Калугерките


    Автор: anonymous
Публикуван на: 19.01.2012
Тя беше едно страхотно момиче- руса със сини очи дълги крака като на манекенка и в същото време с големи гърди и добре заформено дупе не беше кльощава а сочна по точно с две думи мечтата на мъжа. Но незнайно защо тази мечта беше решила да разбие сърцата на всички мъже по света и да стане монахиня. И един ден тя стана на 18 и отиде в манастир кадето я посрещнаха две калугерки които бяха нещо като самата смърт. Още като я видяха и им светнаха очите. И на кой ли не би му се искало една нощ с нея както казах тя беше съвършенна. Веднага през главите на монахините им мина една идея. Те я заведаха в една стая и я накарраха да се съблече чисто гола както майка я е родила за да и дадат нови дрехи и тя разбира се като послушно момиче ги послуша и това и беше грешката от този миг нататък целия и живот се преобърна защото в мига в които си свали и последната дреха двете монахини я сграбчиха и я завързаха за едно въже което висе6е от тавана което досега момичето не беше забелязало!
. Всичко стана толкова светкавично че момичето докато се усети какво става и вече беше вързано и едната монахиня държеше в ръцете си един камшик. Всичко и се виждаше като един кошмар тя още не можеше да повярва какво става с нея едвам едвам само промълвяваше не моля ви какво правите недеите... но думите и само още повече възбуждаше монахините и започваха да я удрят все по силно и по силно с камшика кадето им падне важното беше да оставят белези и да виждат как нея я боли и започва да се опитва да се съпротивлява но неуспешно защото нищо не можеше да направи. Виковете и ставаха все по силни и по силни и белезите по тялото и бяха все повече и по дълбоки. По едно време монахините спряха да я бият и я погледанхаха със задоволство - отгоре до долу целия и гръб и дупето бяха в рани от камшика и от повечето течеше кръв. Момичето за миг си отдъхна то продължаваше да вика за помощ и да ги моли да спрат но думите му оставаха нечути от никой. Тя разбра че монахините спряха и изведнъж!
-лъч светлина-тя си помисли че всичко свърши но далеч не беше така сега идваше най-ужасната за нея част.Едната от монахините излезе за малко и след малко се върна с един огромен вибратор. Другата погледана изкуствения хуй после погледна момичето и по лицето и се прокрадна коварна усмивка защото знаеше какво ще последва. Точно момичето се умълча в очакване да го развържат скоро, когато едната от монахините отиде пред нея и и повдигна отпуснатата глава за да и види изтормозеното лице. Тя се приведе леко и избута ханша на моми4ето назад като едновременно с това разтвори леко бузите на задничето и. А в същия момент другата монахиня и завря разко целия хуй в путката колкото можеше по навътре. В този миг момичето си повдигна рязко главата и изпишя истерически. Те знаеха колко я боли тъй като беше девствена и това ги възбуждаше още повече. След малко момичето беше вече прекършено психически и то се отпусна безпомощно но на монахините това не им стигаше те искаха още и затова мона!
хинята която я ръгаше все по-навътре и все по-рязко изведнъж извади хуя от путката и и го навря с всичка сила в ануса. Момичето с последни сили издаде стон и изпадна в безсъзнание. Тогава монахините я отвързаха и тялото и се струполи на земята. Те гледаха със задоволство как от ануса и от путката и течеше обилно кръв.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!