Камелия и Кати


    Автор: anonymous
Публикуван на: 09.12.2011
Беше невероятно горещ юлски ден. Кати беше решила да отиде на гости на добрата си приятелка Камелия и да се по забавляват по женски. И двете, въпреки слуховете които се носеха за тях бяха много самотни жени. Историите за сексуални маратони с фенове от цялата страна си бяха пълна измислица. Кати спря червения си джип пред огромната къща на Камелия и натисна копчето на домофона.
- Скъпа, аз съм.
- Качвай се, аз съм на терасата. - чу се глас от високоговорителя. Кати натисна дръжката на вратата и тя се отвори. Тя се за изкачва нагоре по стълбите и намери Камелия легнала на шезлонга да чете книга.
- Страшна жега! Как издържаш тук без климатик.
- Ами аз съм свикнала, а и тук става доста силно течение. Кати се доближи до парапета и погледна в далечината.
- Винаги съм казвала, че имаш страхотна къща.
- Така е, нали знаеш, че я купих от Иван Костов, след като го осъдиха. За миг Кати остана неподвижна, загледана в посока на къщата на Слави Трифонов за която се носеха такива легенди. Какви ли оргии ставаха там в този момент? После с естествен жест, Кати разкопча високия колан пристегнал талията й и го метна върху един от плетените столове. Без да се бави дръпна ципа на пъстрата си пола и тя се смъкна в краката й. Прескочи кръга очертан от свалената дреха. Блузата и стигаше до ханша, малко под страничната извивка на бикините така, че отпред и отзад от тях се виждаше само бяла ивица плат, поръбена с дантела. Кати се отпусна в един от шезлонгите и грабна неволно някакво илюстровано списание от масата.
- И ти ли си купуваш Playboy? Това май е новият брой.
- Да, новият е. Днеска го получих. - каза Камелия, отмествайки за пръв път книгата която четеше от очите си.
- Аз го прегледах ама няма нищо интересно.
- Разказа прочете ли го?
- Не. Нали знаеш, че не съм много добре с английския.
- Ще ти пречи ли ако го прочета сега.
- Не разбира се. То и без това няма какво друго да правим. Налей си портокалов сок ако искаш.- Камелия подаде една чаша на колежката си. Кати се излегна удобно с прилично прибрани крака и потъна в четене. Отвореното списание скриваше лицето й. Но тя не остана дълго време неподвижна. Тялото и потръпна и тя повдигна левия си крак, изоставяйки предишната си поза. Едната й ръка се спусна между разтворените й крака, отмести ивицата плат и затърси много ниско някаква точка, която, изглежда намери и за миг се задържа там. После се за изкачва нагоре по браздата между устните. Погали възвишението изопващото плата на бикините й, после заслиза надолу, плъзна се под полукълбата и отново се върна по същия път. Но сега обърнат надолу беше само средния пръст, а останалите, повдигнати грациозно го обграждаха. Той докосна нежната плът, а китката с рязко движение се отпусна. Камелия не можеше да повярва на това което ставаше пред очите й. Шоуто което нейната приятелка й представяше беше прекалено много за незадоволеното й от толкова много време тяло. Сърцето й биеше толкова силно, че Камелия се уплаши да не би да се чуе. Върхът на езика й се показа през полуотворените устни. Кати продължи играта си. Средният пръст навлезе по-дълбоко разтваряйки плътта. После отново спря, описа кръг, поколеба се, потупа и почти невидимо затрептя. Камелия неволно изстена. Кати остави списанието и се усмихна.
- Ти не се ли галиш? - учуди се тя и с лукав поглед.
- Аз винаги се галя докато чета.
Камелия кимна с глава, неспособна да проговори. Кати се изви в кръста, сложи ръце на ханша и чевръсто смъкна бикините си до средата на бедрата. Размаха крака във въздуха за да се освободи от тях, след това се отпусна, притвори очи и с два пръста разтвори розовите устни.
- На това място е много хубаво - каза тя.
- Не мислиш ли? Камелия отново само кимна с глава. Кати продължи да говори.
- Затова почти не докосвам горната част. По-добре е да движиш напред-назад пръста в прореза. Действията и онагледиха казаното. Накрая пръстът й очерта дъга и Кати тихо простена.
- Ох! Не мога повече да се сдържам! Пръстът и подскочи лудо върху клитора. Стонът й премина във вик, бедрата й се разтвориха рязко и се затвориха изведнъж, притискайки пленената ръка между тях. Кати извика продължително, сякаш я разкъсваха и накрая се отпусна задъхана. След малко, поела дъх отвори очи.
- Наистина е прекрасно. И отново наклонила глава Кати вкара внимателно и нежно средния пръст във влагалището си. Камелия си хапеше устните. Когато пръстът потъна докрай Кати въздъхна продължително.
- Погали се и ти. - окуражи я тя.
-Камелия се поколеба, сякаш търсеше изход. Но объркването й не трая дълго. Изправи се рязко, разкопча късите си панталони и те се смъкнаха надолу. Под тях не носеше нищо. Великолепният и тъмен триъгълник изпъкна на фона на оранжевата й блузка. Когато Камелия се излегна отново, Кати седна в краката й на една табуретка. Сега и двете бяха в еднакво положение. С покрит бюст и разголени корем и задник. Кати наблюдаваше съвсем от близо путката на приятелката си.
