Учителки в бардака


    Автор: anonymous
Публикуван на: 13.01.2012
-Значи и ти си учителка, скъпа? Докъде ни докараха в тая лайняна държава, а!
-Така е… Да завършиш две висши и… ох.
-Няма нищо, миличка, знам какво ти е… Как започна с… това тука?
-Ами моя добра приятелка, за която знаех, че има фирма, една вечер ми призна, че всъщност заработва толкова добре, не като “собственичка на бутик” – винаги беше облечена в страшно шикозни тоалети, – а като “момиче на повикване”. И когато ми спомена колко си докарва само за една вечер, щях да получа удар. Същата, тая, пикла, беше най-слабата ученичка в гимназията, а сега за една седмица изкарваше толкова, колкото аз за цяла година… Не можах да го преглътна… Един ден, след като за пореден път с мъжа ми не можахме да си платим парното и топлата вода, му разказах за оная фльорца. Съвсем откровено му заявих, че съм готова за година-две да си “прежаля” хубавото задниче, докато си стъпим на краката финансово, пък после ще видим…
-Казала си на мъжа си, че искаш да станеш проститутка?!
-Не-е, не че искам… Просто… ох, нещата така се бяха закучили… ! – Тук младата жена скри лице в шепите си и се разхлипа. – Всичко в тая държава е толкова говняно… Прощавай за израза…
Другата жена седна до нея на леглото и нежно я прегърна.
-Стига, недей така, момиче, че и аз ще се разцивря…
-Какво, по дяволите, правят две жени като нас на подобно място?! Докъде я докарахме?! Докъде?! Да лапаме курове, да въртиме свирки, да вириме крака, изпълнявайки желанията на всякакви маниаци и да гълтаме възсолената им сперма… !!!
-Недей, стига…

Сега вече и блондинката, и брюнетката подсмърчаха, милвайки се и успокоявяйки се взаимно. Бяха едновременно тъжна и красива гледка. Те така и не разбраха, кога невинните им успокоителни ласки, придобиха сексуален подтекст. В единия момент си държаха ръцете, а в следващия вече смучеха езиците си… !
-Съвсем сме деградили тук, колежке!
-Мълчи и съблечи тая блузка!
И двете бяха с почти еднакви полупрозрачни, мрежести блузки, които обаче много скоро вече се валяха на пода в краката им. В началото блондинката беше по-настоятелната и започна да смуче зърната на хубавите, твърди гърди на колежката си. Последната се отпусна назад в кревата и й позволи да свали минижупа й, а после и бикините. На свой ред брюнетката се протегна и набра нейния минижуп, забирайки бикините й встрани, от двата знойни отвора.
-Искам да те лижа! – призна й с пламнал поглед русокосата. –Обърни се!
Брюнетката, чието истинско име беше Елена, с готовност й обърна гръб и навири голото си дупе.
-Знаеш ли, мисля, че покрай всичките тия говеда, с които си имаме работа в бардака, май започнах да обръщам резбата. – Призна чистосърдечно Елена, докато другата жена разтриваше с ръчичка навлажнената й сливка. –Вече и с мъжа ми не ми доставя удоволствие да го правя… оохх! Жалко, че ни посещават толкова малко жени-лесбийки… Толкова е раззлично, когато го правя с жена, толкова нежно, меко, топло… аахх! Да-а, не спирай!
Сега блондинката беше разтворила с ръце бузките на навиреното й дупе и интензивно лижеше ануса й. Ленчето откачи от кеф! Тя бръкна с ръчичка отпред между бедрата си и започна да разтрива хлъзгавото си клиторче… !

-Мой ред е! – рече след малко тя задъхано.
След миг блондинката разтвори сатенени бедра над лицето й и й поднесе прасковката си. Хубавата Елена веднага разлисти с пръсти срамните устни и направи няколко фрикции с език навътре-навън във влагалището.
-Ооуух, разтрий клиторчето – подкани я пламенно другата курва.
С много нежност и в също толкова желание, брюнетката продължи да върти шпаклата на колежката си, която се гънеше и виеше над нея. По някое време телата им от самосебеси преляха в култовата за всички лесбийки поза “69”. Изпълнението на двете учителки беше наистина достойно за “висшистки”. Скоро усърдните им ласки, включващи езици, пръсти и устни, взривиха многострадалните им слабини, дарявайки ги с няколко райски мига, в “Бърлогата на дявола”… !

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!