Момичета на колела


    Автор: anonymous
Публикуван на: 13.01.2012
Тази история е за мен, за моята приятелка и любовница Лана, и за Франк – един страхотен рокер, когото случайно срещнахме по пътя си – и за това как го скъсахме след това от чукане. Надявам се да харесате историята толкова, колкото на мен ми хареса да правя всичко онова, за което сега ще ви разкажа.

Бяхме с моторите си на път към брега. Моят беше с твърдо окачване. Има нещо адски секси в усещането на кожената седалка между бедрата ти и начина, по който моторът подскача на някои бабуни. Сякаш яздиш мъж – така го чувствам понякога… !

Няма нужда да казвам, че когато достигнахме брега, бях готова да примамя Лана в тревата отстрани и да се позабавлявам с нея. Но когато отбихме на едно от любимите ни места, съзряхме едно страхотно, синьо-сребърно Дукати, а до него – целия в черна кожа – един от любимците ни сред рокерското братство. Франк го познавахме от клуба. И двете го харесвахме, но винаги, когато сме говорили с него, е имало адски много хора наоколо. Сега обаче той беше сам… Бързо разменихме няколко думи с Лана и единодушно двете стигнахме до заключението да го поканим на “нашия пикник”... !

Имаше нещо специално във Франк – той излъчваше такава чувственост, че всеки път, когато погледите ни се срещнеха, аз бивах разтърсвана от невероятно количество истинска сексуална енергия. Същото, като че ли, се случваше и с Лана.

Когато се оплаках, че ми се е схванал врата, Франк ми направи такъв бавен, силен и мъчително сладък масаж, че ми се прииска да разкъсам дрехите му на момента. До края на хапването с Лана вече бяхме решили какво да правим. Един поглед ни беше достатъчен – после тя хвана ръката ми и започна да целува пръстите ми един по един. Аз бавно я взех в обятията си и устните ни се срещнаха. След мъничко се обърнахме към нашия гост, който гледаше жадно:
-Франк, – започнах аз, – мислим, че трябва да дойдеш с нас у дома. Тъкмо ще ти покажем нашата къща...
-...и нашата стая... – добави Лана.
-...и нашето легло... – довърших аз. – Виждаш ли, – заобяснявах, докато очите на Франк първо се спряха върху Лана, а после върху мен – ние двете се забавляваме доста, но не сме били с мъж от.. Колко време стана, Лана?
-Нямам представа. От дълго време.
-Доста дълго време.
-А ние обичаме мъже! – настоя Лана. – Особено мъже, които вземат насериозно удоволствието и му се наслаждават без да бързат. Ти такъв ли си, Франк? Защото, ако си...
-...ако си такъв, определено искаме да те заведем у дома!
Франк само се облиза и каза:
-Да тръгваме… !

В къщата съблякохме кожените горни дрехи и си направихме по една чаша горещ чай. След това Лана и аз заведохме Франк в нашата спалня. Тъй като преди това двете бяхме прибрали моторите си в гаража, вече бяхме решили какво ще правим. Аз обвих с ръце Франк и започнах да го целувам. Той се целуваше невероятно – бавно и изкусително. Съблякохме се, аз го сложих на леглото и легнах върху него - голата ми плът върху неговата топла, гола плът. Докато го разсейвах с уста, Лана хвана ръцете и краката му, и го завърза за леглото. Той, като че ли, не осъзна, че е хванат, докато Лана не затегна връзките:
-Не се притеснявай! – каза му тя. – Просто проблемът на мъжете е, че са много нетърпеливи. А ние обичаме всичко да става мно-оого бавно. - Тя се наведе и го целуна по устата, леко близна и захапа ухото му, и след това коленичи пред разтворените му крака и започна мъчително бавно да смуче, и лиже топките му.

Франк започна да стене. Аз лежах и се наслаждавах на Лана, която го измъчваше. Имах някакви идеи за това какво да се случи след това и като гледах как Франк опъва връзките, докато Лана го докарваше все по-близо до оргазъм, се възбуждах страшно много. Тъкмо преди да се изпразни, тя се дръпна от него, оставяйки органът му лилав от възбуда и очевадно пулсиращ:
-Виждаш ли какво имам предвид? Нетърпелив си.
Франк изпъшка. След това Лана дойде при мен и ме гушна, казвайки:
-Сега е твой ред! - Тези невероятни надарени устни леко преминаха през косата ми, очите и накрая достигнаха до устата ми.
Докато ме галеше с ръцете си, започна да ме целува с език. Страхотните й гърди бяха толкова меки и топли, че исках да се заровя в тях. Аз леко помилвах едното й зърно с лявата си ръка, а с дясната намерих путката й, която вече течеше от завладялото я удоволствие. Докато галех топлата й, мека цепка, тя започна да стене силно, притискайки чатала си към ръката ми. Тъкмо когато щях да се сниша, за да оближа нейната красива путка и тя се изплъзна от мен, намести ме с краката ми към главата на Франк, за да може той да вижда всичко добре и започна да лиже течащата ми вагина. Огромна горещина започна да се надига вътре в мен и ставаше все по-непоносима, като се разстилаше по ръцете и краката ми, гърдите, дори в гърлото ми. Езикът й леко ближеше чувствителния ми клитор, а едното от пръстчетата й се плъзгаше навътре в путката ми.

