Моята шефка - 1


    Автор: anonymous
Публикуван на: 09.01.2012
Вече няколко пъти бях в нейната канцелария. Тъмнокоса, хубави гърди, зелени очи, но строги бръчки около устата. Изглеждаше постоянно недоебана, мръщеше се през цялото време. Когато влязох ми нареди да седна на стола за посетители и моментално продължи да си върши работата, сякаш съм полтьргайст. Това адски ме нави против нея, защото се падаше секретарка на моята шефка, която вечно я глезеше прекалено много, а нас ни спукваше от работа. Сигурно беше на около четиридесет, но тялото й още си го биваше, така че зациклих на фантазии за това тяло.

Под блузата й напираха добре оформени гърди и на мен започна да ми става. Изведнъж ми заповяда да й разтрия раменете. Не чаках да ме канят втори пьт. Внимателно започнах да я мачкам и усетих как се отпуска удобно на креслото. Бръкнах под блузата и я хванах за топлата, учудващо стегната цица и се боцнах на зърното й. Сама си разкопча блузата и ми показа разкошните си дини. Завъртях й стола и клекнах пред нея. Получих страстна, влажна целувка докато ми разкопчаваше панталона. Моят кур веднага се показа и тя го взе като цвете в ръката си. Облиза се недвусмислено и ми каза да стана. Отвори уста и го налапа, а езикът й замилва главата му. Циците й бяха леко увиснали, но зърната все още сочеха нагоре. Побарах ги и им засмуках връхчетата Клекнах отново, запретнах й полата и се спуснах към путката. Хуят ми се ухили и сам си намери пътя до мястото с паяжините. Краката й се озоваха на раменете ми и аз я надянах до откат още отначало.Така пламенно се притискаше към мен, че столът заскимтя. Сливата й беше гъвкава и добре тренирана и аз почувствах, че скоро ще свърша. Ръгах ли, ръгах като луд, с едната й цица в устата си. Изведнъж се раздруса и захапа ръката си, за да не я разбере цялата сграда. В този момент я залях с лавата си.

Прегръщахме се бясно и заедно плувахме в оргазма, когато вратата се отвори и на прага й се появи моята шефка. Щях да потъна от срам. Не знаех какво да кажа и веднага се отдръпнах от секретарката. В този момент шефката ми се доближи до мен, погали ме по косата, след което клекна пред стола, на който беше секретарката и от чиято путка се стичаше моята сперма, и лакомо започна да я лиже...
(Следва)

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!