На шефското бюро


    Автор: anonymous
Публикуван на: 16.09.2012
Соня беше млада и амбициозна служителка във фирма с предимно мъжки персонал. И за да се докаже, често й се налагаше да работи извънредно. Така стана и тази вечер, а когато най- сетне реши да си тръгне, в сградата вече нямаше никой. Или може би беше сгрешила? Когато минаваше покрай офиса на големия шеф, забеляза, че вътре още свети. Лицето на сексапилната блондинка веднага се озари от щастлива усмивка, защото това означаваше, че на нейната приятелка Руми, която беше секретарка на шефа и с която живееха в един квартал, също й се е наложило да работи до късно. Сега двете можеха да се приберат заедно и да си клюкарстват по пътя. В опита си да я изненада, палавата блондинка безшумно отвори вратата и в същия миг замръзна на място, изгубила ума и дума. Онова, което видя, направо я сащиса. Разтворила широко хубавите си бедра, с безсрамно разголени под раздърпаната рокля цици, нейната приятелка седеше точно в средата на шефското бюро и настървено галеше влажната си слива. Соня не можеше да повярва, но очите й не я лъжеха- това беше Руми и тя невъзмутимо мастурбираше върху бюрото а най- важния човек във фирмата. Потресаващо! В същия миг обаче тя почувства някакъв странен и адски възбуждащ сърбеж в собствените си слабини. Не, тя не искаше да повярва, че е възможно да се възбуди от подобна гледка. Та тя не беше лесбийка- винаги си бе падала по мъже. Сладостното парене и внезапно появилата се влага в слабините й обаче не бяха въображаеми. Много внимателно и безшумно тя се промъкна покрай вратата и тръгна на пръсти към вибриращото бюро. Дори когато се промъкна зад гърба й, Руми не я усети- явно доста сериозно се бе вглъбила в страстното си занимание. Няколко секунди сочната блондинка набира кураж, преди да се пресегне изотзад и нежно да обгърне с длан едрите цици на Руми. Сега беше неин ред да се изненада и стресне.
- Спокойно, аз съм Соня- побърза да я успокои русокоската, като междувременно започна да я целува по шията, да я гали с горещия си дъх и да ближе ухото й.- Знаеш ли, отдавна изпитвам нещо специално към теб, но не можех да си дам сметка какво е то, преди да те видя как се самозадоволяваш върху това бюро.
Желая те, Руми! Вместо отговор, Руми се извърна с лице към развълнуваната си приятелка и страстно впи устни в нейните. Скоро бюрото се оказа тясно за двете разгонили се тигрици, които бурно се нахвърлиха една връз друга и нетърпеливо започнаха да се разголват. Соня зарови глава между кадифените бедра на приятелката си и много нахъсано започна да я лиже. Езичето й работеше неуморно и клиторчето, както и срамните устнички на сливата на Руми започнаха да се подуват и зачервяват. А муцунката на русокосата нимфа се къпеха в ароматна мъзгичка.
Не след дълго оргазмът изви в дъга пищното тяло на секретарката и тя застена блажено. Беше ред на Соня. Твърдо решена да й се реваншира, Руми я накара да се разчекне хубаво над главата й, нагласи си я удобно и вкара езика си в тръпнещата й в сладостно очакване путчица...
- Ох, да, Руми, прекрасно е!- изпъшка прочувствено блондинката, а знойната й снага мощно се заразтърсва от цяла поредица възторжени спазми!

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!