Покажи ми как го правиш. Мастурбацията донесе на Камелия бързо облекчение. Струваше й се, че между нея и света се спуска завеса и колкото повече пръстите й вършеха познатото си дело между краката, толкова повече я обземаше спокойствие. Този път тя не пожела да удължи насладата. Имаше нужда бързо да намери опора, да стъпи на твърда почва. А не познаваше нищо по-добро от ослепителния пристъп на оргазъм.
- Как си се научила да се наслаждаваш, Камелия? - попита Кати когато приятелката й дойде на себе си.
- Съвсем сама. Ръцети ми сами откриха всичко.
- И на кое място предпочиташ да се галиш?
- О, на много места. Усещането е различно в горния край, по средата или в основата: ето тук.
- Само клиторчето ли галиш?
- Не, що за хрумване! Съвсем малкото отворче, точно под него е също много чувствително. Достатъчно е да го докосна с крайчеца на пръстите, за да изпитам веднага наслада. - обясни Камелия.
- Какво още правиш?
- Обичам да се галя по вътрешната страна на устните, където е най-влажно.
- С пръст ли? - Също и с банани. Вкарвам ги докрай. Най-напред ги обелвам, не трябва да са зрели, а зелени и дълги. При спомена за това сладостно усещане Камелия почувства, че прималява. Беше до такава степен запленена от мисълта за самотните си наслаждения, че почти забрави за чуждото присъствие. Пръстите докоснаха клитора й. Как би желала в този момент нещо да проникне в нея. Камелия затвори очи, разтвори широко крака и започна да движи ръката си. Нужна и беше нова наслада. С широки, бързи и равномерни движения на събраните си пръсти тя започна да милва устните си. Изведнъж някой отмести ръката й и нещо влажно и мокро застана на нейно място. Камелия отвори очи и не повярва на това което видя. Кати беше застанала между краката й и ближеше нежно клиторчето й. Тя вдигна глава и очите им се срещнаха. - Много си сладка отдолу. - усмихна се Кати. Камелия се чудеше какво да направи. Накрая реши, че е най добре да се отдаде на удоволствието и затвори отново очи, чувствайки приближаването на нежната топлина която скоро щеше да се разлее в цялото и тяло. Ръката на Кати се спусна надолу и намери собственото й клиторче. Пръстът й започна да прави кръгови движения върху него, докато езичето и потъваше все по дълбоко във влагалището на Камелия. По стоновете които издаваха си личеше, че и двете са близо до оргазъм. Изведнъж Кати се дръпна и остави приятелката си почти накрая. Тя стана от табуретката на която седеше досега и седна на другия край на шезлонга на който стоеше Камелия. Тя разтвори крака, мушна единия под този на Камелия и се приближи напред. Половите им органи се срещнаха. Срамните им устни се допряха в сладка, изпълнена с удоволствие целувка. Камелия не издържаше повече. Тя започна да движи таза си в кръг, доставяйки едновременно удоволствие и на двете. Само след минутка Кати започна да свършва. Тя се притисна силно напред към Камелия и изви гръб. От устата й се отдели силен писък. Гледката беше достатъчна за Камелия. Нейният оргазъм я покоси като мълния и тя се отпусна на гръб. Путките им останаха долепени една до друга. Сладките им нектари се смесиха. Предстояха им още много интересни мигове в скучния им живот на поп фолк певици...

