Само за момичета


    Автор: anonymous
Публикуван на: 01.03.2013
- Уф, скапана съм- каза Руми и блажено се отпусна на канапето в хола, след като току-що беше изпратила предпоследната си гостенка и в апартамента бяха останали само тя и най- добрата й приятелка Рени.
- И аз- отговори й Рени от съседния фотьойли качи босите си крачета на още неразтребената маса
- И все пак се радвам, че си спретнахме това момичешко парти. Кога друг път ще се съберем така всички пичета от класа... Гот беше.- последната реплика тийнейджърката измрънка под носа си с натежали от умора и алкохол клепачи, а красивата й главица клюмна на едното й рамо.
- Ох, а сега трябва да се прибирам чак до нас...
- Остани да пренощуваш вкъщи, знаеш, че няма проблем. Нашите се прибират чак вдругиден.- предложи й с надежда Руми. Сега тя беше протегнала небрежна ръка над главата й, върху облегалката на фотьойла, и я галеше нежно по косата. - Ммм- измърка Рени.
- Не искам да те притеснвам. Ох, не спирай да ме галкаш...
- Не ме притесняваш, дори напротив.
- Ами добре тогава. Знаеш ли, Руми, ти си ми най- добрата приятелка за всички времена...
- И само толкова?
- Хм...- замисли се сънената ученичка, а после се прозя широко, надигна се с движенията и походката на сомнамбул и се паркира до своята домакиня на дивана.
– Чакай да се преместя при теб. Ммм, много е удобно това твойто рамо.
- Знаеш ли, в началото, когато дойде да учиш в нашия клас, много ти завиждах- отнесе се в спомени Руми.- Завиждах ти за готините дрешки, за красотата, за светкавично придобитата популярност. После започнах да ти се възхищавам.
- Върху лицето й се появи загадъчна усмивка.
- Беше толкова нахакана. С две думи можеше да сложиш всеки на мястото му. А сега...- стресната Руми изведнъж млъкна и инстинктивно вдигна ръка за да закрие устата си.
- Какво сега?- Рени отвори очи заинтригувана.
- Ами сега ти си ми най- добрата приятелка- изстреля бързо в отговор Руми, но другото момиче усети, че не точно това щеше да каже преди малко.
- Защо ли имам чувството, че щеше да кажеш нещо по- различно?
- Какво съм щяла да кажа?
- Ами не знам, ти кажи...
- А ти искаш ли да ти го кажа?
- О, я стига, Руми! Познаваме се толкова добре. Хайде, изплюй камъчето!- сега Рени се отблъсна от рамото на приятелката си, напълно разсънена, и я погледна право в очите. - Няма да ти кажа, а щети покажа...- в следващия момент Руми нежно взе в ръце лицето на другата тийнейджърка и топло я целуна по устата.
- Е, това исках да кажа. Напоследък изпитвам нещо към теб, нещо, което няма нищо общо с приятелството. Разбираш ли, Рени, аз те желая, както мъж желае жена... и обратното... Пред изненадания поглед на съученичката си Руми така се изчерви, че Рени си помисли, че всеки момент от кожата й ще избие червена боя.
- Ей, глупаче, погледни ме!
- Рени хвана брадичката й с палеца и показалеца на едната си ръка и повдигна срамежливо сведената на гърдите й глава. Руми обаче упорито отказваше да я погледне.
- Добре, не искаш да ме погледнеш, дай си ръката тогава. Хайде, постави я на сърцето ми... ето така! Усещаш ли го как бие, след онова което ми каза? Това нищо ли не ти говори? Защо мислиш, че ме изгониха от предишното ми даскало? Да ти кажа ли? Хванаха ме да правя любов с една моя съученичка... Много бавно, сантиметър по сантиметър, Руми вдигна глава и погледна Рени. Двете се сляха с поглед, а помежду им сякаш запрескачаха мълнии. Обзета от трепетна възбуда, Руми протегна ръка към своята приятелка, а тя я пое в своите две, обърна и започна пламенно да целува нежната й длан и да я мокри с щастливите сълзи, които бяха рукнали от очите й. Сега и Руми се разплака. После двете се прегърнаха страстно и отчаяно затърсиха с целувки устните си. Опиянени от възбудата си, ученичките жадно пиеха от сълзите си, целуваха се яростно, останали без дъх, и се опитваха припряно да се разсъблекат взаимно, със сладостно ожесточение започнаха да се потриват една в друга. - Ох, Руми, адски съм възбудена, направо ще откача, ау- стенеше Рени, търсейки с напърчените зърна на своите цици тези на приятелката си...
- Ох, Рени, миличка, имаш убийствено тяло... Ммм, искам да те излижа, Рени!- без да спира да обсипва с влажни целувки сатенено нежната момичешка плът на съученичката си, Руми бавно започна да се придвижва с устни към пламналите й слабини.
- Хайде, разтвори широко тия хубави крачета.- подкани я тя, когато ги достигна. После ентусиазирано зарови глава между бедрата й и потърси с езиче клиторчето на грижливо подстриганата й катеричка...
- Оу, да, точно там, миличка- потвърди достигането на целта Рени и разтвори по- широко разтрепераните си бедра.
- Ох, Руми, страхотно е... ще умра от кеф...! – примираше от щастие тя и милваше окуражаващо помръдващата между бедрата й русокоса главица на приятелката й. След малко Руми вкара в действие и пръстите на едната си ръка и това я довърши. Изпаднала в луд възторг, Рени се замята като обезумяла върху канапето. Оргазмът, който прогори слабините й, я остави без дъх. Веднага след това тя се хвърли на гърба на Руми, която се беше излегнала за миг по корем върху канапето, накара да се изправи на колене, надупена и бръкна между бедрата й. Безкрайно нежно и внимателно, Рени постепенно набута цялата си длан във влажната й хралупка и почувства как цялото тяло на съученичката й беше разтърсено от мощна сладостна тръпка. След това енергично започна да я ебе с ръчичката си, като едновременно с това страстно хапеше и целуваше отзад по раменете и шията. Тези нежни захапвания буквално подлудиха Руми и не след дълго тя усети в стомаха си приливните първи горещи вълни на оргазма. Самият оргазъм връхлетя като цунами в слабините й и я накара да закрещи от кеф!

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  11.04.2015 13:39:03Изпратен от:  neli
tazi istoria e gotina no na kraia stav malko gnusno
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!