Докато Лана ме докарваше до ръба на оргазма и отвъд, аз не бях забелязала, че Франк е подивял почти колкото мен, тъй като изцяло бях погълната от вълните на неустоимо удоволствие, които ме заливаха една подир друга и не можех да му обръщам внимание, въпреки че обичах той да ме гледа. Лана ме остави само за секунда да си поема въздух и отново ме докара до края. Сладката агония ме разтресе за пореден път… !

Започвах третия рунд, когато проявих милост към Франк и настоях тя да му позволи поне да й излиже путката. Същевременно застанах между краката му и започнах да лижа топките му, както правеше и Лана преди това. Франк беше развълнуван и обожаваше путката на Лана. Лана пък от своя страна явно обожаваше езика му, защото не спираше да търка путката си в него и устата му, стенейки и превивайки се леко. Аз се разкъсвах, защото исках да бъда на две места едновременно. Завиждах адски много на Франк, който ближеше невероятната ми любовница, особено когато кожата й започна да поруменява, което ми подсказа, че тя е близо до оргазма. Не мина много време и видях как дългата й, тъмна коса се запремята, докато в това време тялото й биваше помитано от спазмите на върховното удоволствие.

Скротумът на Франк имаше страхотен мъжествен аромат, а торбичките бяха тооолкова чувствителни! Докато омазаната ми със слюнка ръка лъскаше пулсиращата му мъжественост, аз поех първото единия тестис, а после и другия в устата си, като ги облизвах с език и леко ги хапех. Много скоро Франк толкова се възбуди, че трябваше да спра. Тъкмо навреме, за да видя как Лана се побърква от кеф и избухва в оргазъм. Аз също бях адски разгорещена – пенисът на Франк беше великолепен. Поех първо главичката, после твърдия ствол, но беше достатъчно. Лана се беше отпуснала до главата на Франк. Аз се нагласих върху него и бавно обвих еректиралия му член с тясната си, ненаситна путка. Той искаше точно това. Знаех го, защото се разтрепери целия и започна да пъшка, а очите му направо щяха да изскочат. Наслаждавах се с всяка фибричка от тялото си на това усещане, имайки предвид и че от толкова дълго време не го бях изпитвала. Курът на Франк – твърд като камък – ме изпълваше перфектно и когато той натягаше връзки, за да ме помпа възможно най-силно и дълбоко, аз усещах как поредния сладък оргазъм започва да расте в мен:
-Искаш ли да се изпразниш, Франк? – изстенах, забързвайки темпото.
-Да! – успя само да измънка той.
-Адски много ти се иска, нали?
-О, да! Моля те, недей да спираш!

Аз се наклоних към него, като при всеки тласък бедрата ми се блъскаха в таза му. Доближих се още повече и в момента, в който мушнах езика си между устните му, усетих как тялото ми започна да се тресе. Изведнъж гърбът ми се изви назад и аз започнах да се празня – още един невероятно силен оргазъм. Докато се случваше това, Франк изкрещя и започна да изстрелва големи порции гореща кремообразна течност вътре в мен, като се гърчеше и превиваше, завързан за леглото. Никога не бях виждала мъж да се празни толкова силно. Усещах струите му изключително силно вътре в мен. Туптенето на члена му пък удължаваше още повече собствения ми оргазъм… !

Най-накрая, напълно изтощена, аз се отпуснах върху него. Ръцете му ме обвиха, когато Лана развърза връзките му, а после и тя се присъедини към нас. Така тримата заспахме гушнати върху омачканите чаршафи. Бяхме адски изморени и определено много доволни...

Повечето истории са плод на странната фантазия на авторите си и никога не са се случвали в действителност. Четете ги на своя отговорност. Няма проблем да ЧЕТЕТЕ истории за секс без предпазни средства с непознати. Но не бива да ПРАВИТЕ секс без предпазни средства с непознати. Имате само едно тяло, затова се грижете добре за него.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!