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  08.10.2015 00:15:16Изпратен от:  Imperia
Този текст е почти изцяло преписан от книгата на Еманюел Беар "Емануела"
 
Дата:  15.09.2020 18:35:43Изпратен от:  zpppinfNig
 
Дата:  26.09.2020 16:33:28Изпратен от:  earphonesNig
 
Дата:  18.11.2020 23:07:27Изпратен от:  pozamkamNig
Когда обычный человек сталкивается с тем что потерял ключи или замок был случайно или умышленно выведен из строя мы готовы прийти на помощь и вскрыть ваш замок. Вскрытие замков может происходить как с помощью слесарного инструмента, так и профессиональных отмычек - это зависит от типа замка, его модели и каждый наш мастер знает как работать с тем или иным видом замка. Все что вам нужно сделать - это оформить вызов и подождать некоторое время прибытия мастера по замкам. Мастер поедет к вам обязательно, в каждом районе Москвы работает по несколько мастеров по вскрытию замков от нашей компании. После вскрытия замка мы поможем вам в закупке комплектующих и установке нового более надежного замка для вашей двери. вскрыть замок в квартире
 
Дата:  17.02.2021 23:58:57Изпратен от:  Merle Ligertwood
Use SendBulkMails.com to run email campaigns from your own private dashboard. Cold emails are allowed and won't get you blocked :) - 1Mil emails / mo @ $99 USD - Dedicated IP and Domain Included - Detailed statistical reports (delivery, bounce, clicks etc.) - Quick and easy setup with extended support at no extra cost. - Cancel anytime! Regards, www.SendBulkMails.com
 
Дата:  09.06.2021 03:31:23Изпратен от:  Dann Salas
Hello, It is with sad regret to inform you that BestLocalData.com is shutting down. We have made all our databases for sale for a once-off price. Visit our website to get the best bargain of your life. BestLocalData.com Regards, Dann
 
Дата:  12.10.2021 11:02:12Изпратен от:  yanmaneee
http://www.yeezy350v2s.com http://www.supplyyeezys.com http://www.kevindurant-shoes.us.com http://www.golden-goose.us http://www.giannisantetokounmposhoes.us http://www.supremeoutlet.us.com http://www.cheapjordan.us http://www.monclersoutletstore.com http://www.goldengoosessale.com http://www.curry7.us http://www.hermesbirkinbags.us.com http://www.lebron18shoes.us http://www.stoneislands.us http://www.supremesonline.com http://www.jordanstoreonline.com http://www.chromehearts.com.co http://www.jordanssneakers.us.com http://www.curry7shoes.us http://www.goldengooseoutletonline.us.com http://www.birkinbag.us.com http://www.off-whiteshoes.us.com http://www.kobesneakers.com http://www.hermesbirkins.com http://www.kyrieirving-shoes.us.com http://www.jordan11retro.us.com http://www.supremeclothingstore.com http://www.chromeheartstoreonline.com http://www.yeezy-supply.us.org http://www.lebronjames.us.com http://www.kyrie7shoes.us http://www.yeezy350boost.us.com http://www.kd-shoes.us http://www.goldengooseofficial.com http://www.lebron18.us http://www.yeezyboost380.us.com http://www.kyrie4shoes.us http://www.bathing-ape.us