Страшен анален спазъм


    Автор: anonymous
Публикуван на: 20.10.2012
Как само я мразех в началото, натрапницата. Поне да не беше толкова красива и съвършена. Всъщност защо въобще му трябваше на баща ми да се жени втори път?! И не стига, че ми доведе мащеха, а все, че ми натресе и нова сестра. Ала после, с течение на времето, нещата коренно се промениха, а с тях и чувствата ми към нея. Открих, че не е толкова лоша. Освен това бяхме връстнички - шестнайсетгодишни хлапачки, имахме едни и същи трепети, копнежи и желания, които можехме взаимно да споделяме, без да се боим, че няма да бъдем разбрани...Онова, което най - силно ни сближи, беше неистовата ни омраза към момчетата. И двете наскоро бяхме скъсали с гаджетата си и по онова време мразехме всичко живо с пишка между краката. Спомням си първия път, когато заедно правихме секс. През онази дива зимна нощ Мария дойде да легне в моето легло за да се стоплим. Преди да заспим, обаче, ние за пореден път заклеймихме всички момчета.
- Дано чумата ги тръшне! Не ни трябват - произнесох окончателната присъда аз и още по - плътно се притиснах към топличкото тяло на доведената ми сестричка. И тя като мен спеше само по горнища от пижама и бикини - прашка, а надолу краката й бяха голи и боси. - Права си, отлично се справяме и без тях - измърка в отговор Мими и ми се стори, че ръката й, която небрежно беше поставила на голото ми дупе, лекичко помръдна.
- Мислиш ли? - усъмних се за миг...
- О, да, и дори смятам, че можем още по - добре да се справим, мила сестричке... -
Какво имаш предвид? - попитах, въпреки че се досещах за отговора й.
- Ами ето това - и тя нежно долепи сочните си като ягодов плод устни до моите. В същото време почувствах как ръчичката й бавно се приплъзва изотзад между бедрата ми и гальовно притисна с пръсти през оскъдното парче фин плат на бикините моята чувствено изпъкнала цепната праскова. Цялото ми тяло се разтрепери от тази ласка и целувката преди това. В тъмното се виждах добре лицето на Мими, но горещият й къпинов дъх пареше устните ми и шията ми по - учестено от всеки път. - Ох, Мими, толкова силно те желая...
- И аз, Лили, и аз те желая... И тя започна да обсипва с влажни целувки лицето и шията ми. И двете бяхме като подивели за ласки. Обзети от луда възбуда, се галехме, целувахме и притискахме задъхани, стенещи и настървени.
- Свали си бикините - достигна до мен шепотът на Мими и скоро вече двете бяхме чисто голички под завивките.
- Толкова си мека и топличка - притиснах се към нея и вкарах едното си бедро между нейните. Катеричката й беше подгизнала. Дръпнах крака си и на негово място пъхнах ръчичката си. Започнах да галя с цяла длан мокрото й путенце и Мими се заизвива и загърчи от удоволствие.
- О, Лили, хубаво е, не спирай - простена тя. Тогава пуснах в действие и другата си ръка. Нежно бръкнах с нея отзад между стегнатите бузки на дупето й и с показалеца напипах набраздения пръстен на ануса й. Започнах да я чукам с показалеца в гъза, докато с другата ръка енергично масажирах клиторчето й...
- Ох, ще свърша, майчице...не мога, не мога повече - скимтеше тя, изпаднала в екстаз и като обезумяла ме хапеше по раменете и шията.
- Шшшт! Тихо, миличка! Ще събудим нашите - опитах се да я вразумя и отхлабих малко хватката. Когато извадих пръстчето си от ануса й, въздишка на разочарование се изтръгна от гърдите й. Но щеше да ми благодари накрая, че не я оставих да свърши толкова рано...
- “69” - как ти звучи това? - предложих аз и без да дочакам отговор, отметнах завивките и се надвесих над пичето й. В същото време нейната глава се озова между бедрата ми, а лицето й - точно под моето жабче... Без да се бавя, разлистих нежно влажните срамни устни на путенцето на Мими, оголвайки клиторчето й и започнах да го дразня лекичко с връхчето на езика си. Увивах го около клитора й, рисуваше спирали, кръгове, като непрекъснато увеличаваше оборотите и скоростта, с която се движеше. По абсолютно същия начин действаше и Мими. Двете сякаш се бяхме превърнали в едно цяло. Възбудата ни нарастваше паралелно. Обвих ръце отдолу дупето й и отново бръкнах с пръстче в ануса й. Тя цялата се разтрепери, а аз не можех да разбера кое повече възбужда мен самата - езикът й, който нищеше клиторчето ми, или усещането за нейната възбуда. След малко сякаш играехме на “папагал”. Мими вкара пръст и в моето анусче.
- Този път не издържам повече, Лили, свършвам! - достигна до мен приглушения стон на сестра ми. В следващия момент краката й се разтрепериха още по - силно и неконтролируемо. “Задуших” клитора й с устни и започнах още по - енергично да я чукам с пръстчето в гъза. В същото време самата аз бях разкъсвана от чудовищен оргазъм и като пощръкляла търках мократа си шундичка в лицето на Мими... Нямам спомен колко дълго ме е тресъл оргазма и кога е отшумял, но явно е бил доста продължителен, защото веднага след това с Мими безпаметно сме заспали и когато се събудихме отново, вече беше сутрин, а ние продължавахме да лежим една връз друга върху смачканите чаршафи чисто голи и непокрити.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  19.04.2015 00:20:17Изпратен от:  egaa
смърт за вас, курви!
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!