Рейчъл


    Автор: anonymous
Публикуван на: 09.01.2012
Често си мислех за сексуално преживяване с друго момиче, но всичко си оставаше до там - до мисълта за него. Докато един ден не ми се случи най-невероятното нещо. Все още бях в гимназията в Сидни; бях в девическо училище, наричано "Дамския колеж". В него имаше една група от момичета, за които всички подозираха, че са лесбийки и любовници. Водачката на тази група беше на 18 години и се казваше Рейчъл - брюнетка с кафяви очи. Често се разказваха истории как Рейчъл съблазнявала други момичета от училището. Не им вярвах, докато не се случи и на мен.

Бях на път за часа си по физическо, закъснявайки. Знаех, че учителят ще се ядоса много ако закъснея малко повече. Тичах към салона, когато видях някои от приятелките на Рейчъл (Анет, Луси и Едит). Те ме спряха и започнаха да ме дразнят, бавейки ме още повече. Помолих ги да ме оставят на мира и най-накрая те го направиха. Знаех, че ще имам проблеми, защото съм закъсняла много за часа.

Когато стигнах до салона, останалата част от класа вече бяха започнали баскетболна игра. Чувах ги ясно, докато влизах в съблекалните, за да се приготвя. Чувах и учителя си, и по тона на гласа му разбрах, че е ядосан. Започнах да се преобличам, когато ненадейно чух шум в дъното на съблекалнята, идващ иззад отворената вратичка на едно от гардеробчетата. Когато се приближих и погледнах, забелязах Рейчъл (тя не беше в моя час!). Сърцето ми започна да бие по-силно. Съзнанието ми започна да се изпълва с мисли за прелъстяване и лесбийки.

Рейчъл се доближи до мен и ме попита дали съм виждала приятелките й. Аз й отвърнах, че заради тях съм закъсняла. После се досетих, че вероятно тя им е казала да ме забавят, за да няма никой друг в съблекалните, когато пристигна. Докато тези мисли ме пронизваха, тя вече стоеше на сантиметри от мен. Прошепна в ухото ми, че ме харесва и мисли, че съм секси. Накара ме да се чувствам секси дори само с гласа си. После притисна устни към моите и ме целуна, а след това навря и езика си в устата ми. Хвана лицето ми с две ръце, притискайки устните си в моите още по-силно. Аз отвърнах на целувката й и езиците ни се преплетоха. Сложих ръка на бедрото й, а тя своята на гърба ми и ме притисна. Усещах гърдите й, докато си разменяхме дълбоки и влажни целувки, и това ме възбуди адски много. После тя прокара ръце по задника ми и стисна бузите му. Изведнъж спря да ме целува и ме попита дали съм готова да се присъединя към нейната групичка. Знаех какво имаше предвид и й отвърнах утвърдително. След това тя погали гърдите ми и плъзна ръка оттам под блузката ми. Сърцето ми туптеше буйно, гласът ми трепереше и усещах как путката ми се навлажнява.

Тя започна бавно да разкопчава блузката ми и след като я свали, я остави на пейката зад нас. После разкопча майсторски сутиена ми и също го свали. Зърната ми бяха по-твърди от всякога и се подаваха напред. Рейчъл се наведе и започна да ги целува. Леко облизваше и хапеше твърдите връхчета. В този момент аз се почувствах малко по-смела и започнах да разкопчавам и нейната блуза, и скоро и тя беше гола от кръста нагоре. Гърдите й бяха по-малки от моите, но бяха по-стегнати. Тя свали полата ми, като започна да си проправя път надолу с целувки - от врата и гърдите ми, целуваше цялото ми тяло, докато не се спря пред бикините ми. Искаше ми се да закрещя, защото бях уплашена от това, което щеше да последва, но не го направих.

Тя прокара връхчетата на пръстите си по краищата на бикините ми и усетих, че скоро ще ги свали. Притисна лице към интимната ми област и долови аромата ми през бельото. След това свали бикините ми до глезените, като леко повдигна единия ми крак, а после и другия, за да ги изхлузи. Забелязах, че бельото ми е влажно. Бях малко притеснена от този факт, но предвид обстоятелствата, като че ли имаше доста други неща, за които да се притеснявам. Седях чисто гола пред момиче, с което досега почти не бях разговаряла. Тя ме притискаше към себе си и докосваше голото ми тяло с нежните си ръце, карайки ме да се чувствам невероятно нагорещена. После взе ръката ми и я постави на ципа на полата си. Знаех какво иска да направя. Направих същото нещо, което тя направи с мен, като видях, че бельото й е дори по-влажно от моето. Това ме накара да се почувствам малко по-добре.

Стояхме голи, както майка ни беше раждала и се гледахме. Все още чувах другите момичета как играят баскетбол в салона, но не се притеснявах, че някой може да дойде и да ни види.

Рейчъл продължи да ме целува, а голите ни тела се притискаха жадни. Тя каза, че е планирала това от доста време и че ме мислела за едно от най-добре изглеждащите момичета в училище. Думите й ме накараха да се почувствам специална. После лесно успя да ме убеди да легна на пейката. Разтвори краката ми от двете й страни и застана до мен. Пое едно от зърната ми с уста и с кръгови движения го заоблизва с език. Прокара ръка по корема ми, а сетне я плъзна към путката ми и започна да търка клитора. Това изпълни тялото ми с горещи вълни от удоволствие и ме накара да изстена. Каза ми, че ще ближе путката ми и ще ме изпрати в небесата. Разтваряйки още повече краката ми, тя пъхна глава между тях и я доближи до мократа ми катеричка. Сърцето ми заби още по-лудо и се почувствах по-нервна от всякога.

После обаче дойде най-приятното нещо. Рейчъл започна да ближе клитора ми и езикът й беше на път да ме докара до края. В този момент тя прекъсна шпаклата за малко и поднесе путката си върху лицето ми. Двете започнахме да си доставяме взаимно удоволствие в поза 69. Лижех путката й, докато тя хапеше клитора ми. Тогава усетих как едно нейно пръстче прониква във вагината ми и започва да се движи плавно навътре и навън. Бедрата ми се стягаха и знаех, че ще свърша. Тя започна все по-силно да масажира клитора ми с влажния си език и добави още два пръста в путката ми, което вече окончателно ме докара до края. Бях стигала до оргазъм у дома с мастурбация, но това беше несравнимо.

След това тя каза, че е неин ред и ми нареди да не ставам. Каза ми да смуча клитора й, както тя го беше правила с моя. Вкусът беше невероятен и ми се прииска да плъзна пръст във вътрешността й. Когато го сторих, тя изпъшка приглушено. Усещах как мускулите на вагината й се стягаха около пръста ми. След секунди тя започна да се празни в бурен оргазъм и притисна путката си към лицето ми, за да усетя соковете й, които се стичаха по езика ми. Облизах цялата й путка, което ми достави огромно удоволствие.

След това си взехме душ и си разменихме бельото, за да запазим ароматите си близо до путките си. Нямах търпение да се прибера вкъщи и да мастурбирам, мислейки си за Рейчъл. Мечтаех това преживяване да се повтори и знаех, че след днес, нямаше да е трудно да го постигна.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!