Нея я оставете в


    Автор: anonymous
Публикуван на: 13.01.2012
Мислеше, че повечето жени мислят като нея и че по природа са лесбийки. Обаче табуто си е табу и всички настръхват само при мисълта за любов с човек от твоя пол. От малка си беше жадна за любов и ласки. Роднините я оприличаваха на котенце-винаги в прегръдките на някого. Нямаше търпение да дочака родителите си от работа. Жестоко се обиждаше от изричаното понякога:\"Е-е-е, стига де, лигло! \"Тогава се затваряше с котката си в нейната стая и се спукваха от галене. Бедните й родители не подозираха колко много любов искаше да даде и да получи. Вманиачаваше се да чете любовни романи още от трети клас, заживя с надеждата, че ще дочака нейното щастие. И го \"дочака\". Иван бе момче от същия университет, но няколко курса по-голям. Харесваше възпитаните му обноски, спокойния, решителен глас, открития му мъжки поглед. Повечето и колежки бяха хлътнали по него и се чудеха как да го свалат. Но не би. Краката и се подкосиха, когато я изчака един слетобед след лекции и предложи да я изпрати. С часове разговаряха и си държаха ръцете. Галеха се! Не изпитваше никакъв страх и се смееше на деликатните му въпроси. Не се притесняваше, че ще я помисли за курва, не беше възможно. На няколко пъти й подхвърли, че иска да останат насаме и тя възторжено сподели желанието му. Знаеше, че родителите й плануват гостуване на леля й в Берковица и съответно кроеше благопристоен повод да се измъкне в последния момент. Подбра си приятелка, \"у която щеше да остане да учи\", естествено-без телефон. А и техните не бяха мнителни. Мина като по вода. Хукна към квартирата на един негов братовчед от провинцията. Иван я чакаше. Тресеше се от желание за безконечно галене. Всичко си започна по старому. Посмяха се, започнаха да се целуват. Изведнъж усети, че умилкванията и започват да му пречат. Ръцете му грубо я мачкаха и постоянно се стремяха към гърдите или слабините й, дърпаха и блъскаха ръцете. Скръцна му със зъби за първи път и когато слисан се отмести на дивана се съблече. Очите му се уголемиха. Прехапа устни и заразкопчава копчетата на панталона си. Когато го допусна до себе си, зацелува я лигаво и запъхтя. Халоса го с учебника, който си беше взела за алиби пред родителите си и се облече. Не смееше да реагира. Гледаше я като ритнато куче. Беше и жал, но се и погнуси. Бавно и твърдо отвори вратата и се озова на улицата.
Някъде в нея бушуваше плач, но тя му обърна гръб. Сега накъде? Не и се прибираше в къщи. Краката я отнесоха при Мима, приятелката, която трябваше да я прикрива. Шашна се, като я видя. Вечеряха с родителите и -много мили хора, които я обичаха. Мима с нетърпение очакваше момента на задължителното клюкарене. Изгаряше от любопитство да разбере \"как беше\"?! Първо, естествено се нарева, което я хвърли в неистов ужас, после и обясни, че никак не е било и млъкна. С целувки и галене успя да измъкне всички подробности. После се отплеснаха да бистрят един филм, който бяха гледали предишния ден, а накрая капнали от емоция се гушнаха да спят в нейното легло. У сещаше я, че се върти до нея, но се отпускаше и унасяше. По едно време я събуди. \"Покажи ми как беше! Ти ще си Иван, а аз Ема\". С удоволствие се включи в играта, възпроизведе целия разговор, после напери ръмене и я прегърна. Когато халтурно я докосваше с устни усещаше приказната нежност на устните и, които се разтвориха и впиха в нейните. И двете измучаха от изненада в първия момент, но после се прегърнаха здраво и телата им се притиснаха през тънките летни нощници. Тя продължаваше да си играе ролята и мушна ръка в деколтето и, зацелува нежната и кожа. Всмукна лакомо сладките и зърна. Мима се огъна на мост. После я погледна изпитателно и си свали нощницата. Тя не чака второ напомняне и също остана гола. Сега и нейните пръсти пробягаха по тялото й. Тогава разбра, че именно