Една не тъпа лесбийска история


    Автор: anonymous
Публикуван на: 15.12.2011
Беше хубав летен ден, някъде около средата на юли, когато Наталия реши да отиде на басейн заедно със своята приятелка - Петя. Те влязоха в комплекса и се запътиха към открития плувен басейн. Платиха таксата от 5 лева и си намериха шезлонги около басейна. Вече беше 11 сутринта и слънцето и този ден ще пече безпощадно, температурите вече стигаха до 35 градуса и Наталия побърза да се съблече по бански, които както Петя беше сложила още вкъщи. Наталия имаше малки, но за сметка на това хубави гърди и хубаво и стегнато дупе беше на 15 години, които навърши преди седмица с шумен купон в дома си, а Петя беше съседка и приятелка на майка й беше на 24 години, имаше красиви и стегнати гърди и задник който всеки мъж искаше да пробва, но все още нямаше постоянен приятел. Наталия имаше тъмносин бански костюм и беше леко изненадана, че Петя беше по монокини с светло зелени бански -прашки. Двете влязоха във водата и усетиха приятно чувство на охлаждане и след почти час и половина излязоха да си починат на шезлонгите. Петя извади от плика си плажно масло и помоли Наталия да я намаже по гърба и краката. Момичето не отказа, взе тубичката с течността и сложи върху гърба на Петя като започна с двете ръце да я маже.24-годишната брюнетка беше легнала по корем и каза на Наталия, която свърши да я маже нещо:
-Да не искаш дупето да ми изгори, я го намажи и не се притеснявай !
-Наталия сложи плажно масло и по задника на Петя и започна да маже, но ръцете и трепереха:
-Ще ме намажеш ли по-хубаво, не се притеснявай изобщо.-каза й Петя и Наталия по-уверена започна да си върши работата като на моменти леко стискаше дупето на кака си, ала тя само повтаряше:
-Браво, страхотна си Наталия - когато свърши Петя пак я помоли:
-Защо, не ме мацнеш и отпред?-като се обърна да лежи по гръб. Наталия пак не отказа и започна да размазва плажното мляко по корема на Петя и когато стигна до великолепните й гърди и ги мачкаше, за да ги намаже добре, а Петя тихо стенеше. Наталия трябваше да намаже и бедрата на кака си започна да ги маже с две ръце, но Петя постоянно си разкрачваше все повече и повече и Наталия разбра на къде бие съседката й. Изведнъж Петя й каза
-Прашките са ми от тънка материя и не ме защитават от слънцето, намажи ме и под тях.-Наталия я погледна недоверчиво, но нежната усмивката на Петя я накара да бръкне с лявата ръка под банските на Петя, усети че тази путка е много добре избръсната, а по-надолу че клитора й има обица. Наталия се възбуди и каза:
-Може ли да те намажа още веднъж под банските за по сигурно.-Петя само й кимна с перверзна усмивка и Наталия пак бръкна отдолу като не мажеше, просто галеше клитора на младата си съседка, която се подмокряше и галеше гърдите си тихо със затворени очи възбудено и тихо, защото пръстите на младата девойка ровеха из путката й, изучаваха обицата, и след 2 минути и вече няколко събрани хорски погледа Наталия спря с “мазането” и легна на своя шезлонг.
След 15ина минутки се чу отново гласът на Петя:
-Натали, защо не си ми казала, че нямаш крем против загаряне?
-Имам!-отвърна момичето.
-Добре, дай да те намажа!-девойката беше легнала по корем и не възрази на кака си, която я мажеше и когато намаза краката и стигна да горния бански като го откопча и намаза хубаво гърбът на момичето.
-Мила, легни малко по гръб за да те мацна и отпред. Наталия се обърна и Петя видя мокрото петно на долните й бански, намаза и краката и когато стигна до корема вдигна единия си крак, прехвърли го от другата страна на шезлонга и седна върху Наталия или по точно върху путката и петното й. Девойката не каза нищо, а само притвори очи и каза:
-Како, мажи хубаво, както аз тебе.
-Петя размаза маслото върху корема и когато стигна до горнището на банските го дръпна рязко и прелестите на Наталия излязоха на показ пред всички.-Петя, какво правиш, срам ме е!
-Няма страшно детето ми, спокойно.-и започна да стиска младите гърдите и зърната на осмокласничката. Хората гледаха, а някой видимо се възбудих от гледката, но на момичетата не им пукаше никак. След като свършиха със страстното мазане Петя влезе във водата, а Наталия я последва. Докато плуваше Наталия видя един свой съученик, който харесваше и го заговори. Разговора вървеше добре и почти вече имаше среща с него, когато усети че някой й сваля и долните бански, но не направи нищо, защото това можеше да развали всичко. Наталия се беше хванала за ръба на басейна и приятелят й не виждаше какво става на метър под водата, някой вкарваше пръсти в сливата й и тя започна да се държи странно, а когато усети език по клитора си вече не издържа и започна да заеква пред съученика си и той и каза, че бърза и няма да може да срещне с нея скоро. Тогава пръстите и езика се отдръпнаха и от водата излезе Петя държаща тъмносините бански и развяваща си ги на средния пръст отиде до шезлонга, който беше на 10ина метра от басейна и каза:-Натали, защо не дойдеш?
-Натали, помисли около минута и излезе като всички видяха гладката и путка, тя се приближи бавно до Петя, която й даде банските и се усмихна, но Наталия беше в лошо настроение. Вече беше почти 6часа след обед и басейна започна да се изпразва от хората и тогава Петя й предложи да отидат в съблекалнята да се изкъпят и да се прибират

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!