Прането


    Автор: anonymous
Публикуван на: 13.01.2012
Герои: 1.Автор 2.Евдокия 3.Ася
Автор: Ася свърших с прането си за днес и го натовари в един леген, да го изнесе да го простира. Живееше в провинцията и се налагаше да простира на двора. Тъкмо слизаше по стълбите, когато видя, че и съседката й закачва с щипки някакви гащи на въжето.
Ася: -Здравей!
Евдокия: -Здравей!
Ася: -Пак ли простираш гащи. Много го переш твоя мъж.
Евдокия: -Да. А ти?
Ася: -Аз мисля и за себе си. Гледай – 15 чифта бикини.
Евдокия: -Аз не нося бикини.
Ася /учудено/: -Не носиш бикини?!
Евдокия: -Да-а. Мразя ги! Ето виж!
Автор: Евдокия повдигна късата си домашна поличка и показа на Ася голото си путе, прикрито единствено с малки къдрави кестеняви косъмчета. Ася се наведе. Забелязвайки интереса на приятелката си, Евдокия се приближи и каза:
Евдокия: -Искаш ли да видиш още?
Автор: Тя се покатери на оградата, разкрачи се силно, за да я прескочи, и застана за миг на върха й. Ася видя цялата й цепка. Евдокия се усмихна и слезе.
Евдокия: -Не си ли виждала досега друга гола жена?
Ася /мрънкайки/: -Н-не...
Автор: Евдокия плъзна ръка през пухчето си и притисна срамните си устни. Усети влагата там, разтвори ги с показалец и среден пръст, и размаза искрящите си сокове по целия си прорез. Ася преглътна и се приближи. Евдокия видя настръхналите зърна на гърдите й. Усмихна се и продължи да притиска с пръсти срамните си устни, за да накара клитора й да изпъкне. Започна да го масажира ожесточено с едната си ръка, а показалеца на другата да пъха и да изважда в хралупата си. Тя заохка и го завъртя в кръг, за да разшири отвора си. Притворила очи, след малко вече се шибаше с три пръста, наврени до кокалчетата й. “Да” изкрещя Евдокия, когато фонтанчето й бликна и соковете й плиснаха по бедрата й обливайки ръката й. Тя бавно отвори очи и погледна Ася. Ася не можеше да повярва, че приятелката й го е направила, и то навън, на двора.
Евдокия: -Хареса ли ти?
Автор: Ася не бе в състояние да отговори – тя само зяпаше зейналата дупка на Евдокия, чийто мокри листенца тъкмо се притваряха.
Евдокия: -Пипни я, де, не се притеснявай!
Автор: Евдокия взе ръката на Ася и я постави на путката си. Пръстите й докосната срамните й устни, от които още капеше течност и Ася се “събуди”. Погледна съседката си и съблече роклята си през главата. Евдокия огледа гладката й кожа, твърдите й гърди и рунтавия й триъгълник. Вдигна ръце към циците си и поразтърка зърната си, докато Евдокия я наблюдаваше.
Евдокия /окуражаващо/: -По-смело!
Автор: Ася се усмихна нервно. Евдокия клекна в краката й и леко прокара език по ръба на устните й. Чувайки меките й стонове, тя продължи, но този път по-силно. Почувства как й се пълнят с кръв и издуват. Улови ръката на Ася и я накара да пъхне едно пръстче във вагината си.
Евдокия: - Чукай се, докато аз те лижа!
Автор: Ася се подчини и непривикнала на такива усещания, Евдокия разбра, че бързо ще свърши. Вместо това обаче, Ася я хвана за главата и започна да я натиска към пухчето си. Езикът й се плъзна дълбоко в шахтата й.
Ася: -Ще ми дойде, да, ще ми дойде...
Автор: Пръстите й направо летяха навътре-навън от отворената й мида и Евдокия чуваше шляпащите звуци, които цепката й издаваше.
Евдокия: -Ела!
Автор: Тя легна на земята и дръпна Ася със себе си. Загали гърдите й, а Ася я последва. Евдокия я целуна и докато езиците танцуваха в устите им, двете жени започнаха да се чукат една друга, триейки опакото на ръцете си в клиторите си. На Ася обаче не й бе удобно, поизправи се и седна върху лицето на приятелката си. Евдокия продължи да я чука с пръсти и да облизва катеричката й. Ася усети, че този път вече наистина ще се изпразни, но преди да успее да предупреди приятелката си, обля лицето й с воднистия си секрет.
Ася /сподавено/: -О, боже, извинявай...
Автор: Но и да искаше, тя не можеше да се спре - само гледаше как тръпнещото й влагалище изхвърля малки количества слуз от утробата си, които попадаха в широко отворилата уста Евдокия. Това така я възбуди, че Ася продължи с контракциите си и изтласка още няколко плътни бели струйки върху езика на съседката си. Когато най-накрая свърши, Евдокия гледаше накъдрените срамни устнички на приятелката си, които конвулсивно се свиваха и отпускаха.
Евдокия: -Нямаш вече, спокойно, и без това не съм виждала друга да се празни като теб!
Ася: -Без да искам, не мога, ох...
Автор: Евдокия я погали и съседката й се успокои. Устничките й се отпуснаха, прилепиха и затвориха входа на влагалището й до другия път, когато двете щяха да простират.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!