това очаква от днешния ден. Склони се към корема й и пъхна език в пъпчето, после зацелува гладките бедра от вътрешната страна. За първи път усети тръпчивото ухание на любовните сокове. Мима разтвори широко бедра. Внимателно пъхна пръсти в разтвореното й путе и погали нежните му ягодови стени. Охканията и я подлудяваха. Заблиза й мидата, докато не се загърчи и не се подмокри. После я облиза хубавичко. Прегърнати заспаха спокоен сън. Имаше си най-накрая неен таен щастлив живот. С Мима успяха да запазят тайната. Дори си хванаха за гаджета двама приятели, които биваха побърквани от милион лиготии и никога неизпълнявани обещания. А после се събираха-\"да
учат\". После бащата на Мима я взе със себе си в Куба. Повече не рискува с друго момиче. Дори \"загуби девственоста си\" от четиридесетгодишен капитан от полицията, който, за нейно щастие, повече налиташе да ближе. Гордееше се с \"нейната перверзност\" и сигурно тайничко се е радвал, че не го мъчи да си задържи съмнителната ерекция. По едно време и писна от смачкания му образ и почна да троши наред мъжете. Подбираше само \"големи ебачи\", привърженици на принципа \"ебеш-бегаш\". Играта им обади! Да видиш какво обяснение:\"Зощо ме изостави? Как така си играеш с чувствата ми? \"Бонбончовци! Ами как вие се перчехте с рояците циврещи ебани и изоставени мърли след вас, а? Превърна се нещо като хайдутин-отмъстител за поруганата чест на момичетата от града. Излезе й даже име на незадоволима. Опитаха се даже да й спретнат един панаир. Първо се ужаси, но после се зарадва и отиде да си свърши една работа и естествено, веднага се връща, отбой, отбор, мой любим! Работата се състоеше да звънне на \"френския\" чингиз и да се строят два \"лунохода\" пред квартирата на злощастните развратници. Ей, фамилиите им разгони! Чинно и се извиниха един по един. Едното бегче даже си загуби акъла по нея. Бре, цветя, бре, парфюм, докато не изплю камъчето. Май не си била падала по обикновения секс, тогава по какво? На никого нямало да каже! Стопи му лагерите от чукане, рева като тигър от \"страст\" и юнакът си отиде по живо по здраво с обещание да не казва на никого{освен на целия град}как най-накрая я задоволил.
Мимата пък драснала за Щатите и наскоро се върна оттам с един супер готин италианец. Всичко му била казала, той бил във възторг, нещо писател си падал. Спретнаха страхотна група и петнайсет дена й светна пред очите. Но гут бай! Взе си един истински, хубав мъж за любовник. Единственото му кофти беше, че е мъж. Дори почна да получава оргазъм с него, да не повярваш! Винаги тръгваха от шейсет и девет, после се любиха истински, според него. Докато дойде онази вечер. Пристигна със страхотен костюм и цветя, имали да говорят нещо много важно. Заведе я в изискан ресторант, обсипа я с грижи и глезотии. После я помоли да му стане жена. Изпоти се. Ами сега!? Животът се изнизва, оргиите започват да й нагарчат, а тя, не е повърхностна. Какво да направи, като я тегли другаде. Помоли го да я остави да отиде до тоалетната, но без да я изпраща. Влезе в лъскавото помещение и пусна една чешма. Дочу шум до себе си. Пред съседната мивка стоеше залитайки пияно момиче.
Опитваше се да се среши. \"Дай на мен!\" каза й внимателно и тя се остави в ръцете й. Среса я, но ако знаете как се възбуди! С адски усилия се удържа да не я грабне, да запретне късата и рокличка и да забие жадна глава между тези предизвикателни бедра. Остави я да излезе без да разбере нищо, но със себе си се разбра, че по никакъв начин не може да се излъже и да подскочи на друга писта. Как да създаде деца и да бъде жена на този чудесен мъж и човек? Стоеше си, не можеше да плаче, пък и отвикна. Времето си минаваше и минаваше. . . Всеки момент той щеше да дойде да разбере дали не и е станало лошо. Нека я остави! Тук, в тоалетната. . .

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!