- Как обичаш да се галиш? - попита тя.
- Като всички. - каза Камелия, която се смущаваше от дъха на Кати до тъмите й бедра. Ако ръката на приятелката й я докоснеше това щеше да я освободи от напрежението и стеснението. Но Кати не я докосваше. Само каза:
- Покажи ми как го правиш. Мастурбацията донесе на Камелия бързо облекчение. Струваше й се, че между нея и света се спуска завеса и колкото повече пръстите й вършеха познатото си дело между краката, толкова повече я обземаше спокойствие. Този път тя не пожела да удължи насладата. Имаше нужда бързо да намери опора, да стъпи на твърда почва. А не познаваше нищо по-добро от ослепителния пристъп на оргазъм.
- Как си се научила да се наслаждаваш, Камелия? - попита Кати когато приятелката й дойде на себе си.
- Съвсем сама. Ръцети ми сами откриха всичко.
- И на кое място предпочиташ да се галиш?
- О, на много места. Усещането е различно в горния край, по средата или в основата: ето тук.
- Само клиторчето ли галиш?
- Не, що за хрумване! Съвсем малкото отворче, точно под него е също много чувствително. Достатъчно е да го докосна с крайчеца на пръстите, за да изпитам веднага наслада. - обясни Камелия.
- Какво още правиш?
- Обичам да се галя по вътрешната страна на устните, където е най-влажно.
- С пръст ли? - Също и с банани. Вкарвам ги докрай. Най-напред ги обелвам, не трябва да са зрели, а зелени и дълги. При спомена за това сладостно усещане Камелия почувства, че прималява. Беше до такава степен запленена от мисълта за самотните си наслаждения, че почти забрави за чуждото присъствие. Пръстите докоснаха клитора й. Как би желала в този момент нещо да проникне в нея. Камелия затвори очи, разтвори широко крака и започна да движи ръката си. Нужна и беше нова наслада. С широки, бързи и равномерни движения на събраните си пръсти тя започна да милва устните си. Изведнъж някой отмести ръката й и нещо влажно и мокро застана на нейно място. Камелия отвори очи и не повярва на това което видя. Кати беше застанала между краката й и ближеше нежно клиторчето й. Тя вдигна глава и очите им се срещнаха. - Много си сладка отдолу. - усмихна се Кати. Камелия се чудеше какво да направи. Накрая реши, че е най добре да се отдаде на удоволствието и затвори отново очи, чувствайки приближаването на нежната топлина която скоро щеше да се разлее в цялото и тяло. Ръката на Кати се спусна надолу и намери собственото й клиторче. Пръстът й започна да прави кръгови движения върху него, докато езичето и потъваше все по дълбоко във влагалището на Камелия. По стоновете които издаваха си личеше, че и двете са близо до оргазъм. Изведнъж Кати се дръпна и остави приятелката си почти накрая. Тя стана от табуретката на която седеше досега и седна на другия край на шезлонга на който стоеше Камелия. Тя разтвори крака, мушна единия под този на Камелия и се приближи напред. Половите им органи се срещнаха. Срамните им устни се допряха в сладка, изпълнена с удоволствие целувка. Камелия не издържаше повече. Тя започна да движи таза си в кръг, доставяйки едновременно удоволствие и на двете. Само след минутка Кати започна да свършва. Тя се притисна силно напред към Камелия и изви гръб. От устата й се отдели силен писък. Гледката беше достатъчна за Камелия. Нейният оргазъм я покоси като мълния и тя се отпусна на гръб. Путките им останаха долепени една до друга. Сладките им нектари се смесиха. Предстояха им още много интересни мигове в скучния им живот на поп фолк певици...

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  08.10.2015 00:15:16Изпратен от:  Imperia
Този текст е почти изцяло преписан от книгата на Еманюел Беар "Емануела"
 
Дата:  15.09.2020 18:35:43Изпратен от:  zpppinfNig
 
Дата:  26.09.2020 16:33:28Изпратен от:  earphonesNig
 
Дата:  18.11.2020 23:07:27Изпратен от:  pozamkamNig
Когда обычный человек сталкивается с тем что потерял ключи или замок был случайно или умышленно выведен из строя мы готовы прийти на помощь и вскрыть ваш замок. Вскрытие замков может происходить как с помощью слесарного инструмента, так и профессиональных отмычек - это зависит от типа замка, его модели и каждый наш мастер знает как работать с тем или иным видом замка. Все что вам нужно сделать - это оформить вызов и подождать некоторое время прибытия мастера по замкам. Мастер поедет к вам обязательно, в каждом районе Москвы работает по несколько мастеров по вскрытию замков от нашей компании. После вскрытия замка мы поможем вам в закупке комплектующих и установке нового более надежного замка для вашей двери. вскрыть замок в квартире
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!