http://www.bapes.us.org http://www.curry5.us.com http://www.sbdunk.us http://www.curry-6.us http://www.goldengooseoutlets.us http://www.nikexoffwhite.com http://www.goldengoosesneakers.us.com http://www.lebron18.net http://www.goldengoosesneakers.us.org http://www.goldengoose-shoes.us.com http://www.kd12.us.com http://www.supremeclothings.us.com http://www.supreme-clothings.us.com http://www.supremenewyork.us.com http://www.paulgeorgeshoes.us.com http://www.supreme.us.org http://www.kyrieirvingshoes.us.com http://www.kyrie5spongebob.us http://www.kyrie-7.com http://www.kobe-shoes.us.com http://www.supremes-clothing.com http://www.monclerjackets.us http://www.shoesjordan.us.com http://www.adidasyeezyboost350.us.com http://www.cheap-airjordans.us.com http://www.kobe.us.com http://www.curry8shoes.us http://www.yeezy-sneakers.us http://www.stephcurry.us http://www.michaeljordanshoes.us.com http://www.hermesbelts.com http://www.supremeshoodie.com http://www.curryshoes.us.com http://www.curry8.us http://www.golden-gooses.com http://www.yeezy-shoes.us.org http://www.curryshoes.net http://www.yeezysadidas.us http://www.jordan4.us.com http://www.jordan-retro.us.com http://www.kyrie-6.com http://www.stone-island.us.com http://www.monclercoat.us.com http://www.supremesoutlet.us.com http://www.airjordansstore.com http://www.off--white.us.com http://www.yeezy350s.com http://www.goldengoose-sneakers.us http://www.paulgeorge.us.com http://www.jordan6.us.com http://www.offwhitexjordan1.com http://www.yeezy-500.us.com http://www.yeezy-700.com http://www.adidasyeezy350v2boost.com http://www.kd13shoes.us http://www.offwhitehoodies.us http://www.yeezy700.us.com http://www.stephcurryshoes.com http://www.shoesyeezy.com http://www.hermes-handbags.us.com http://www.lebron16.us http://www.jordanshoes.us http://www.monclerjackets.us.org http://www.supremeclothing.us.org http://www.supremeclothingsstore.com http://www.kyrie7.us http://www.goldengoosesonline.com http://www.curry7.net http://www.kevindurantshoes.us.com http://www.jordansforcheap.us.com http://www.goyardhandbag.com http://www.retro-jordans.us.com http://www.kd10.us http://www.yeezy-350.us.com http://www.jordansshoes.us.org http://www.kawhileonardshoes.us http://www.jordan13.us.com http://www.goldengooseoutletstore.com http://www.russellwestbrookshoes.us http://www.lebron17s.us http://www.hermesonlineshop.com http://www.supremeshirt.us.com http://www.kyrie5.org http://www.supremeclothings.com http://www.kobebasketballshoes.net http://www.goldengooses.us http://www.kd12.org http://www.jordan1shoes.us http://www.offwhiteoutlet.us.org http://www.kyrie6.org http://www.jordan12.us.com http://www.bapehoodie.us http://www.moncler--outlet.us.com http://www.offwhite.us.com http://www.supremes.us.org http://www.bape-clothing.us http://www.offwhiteshoes.us.com http://www.goldengoose-outlet.us.com http://www.lebronjames-shoes.us.com http://www.curry6.net http://www.bapesonline.com
 
