Редактирането


    Автор: anonymous
Публикуван на: 16.01.2012
Герои: 1.Автор 2.Евелина 3.Юлия
Евелина: -Искам да публикувам книгата ти, но трябва да поработиш върху някои от любовните сцени. Любенето между лесбийките просто не е реалистично.
Автор: Юлия, авторката, премига срещу Евелина. Не можеше да повярва на ушите си. Това бе първият й роман и вече искаха да го публикуват?
Юлия: -Какво трябва да направя?
Евелина: -Стани, ще ти покажа.
Автор: Юлия се изправи и Евелина обгърна ръце около нея.
Евелина: -Като за начало да започнем с това. Виж как се притискат гърдите ни една към друга. За да пъхна крака си между твоя, трябва наистина да се приближа.
Автор: Евелина натисна Юлия и протегна крака си между нейните, докосвайки с коляно катеричката й. Юлия потрепери. Чувстваше острите зърна на издателката и без да иска, почти несъзнателно, се притисна в крака на Евелина, разтривайки подмокреното си пуси в него.
Юлия /сподавено/: -Разбирам...
Евелина: -И лесбийките много обичат циците си...
Автор: Тя прокара ръка по тялото на Юлия и очерта с пръст извивката на гърдите й, накарвайки зърната й да се втвърдят още повече. После я спусна по блузата й, прокарвайки едно от зърната й между пръстите си. Юлия потрепери пак и почувства как путката й се налива със сок.
Евелина: -А що се отнася до лизането...
Автор: Евелина падна на колене и дръпна полата на Юлия. Помогна й да стъпи извън нея и я захвърли на бюрото. Раздалечи краката й и захвана с двата си палеца двете й срамни устни.
Евелина: -Не можеш просто да пъхнеш лицето си в путката на приятелката си...
Автор: ... и Евелина дръпна листенцата й настрани. Изплези език и погъделичка клитора й.
Евелина: -Трябва ти финес.
Юлия /охкайки сподавено/: -Да, разбирам...
Автор: Горещият й дъх облъхваше оголена кожа между бедрата й, докато я лижеше. Обходи отвътре сочните листенца на вагината й и пое в устата си трептящия й клитор, който веднага пусна капка сок. Юлия се изплаши и сграбчи рамене на издателката, за да запази баланс. Евелина само преглътна и продължи да показва на Юлия как се любят лесбийките в действителност.
Евелина: -И чак тогава можеш да използваш пръстите си.
Автор: Тя плъзна показалеца си в мокрото путе на Юлия и захапа устните й. Юлия започна да се празни, заливайки лицето на Евелина с гъстия си бял секрет. Влажните стени на вагината й се сключваха около пръстите й и поливаха лицето на издателката с още една порция секрет. След това се отпускаха и пак се свиваха и изхвърляха още една струя върху вече плувналото в сокове лице на Евелина. Тя се изправи, облиза устните си, поемайки част от крема й в устата си и предложи
Евелина: -А сега ти опитай.
Автор: Юлия още не беше дошла на себе си, когато в замаяното й съзнание достигна образа на събличащата се издателка, която седна на фотьойла.
Евелина: -Хайде, а аз ще облизвам сока ти от лицето си.
Автор: Юлия коленичи пред Евелина и се опита да копира движенията й, докато Евелина обираше с пръсти секрета от лицето си и ги облизваше.
Евелина: -Не си пъхай носа там. Няма да можеш да дишаш. А, така вече е добре. О-о-о, много добре даже...
Автор: След като навлажни путката на Евелина, тя пъхна пръстче в нея. Започна да го бута в тъмния и влажен тунел и усещайки, че е много широк, да го върти в него. Евелина се загърчи, усещайки приближаващия оргазъм. Юлия пък искаше да се представи като добра ученичка и докато я чукаше с пръсти, зашари с език по цялата й цепка. Евелина протече, но още не беше се изпразнила. Оставаше й съвсем малко. И Юлия захапа устните й по нейн пример. Евелина изпищя. Изпъна тяло в стола и соковете й бликнаха в лицето на авторката. Бързо ги размаза с пухчето си по страните й и мина със срамните си устни през устните на Юлия. Тя обра с език ситните бели капчици, останали по тях и редакторката се отпусна във фотьойла.
Евелина: -Отлична работа! Намини следващата седмица, да обсъдим и другите сцени.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!