Светлана


    Автор: anonymous
Публикуван на: 09.01.2012
Казвам се Светлана. На 26 години съм. Родителите ми от дълги години живеят в арабска държава и аз всяка година им гостувам за 2 месеца. Сприятелих се с Катя - около 40 годишна, омъжена със съпруг на 60. Това лято като отидох те се бяха преместили в друг град. Обадих и се по телефона. Тя ми каза че е сама за две седмици ако искам да хващам автобуса и да отида на гости.

Тъй като и без това нямаше с какво друго да се занимавам отидох. Къщата беше невероятна, не много голяма но с огромна тераса, а точно отдолу започваше плажа. При Катя живееше и боната им-19 годишна арабка с доста голям задник. Тя по цял ден чистеше, готвеше и ни приготвяше студен чай. Няколко дни слизахме на плажа, но ни омръзна от похотливите арабски погледи. А и аз се възбуждах прекалено много, а секс не се очертаваше отникъде.

Затова една сутрин решихме да си стоим на терасата, тъкмо да махнем и банските за да изравним разликата. Пиехме сокове, печахме се, говорехме си за всякакви неща, за мъже (предимно аз) Катя се оплакваше от нередовния си сексуален живот. Катя започна да ме маже с плажно масло, тъй като бях започнала да се зачервявам където ми е бил банския.

Пропуснах да кажа че тя имаше най-големите гърди който съм виждала. Докато ме мажеше с маслото те се полюшваха на милиметри от мен, а аз въпреки че досега не съм изпитвала никакво желание да бъда с жена обезумях, и докато се чудех дали съм разбрала правилно ситуацията и ако налапам зърната и няма да се разсърди, тя заяви че путенцето ми е много нежно и също има нужда от масло. Но вместо да го намаже тя започно да прокарва езика си по цялата ми цепка и тъкмо когато усещах че ми остава още малко стана и каза че и тя се нуждае от малко намазване.

Изобщо не чаках да ме подкани, а веднага се хвърлих да ближа зърната й. Никога не бях се чувствала толкова странно. Бавно започнах да спускам езика си надоло докато го вкарах бързо в путката й. Усетих сладките и сокове и започнах с рука бързо да търкам клитора си. Но в един момент една ръка отмести моята. Беше Айша с кана студен чай в ръка. Тя извади бучка лед от каната и я прокара по путката ми. Пощурях от изненада и удоволствие а Катя и каза нещо на арабски.

Тогава ме вдигнаха да седна на стола и бавно започнаха да танцуват като ту едната ту другата ми поднасяха гърдите си в устата ми. А когато започвах да се галя издърпваха ръцети ми и всеки път ми слагаха по една бучка лед в путката. след малко вече не издържах и им казах че ако някоя веднага не започне да ми ближе ще откача тогава Айша се наведе и толкова старателно се зае с клитора ми, както и гаджето ми не го е правило.

След първия оргазъм тя продължи да ме ближе още по упорито, когато усетих че и Катя е при нас. Тя застана над мен и с жест отпрати Айша и докато аз все по настървено забивах език в путката и тя се наведе и бавно започна да прониква с пръст в дупено ми което беше се овлажнило от путката ми. започнах да се отнасям отново в света на оргазмите когато Айша се появи и ми показа най големия вибратор който бях виждала през живота си. Скочих изплашено тъй като не исках да ми го пъхат в малкото сладко дупенце. Тогава двете ме изоставиха и се заеха една със друга.

Вибратора потъваше ту в русата те в черната путка и аз изпитах огромното желание да го поема също. Но те така се бяха отнесли че изобщо не се сещаха за мен, тогава взех една краставица от чантата с покупки измих я и се върнах. Първото което видях беше нагъзената Катя с вибратор в путката да ближе Айша. тогава без много да му мисля намазах с масло краставицата и и я забих в задника. за секунда тя замръзна след което започна бясно да се движи а не след дълго и да се гърчи от удоволствие.

Тогава дойде и моя ред. В устата ми имаше винаги нечия путка или цици, по тялото ми се плъзгаха 4 ръце и два езика, а путенцето и дупенцето ми бяха пълни с пръсти езици или вибратор. Когато започна поредния оргазъм си мислех че ще умра от удоволствие. Всичко това се повтори още два дни като едната вечер за мен беше изиграно истинско ориенталско представление. Всичко това се случи миналата година. След няколко дни отново отивам на гости на майк(а ми и баща ми. Чух се и с Катя. Тя каза че е взела на работа и сестрата на Айша и путките им тръпнели от нетърпение отново да ги оближа с езика ми.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!