Ади


    Автор: anonymous
Публикуван на: 15.12.2011
Красимира беше доста палава в училище и роди дъщеря си Аделина още на 17. Наложи се да се оженят набързо с бащата на детето с не много голяма сватба и така Краси заживя с новото си семейство. Но след 6 год., не кой знае колко щастлив брак, тя хвана мъжа си един следобед да чука 6-годишната й дъщеричка и се разведе с него, а Иван (така се казваше бившият й съпруг) отиде в затвора с присъда 15 години за секс с малолетна. Красимира се премести в друг град и заживя сама с дъщеря си. Двете си прекарваха страхотно и малкото момиченце растеше без изобщо да чувства липсата на баща си. Така изминаха още 8 години и Аделина съвсем скоро бе навършила 14, когато една нощ майка й се събуди около 1:00 през нощта и се запъти към тоалетната. На връщане по коридора забеляза, че под вратата на дъщеря й се процежда тънка ивица светлина, която не бе забелязала на отиване. Краси реши, че сигурно Ади е заспала и е забравила да загаси лампата. Тя натисна дръжката на вратата и тихо я отвори, но в следващия момент се закова на място от гледката... 14-годишната й дъщеря се беше излегнала на леглото чисто гола, с широко разтворени крака. От сладката й, избръсната путчица се подаваше една зелена, коледна свещ, която Ади все още не беше извадила след бурния оргазъм. Между краката й имаше малко петно от мъзга на чаршафа. Явно момичето се беше унесло в полuсънено състояние, наслаждавайки се на отминалия оргазъм, със затворени очи, а на лицето й беше изписано изражение на удоволствие Баща й я беше чукал от 5-годишна и тя така беше свикнала със секса, че след като Иван влезе в затвора, момичето не можеше да издържа без да се самозадоволява всеки ден вече 8 години. Ади беше станала едно малко нимфоманче, което маструбираше на всякъде, при всеки удобен случай: в автобуса, на гости, в училище, на кино....на всякъде, където имаше възможност да пъхне ръка под полата си или в дънките без никой да я забележи. Краси все още стоеше закована на вратата и без да се усети гледката я беше възбудила, докато се любуваше на дъщеря си. Малкото плоско гърдесто момиченце на 6 годинки беше станало напълно развита жена (както обичаше да я нарича майка й) – гърдите й бяха големи, добре оформени полукълба с малки розови зърна, който сега бяха настръхнали и втвърдени. Бедрата й бяха стегнати, имаше плоско коремче, по-надолу ясно очертан венерин хълм, а малката й пичка беше добре избръсната, като имаше само една тънка ивичка косъмчета. Ади, както беше със затворени очи, прокара едната ръка по циците си, а с другата хвана дебелата, зелена свещ и я измъкна леко. Погали с пръсти мокрото си пиченце, като измърка тихо, а после облиза сокчето си от средния пръст. Това вече подлуди Краси – малкото й момиченце да се облизва със собствената си мъзга... Но в същия миг Ади отвори очи и в първоначално не можа да загрее какво става:
- Мамо...аз – стресна се тя като видя майка си на вратата и прикри с ръце тялото си – Аз....защо не чукаш на вратата...аз...не исках да ме виждаш така...
- Няма нищо – прекъсна я Краси с успокоителен тон – Аз те разбирам. Ти вече си голяма и имаш нужда да се задоволяваш. Тя седна на леглото до дъщеря си и погали с ръка стегнатото момичешко бедро, което още повече смути Ади:
- Мамо...Какво правиш? Чакай! Спри.... Но Краси вече не искаше и да чуе:
- Отпусни се, миличка – каза тя, като застана между краката на момичето и леко целуна пъпчето й – Отпусни се! Няма да те изям... Краси обхвана с ръце големите гърди на дъщеря си и започна леко да ги мачка:
- Ууу...я какви са ти станали големи цицките – възкликна майка й. Усмихна се перверзно на Ади, наведе се и обхвана едното й зърно с устни. След като хубаво го засмука, облиза и другото. Дъщеря й си беше глътнала езика: от една страна я беше много срам, майка й да ближе зърната й, а от друга това, което се случваше, страшно много я възбуждаше. Краси сега беше на 31, с дълга руса коса и пъстри очи. Циците й бяха големи добре оформени, имаше дълги сексапилни крака и по нищо не отстъпваше на дъщеря си. Тя се наведе и прокара език по путката на Ади, като обра останалата мъзга там. После се надигна и целуна по устата дъщеря сим, предавайки й предаде част от сокчето. Момичето вече така се възбуди, че не и дремеше какво става. Тя отвърна страстно на целувката на майка си. Краси изхлузи нощницата си...отдолу беше само по сини прашки. Жената се намести между краката на Ади и заблиза настървено пичката й. Разтвори с пръсти розовите срамни устни на момичето и прокара език по цепката. После намери с език малкото клиторче и го заоблизва. Дъщеря й простена силно и започна инстинктивно да повдига таза си. Притискаше се към лицето на майка си, а стенанията й все по силно огласяха стаята... В следващия миг с един вик на удоволствие, тялото й се раятесе и тя свърши върху лицето на Краси. Тя се надигна, и облизвайки се с мъзга каза:
