Снежна буря


    Автор: anonymous
Публикуван на: 09.01.2012
Корнелия: -Боже, какво време!
Виктория: -Ужас!
Автор: Двете се пъхнаха на топло в къщата на Виктория, наливайки си димящо кафе, да се сгреят. Децата играеха навън в двора, в дълбокия почти метър сняг.
Корнелия: -Уютно е при теб. А ние сме в онзи апартамент, който още трябва да изплащаме.
Виктория: -Всичко мое е и твое.
Корнелия: -Благодаря ти.
Автор: Старият пуловер на Корнелия се беше изтрил от носене и бе солидно изпънат отпред от големите й балкони.
Корнелия: -Това време ме кара да седна пред камината ти и да правя любов с някого.
Виктория: -С някого... Богдан няма да се върне в близките 2 седмици, знаеш го.
Корнелия: -Кой говори за Богдан или Константин, твоят?
Автор: Тя прокара пръсти по лицето на Виктория, проследявайки с тях леко разтворените й, мокри устни. Тя прие това като израз на приятелска нежност, но очите й се разшириха, когато показалецът и средният пръст на Корнелия продължиха, спускайки се по врата й, по възвишенията на вълнения й пуловер, към корема й, сграбчвайки чатала й.
Виктория: -Корнелия...
Автор: Въпреки тона на блондинката, Корнелия усети петното влага и пулсиращата й катеричка. Притисна ръка по-силно в слабините й и Виктория потрепери. Тя съблече пуловера й и видя настръхналите й зърна, подаващи се през тънката материя на сутиена й. Задразни ги с нокът, като ги закачаше с него, а после притисна устни към едното. Плъзна език по ареолата й, дишайки й мокро и засмука зърното й. Виктория застена тихо. Тя хвана ръката й и я привлече върху гърдите си. Изненадващо, блондинката я пъхна под пуловера й, напипа хълмчетата й и ги замачка. Корнелия изохка и бързо разкопча сутиена й. Циците й изскочиха свободни навън и се разляха в ръцете на Корнелия. Какви великолепни, красиви гърди. Тя бутна Виктория назад на канапето и засмука възбудените й зърна, заприличали на топчета едро грозде. Устните и езикът й бяха обиграни и знаеха точно къде да целунат, да лизнат и да захапят, за да я доведат до екстаз. Любейки се за пръв път с жена, Виктория не усети кога приятелката й е разкопчала дънките й и е пъхнала ръка под гащичките й. Те вече бяха плувнали във влага и Виктория почти подскочи, когато усети пръстите й да се врязват в мокрия й отвор. Те се хлъзнаха навътре, после спряха и леко задраскаха с маникюр възбудените стени на вагината й. Виктория се разтърси в конвулсии и рязко разтвори широко крака.
Виктория: -О-о-о, не ме измъчвай така... да, да, още... още...
Автор: Корнелия продължи да дращи стените на влагалището й, причинявайки й едновременно и болка, и наслада, и след това се прехвърли на клитора й. Помилва нежно силно изпъкналото топче плът, а след това го щипна леко. Виктория изпищя и пусна соковете си. Фонтанчето й бликна и опръска дамаската на дивана, докато приятелката й бурно разтриваше срамните й устни.
Корнелия/изненадано/: -Свърши толкова бързо...
Виктория/в несвяст от възбуда/: -Никога... не съм... била... толкова възбудена... дори не знаех.... че има чувства... отвъд тази граница...
Корнелия/с усмивка/: -Тогава да ги продължим!
Автор: Затворила очи, Виктория не видя кога Корнелия се смъкна между бедрата й и завибрира с езиче по оголения й клитор. С все още тръпнеща от оргазма й пещера, Виктория изпищя и надигна таз срещу приятелката си.
Виктория: -Не-е-е...
Корнелия: -Константин правил ли ти го е?
Виктория: -Не-е-е...
Корнелия: -А това?...
Автор: Корнелия бутна едната й бузка отзад нагоре и с едно рязко движение проникна с мокрия си от влагалището й показалец в ануса й. Виктория изписка и от цепката й отново потече някакъв секрет. Той беше съвсем малко, колкото да се събере в чаена лъжичка. Корнелия пак лапна клитора й и го засмука, но вместо да я успокои, това я възбуди още повече и тя наръга показалеца си до кокалчето.
Корнелия: -А това правил ли ти го е, а?
Автор: Виктория поклати глава, неспособна да говори, прекапала устни, цялата трепереща. А Корнелия, виждайки как на приятелката й се вие свят от екстаз, не спираше да облизва клитора й, да целува набъбналите й срамни устни, да събира с език соковете й, да мушка показалеца си до дъно в ануса й. Блондинката така скимтеше и така се мяташе по дивана, че за Корнелия стана невъзможно да й доставя удоволствие. Тя се хвана за облегалката на канапето над главата й и започна да се празни.
Виктория: -А-а-а-а-а-а...
Автор: Течността се изливаше от нея, но в такова количество, което Корнелия, която беше специалистка по лесбийските въпроси, не вярваше, че е възможно жена да отдели изобщо, да не говорим за втори път. Тя просто се задави, започна да кашля и да плюе. В същото време секретът продължаваше да извира от цепката на блондинката и я заливаше по лицето, косата, очите. Корнелия си пое дъх рязко, изтегляйки се нагоре, имайки чувството, че я изваждат на брега, след като 2 часа се е давела в морето. Виктория не спря да вика, докато изстрелваше перлените си струи една след друга покрай трептящия си от възбуда клитор и направи цяла локвичка под себе си. Първите се приземиха върху потното тяло на чернокосата, но другите започнаха да се стичат върху дивана между краката й.
Корнелия: -Ох, ще се удавя...
Виктория: -И това би било едно от най-хубавите ти удавяния, нали?...
Корнелия: -О-о, я виж кой го казва?!... Май вече нямаш нищо против това, а?...
Автор: Виктория само се усмихна и й намигна закачливо.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!