Дата:  12.10.2021 11:02:35Изпратен от:  yanmaneee

yeezy

off white shoes

yeezy boost 700

golden goose shoes

kobe

supreme outlet

curry 7 shoes

supreme

yeezy

nike sb dunks

golden goose

adidas yeezy

off white hoodie

jordans

jordan sneakers

curry 8

curry 5

golden goose

golden goose

kd 12

golden goose

kyrie 6

kobe shoes

stone island sale

kevin durant

nike off white

yeezy

russell westbrook shoes

golden goose outlet

yeezy 700

bape

chrome hearts online store

golden goose

lebron 18

jordan shoes

paul george

100% real jordans for cheap

off white

nike dunks

stephen curry shoes

yeezy 350

moncler

offwhite

supreme clothing

kobe 9

golden goose sale

supreme t shirt

supreme

yeezy boost 500

stone island outlet

off white shoes

golden goose

hermes

birkin bag

kyrie 5 shoes

yeezy boost 350 v2

curry 7

yeezy boost

golden goose sneakers

off white outlet

golden goose outlet

jordan shoes

supreme

lebron 18

retro jordans

kobe byrant shoes

a bathing ape

hermes belt

supreme

lebron 17

yeezy boost 350

golden goose

kyrie 7 shoes

supreme clothing

yeezy 350

kobe shoes

golden goose sneakers

off-white

retro jordans

giannis antetokounmpo shoes

yeezy

a bathing ape

golden goose

air jordan

golden goose outlet

yeezy 350

air jordan

cheap jordans

jordans

yeezy boost 350 v2

lebron 16

off white

yeezy shoes

kevin durant shoes

golden goose shoes

jordan shoes

supreme

moncler jackets

kevin durant shoes

yeezy

kawhi leonard shoes

hermes

moncler

off white hoodie

curry shoes

air jordan

jordan shoes

air jordan 1

supreme clothing

golden goose outlet

jordan shoes

jordan 13

kobe shoes

kobe shoes

jordan shoes

yeezy boost 350 v2

bape outlet

off white nike

lebron james shoes

kobe byrant shoes

bape

pg 4

moncler outlet

curry 8

lebron shoes

jordan 4

kevin durant shoes

off white shoes

jordan 6

supreme

kyrie 7

kyrie 4

supreme clothing

off white clothing

giannis shoes

golden goose sneakers

moncler

paul george shoes

lebron james shoes

nike lebron 16

bape hoodie

curry shoes

kyrie 6 shoes

paul george shoes

lebron james shoes

hermes handbags

nike sb

supreme outlet

moncler jacket

yeezy

supreme clothing

off white hoodie

steph curry shoes

off white

jordan shoes

supreme clothing

kd shoes

curry 5 shoes

kyrie shoes

yeezy boost 350

moncler jackets

yeezys

curry 8 shoes

kyrie irving shoes

yeezy boost 350 v2

supreme clothing

yeezy 380

jordan shoes

cheap jordans

supreme new york

a bathing ape

yeezy shoes

supreme clothing

kyrie 7

kyrie 6

birkin bag

kd 12 shoes

kd shoes

curry 6 shoes

golden goose sneakers

michael jordan shoes

curry

kyrie shoes

supreme clothing

jordan 11

off white nike

curry shoes

kd shoes

cheap jordans

supreme

curry shoes

yeezy 500

birkin bag

moncler

off white jordan 1

kyrie 4 shoes

jordan 1

kyrie 6 shoes

supreme clothing

jordan shoes

westbrook shoes

kd shoes

kyrie irving shoes

kyrie 7

goyard handbags

kobe 11

lebron shoes

lebron 17 shoes

air jordan

kyrie 7 shoes

stone island

lebron 18

supreme new york

off white x jordan 1

cheap jordans

lebron shoes

yeezy shoes

golden goose

curry 7

golden goose sneakers

yeezy 700

moncler coat

supreme new york

yeezy shoes

supreme hoodie

supreme hoodie

kyrie irving shoes

kd 12

moncler jackets

bape hoodie

curry 6

supreme new york

stephen curry shoes

kyrie shoes

nike x off white

nike off white

golden goose

supreme hoodie

stephen curry shoes

jordan shoes

golden goose sneakers

kd13

curry 6 shoes

jordan 12

kd shoes

supreme clothing

curry shoes

steph curry shoes

supreme clothing

supreme shirt

curry 7 sour patch

kobe sneakers

kd 10

jordan shoes

yeezy 350

kyrie 5 spongebob

bape

golden goose

ggdb

golden goose sneakers

air jordan

stone island

golden goose sneakers

jordan retro

yeezy

kyrie spongebob

supreme hoodie

moncler

bape

hermes birkin

yeezy boost 350 v2

air jordans

yeezy

golden goose sneakers

yeezy supply

curry 6

hermes online

golden goose

lebron shoes

yeezy

lebron james shoes

supreme t shirt

lebron james shoes

cheap jordans

bape clothing

supreme outlet

yeezy boost 350

supreme clothing

kyrie 5

golden goose

yeezy supply

steph curry shoes

yeezy

off white

jordans shoes

pg 1

supreme clothing

kobe basketball shoes

yeezys

bape hoodie

off white

goyard

hermes handbags

jordan shoes

kd shoes

golden goose outlet

golden goose outlet

chrome hearts outlet

hermes birkin

 
Дата:  05.10.2023 23:05:16Изпратен от:  propravilno
 
Дата:  05.10.2023 23:06:53Изпратен от:  propravilno
[url]https://propravilno.ru/kak-pravilno-sobrat-chemodan-v-dorogu/[/url выбор сливок убрать пятна от утюга
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!