- Ммм!!! Ти си била много вкусна отдолу...прясно сокче от млада реколта – засмя се тя. Жената стана и излезе от стаята, а Ади остана да лежи на леглото, като още не можеше да се съвземе от силния оргазъм. След 2 мин. Краси се върна. Носеше една наглед обикновена кутия. Тя седна на леглото до дъщеря си и я отвори с думите:
- Знаеш ли когато онова копеле, баща ти, отиде в затвора нямаше кой да ме задоволява и се наложи да си купя някои...играчки. В кутията имаше три вибратора: един най-малък, зелен около 15см., втори около 30см., а третия беше двоен и за анално задоволяване. Краси махна сините прашки, и се разкрачи над лицето на Ади. - Искаш ли да опиташ и моита путчица – усмихна се тя
– Давай смело, лизни я! Няма да те охапе... Ади плахо извади езичето си и леко го прокара по пиченцето на майка си. Путката беше много мокра и момичето вкуси сокчето на Краси. Имаше вкус не по-различен от собствената й мъзга. Тя близна още един път по-смело цепчицата. Започна да й харесва...Намери с език големия набъбнал клитор и го засмука. Майка й простена:
- Дааа!!! Добра си...Не е зле като за първи път... Краси се наведе и зарови лице между краката на дъшеря си. Така двете си доставяха удоволствие лижейки се в поза 69 още 20-ина мин. И след като след поредния силен оргазъм майката едва не задави Ади с мъзга тя каза:
- Да! Това беше страхотно! Готова ли си за още изживявания с майка си, Ади? Тя се обърна, а Ади беше толкова възбудена, че само успя да кимне в съгласие. - Добре – усмихна се Краси.
Тя взе най-малкия вибратор от кутията и леко разтърка пиченцето на дъщеря си. Бавно вкара главичката, при което Ади измърка блажено, но после когато натисна леко целия вибратор до края хлътна в тялото на 14-годишното момиче. - Ооо, ама ти си била разработена много добре – възкликна Краси учудено. Тя измъкна гумения хуй от пичето на Ади и го облиза – Мммм!!! Вкусно. Да видим дали си готова за това... Тя взе по-големия, 30-сантиметров вибратор и наби с всичка сила 2/3 от него. Дъщеря й изпищя от болка.
- Опа...съжалявам...май малко се поувлякох – каза Краси успокоително и извади почти целия вибратор. - Нее! Какво правиш – разсърди се Ади – Не го вади!!! - Ооо, добре! Сама си го поиска! Майка й започна да движи гумената играчка в путенцето на дъщеря си, като всеки път го вкарваше малко по-дълбоко.
- Ето, дръж – усмихна се Краси, подавайки двойния вибратор на Ади, след което продължи яко да набива изкуствения кур в тялото на дъщеря си
– Можеш да ми отмъстиш за преди малко. Мисълта да изчука майка си в двете дупки определено се хареса на Ади. Момичето разтвори срамните устни на Краси и започна леко да вкарва играчката. След като половината влезе, намести втория издатък на вибратора върху анусчето на майка си и след това вкара изведнъж целия вибратор до дъно на Краси... - Дааа... – отекна блаженият вик на жената
– Давай!!! Ади заблиза клиторчето на майка си докато я чукаше със играчката. Огромният вибратор беше разпънал здраво пичката на момичето и тя имаше чувството, че едва ли не, всеки момент ще опре в матката й. За момент без да иска захапа леко клиторчето на Краси и жената леко изписка. Ади нямаше да издържи още дълго така, всеки момент щеше да се пръсне от удоволствие. Тялото и се движеше в синхрон с тласъците на майка й, а красъците на двете вече така се бяха усилили, че нямаше да се учуди ако съседите доидат да проверят какво става. Ади усети как вълната на оргазма се надига в тялото й заплашва всеки миг да я отнесе като потоп. Още няколко резки вкарвания на вибратора и в следващия момент оргазма избухна като атомна бомба. Вълна от удоволствие премина по цялото й тяло, карайки го да се тресе, и когато импулса я удари в главата всичките й сетива се смесиха и картините се размазаха пред погледа на момичето. Ади изви крехкото си, момичешко телце в един последен конвулс и след това се отпусна леглото. Не знаеше дали е викала много по-време на този най-силен оргазъм преживяван някога, но определено си струваха всичките усилия за тези 7 блажени секунди, мигове извън времето, 700 и кусур стотни, през които душата й се отделя от тялото и се понася сред безкрая на времето...Унесена от тези “философски” разсъждения Ади неусетно беше задрямала, а и майка й, която беше преживяла оргазма едновременно с нея, също се беше отпуснала върху тялото на дъщеря си и така двете заспаха прегънати...

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  03.03.2024 23:35:17Изпратен от:  padel game
very nice post. لعبة بادل
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!