Мели


    Автор: anonymous
Публикуван на: 09.01.2012
Това се случи когато аз бях на 18 години.искам да отбележа ,и тогава и сега аз имам много развинтена фантазия и големи сексуални мечти .аз и моята приятелка бяхме на село.типично за момичета на нашета възраст беше да правим купони . И така аз и Мели решихме да спретнем едно хубаво купонче.имаше пиене всичко...Няма да обяснявам как се напоркахме:).всички вече си бяха тръгнали и аз и Мели останахме да почистим.Тя обаче беше толкова пияна че чак не можаша да се движи.Вече се беше съблякла по нощница когато аз влязох при нея ж стаята.Мели бе6е се излегнала на леглото и заспал след големия запой.Едното й рамо се беше заголило и се виждаше част от още неоформенитата и гърда.нещо запари между краката ми .От много малка аз си мечтеах да мога хубаво да се излижа с някое момиче.тя беше толкова пияна че нищо нямаше да помни и аз реших че мога да опитам.сублякох се о леко се приближих до нея.Облизах зърното и .Беше толкожа сладко... аз се разкрачих и сефнах вурху нея..Бях се вузбудила и исках само да се задоволя.Разголих я цялата и запо4нах да масажирам гурдите и .Целужах зурната и .тя яжно ж просъница усещаше допира ми и настръхна..не мога да кажа колко възбудено беше тялото ми.целувах зърната .езика ми иблизваше целите и цици.ръката ми се плъжна пи дупето и между крата и и после ... събух малките и гащички.ръката ми нейно се завъртя най най мейното и място.я се беше подмокрила.изведнъж тя се събуди.без да каже нищо ме целуна имах чувството че езика и стигна чак до сливиците ми.тя явно още по интусиазирама от мене каза само
: сега ще те излия много здрво.само гледай
и аз нищо не казах и амо чаках върха на удоволствието..Аз бях гола .Тя захапа едното ми зърно докато с ръка разтриваше другото.охххххххх .езика и направо ме изгаряшетя ме скучеше и въртеше езика си само там на зърната ми.знаеше точно къде да захапе за да извикам от удоволствие.Мели слезе надолу.оставяше морка диря по кожата ми.махна малките ми прашки.разтворих крака .Мели разтвори клитора ми с пръсти.с малкия си пръст ме загъделичка там.след това ме облица .аз се подмокрих вече.вкара езика си в клитора ми.ооо господи никога не бях си мислела че ще изпитам такова удоволствие.Тя разтвоти още малко моята роза и вкара средния си пръст вътре,след това още един ... и още един до края!!!!!!!!! моите сокове изригнаха като вулкан.тя цялата беше мокра и също толкова възбудена.Тя искаше нещо да я промуши всейки миг затова аз изтичах в коридора ( нали няхме насело) и взех една краставица понеже всички момчета бяха толкова пияни че не можеха дори и да го вдигнат.щом я видя си я пъхна вътре и започна да я движи.аз гледах и също исках един здрав хуй но нямаше на рзположение.когато тя свърши аз поисках също да получа мечтания оргазъм ,но не ми даде.разкрачи ме и сама ви вкара краставицата.оооооо такова ебане беше........накрая се счупи и аз свуших много трюмвафално.
чаршафите бяха морки ,аз и тя също.. но такова удовощвие нито една от двете не бяхме изпитвали никога досега. няма нужда да казвам колко добри притятелки станахме след това:)))))))))

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!