Какво знаем за котките


    Автор: anonymous
Публикуван на: 26.01.2012
Право да си каже, още не можеше да повярва, че това и се случи миналото лято. Със Силвия бяха добри приятелки от много години, омъжени бяха, имаха супер съпрузи и дори в пубертета, когато в главите им имаше само секс, не се възбуждаха една от друга. Никога не беше желала жени, нито ги беше сънувала, за разлика от повечето момичета лизбийки, а още по-малко, че тя ще бъде някога разпален инициатор на подобна връзка и то с истинска приятелка. Тази щура история, за която ще ви разкажа, се случва в един горещ летен ден. Със Силвия лежаха на едно одеало пред тяхната вила и се печаха под лъчите на слънцето. Беше приятно топло и лъчите танцуваха по тях. За малко беше задрямала, а когато се събуди, установи, че е възбудена. Защо, и до днес не разбра. Видя лежащата до нея Силвия, която имаше на себе си само едни миниатюрни бикини. Но не бикините я възбудиха, защото Силвето е момиче един път, дори и в чувал да я облечеш. Символичният и сутиен прикриваше незначителна част от едрите и гърди. Гледаше омагъосана златистата и кожа. Погледът и се плъзгаше по изваяното и тяло. Имаше невероятно тънко кръстче. Хълбоците и бяха обли, сякаш да подчертаят стройните и крака, приличаше на пясъчен часовник и сега разбра напълно защо мъжете полудяваха от пръв поглед по нея. Този път обаче отровата подейства по нея. Целуваше с очи връхчетата на гърдите и, напъващи тънката материя на банския костюм. Венериния и хълм се надигаше съблазнително под стегнатото и коремче. Седна и и се усмихна, а тя се надяваше, че не може да чете мисли. После стана и се протегна. Побесня-изглеждаше така, сякаш искаше да и се покаже. Протягаше се елегантно, като изпъваше съблазнителните си форми. След миг се обърна на одеалото и легна по корем. Тя лежеше ни жива ни умряла по мерак до нея. Тя да се точи на жена, е, това беше ново двайсет!
Искаше да гали гърдите и, да я целува по устата, по шията -навсякъде. Копнееше за миризмата на тялото и, за облото и коремче, за. . . Изви красивите си ръце и си разкопча горнището. Буйните и красоти изкочиха от своя затвор и тя се вторачи в бялата им кожа. Сърцето и биеше в слепоочията, циците и щръкнаха от възбуда и запълниха до край горнището и, острите зърна се бореха с плата, мидата и беше толкова разпалена и мокра, че си представи мокрото нарастващо петно на бикините си. Погледна приятелката си и състоянието и се влоши. Силвия беше най-желаното същество за нея, фантазията и побягна като от вързано животно и тя вече си представяше те двете в прегръдка. В унеса си чуваше нейния глас, напрегна се, за да разбере смисала на думите и. Молеше я да и намаже с крем гърба. Стараеше се да не види залитането и, овладя се и стана. Изсипа плажното масло върху гърба и и започна да я масажира. Ръцете и трепереха от допира с нежната, топла кожа. Сипа още масло и го втри по краищата на бюста и. Започна да слиза към хълбоците със стиснати зъби и искрица вяра, че няма да се излага. Само че погледът върху щръкналото сладко задниче отново я хвърли в треска.
-О-о-х, кеф!-мърмореше Силвето и на нея и се стори, че още повече навири дупе. Облите половинки канеха да ги награби. Започна да втрива течността още по-ниско по бедрата и.
Не си казаха и дума, когато развърза шнурчето на бикините и. Радваше се на шоколадовите формички с розово триъгълниче по средата. Жадните и ръце масажираха дупето повече, отколкото беше необходимо. Силвия застена-приятен мъркащ звук, който направи действията и още по-енергични. Краката леко се разтвориха и тя докопа писанката и. Задникът и отхвърча още по-нагоре и тя забеляза, че путето и плува във влага. Проникна в него с мазните си пръсти и се заигра с розовите му устенца. Бедрата и отхвърчаха още по-настрани. Заби единия си пръст дълбоко навътре. Бясна от страст Силвия започна да диша насечено, отметна глава назад. Пръстът и блажено витаеше из рая. Разнесе се сладък мирис на възбудена жена. Не мислеше за нищо друго, освен как да доведе Силвия до оргазъм. Прибави към показалеца още един пръст, с другата ръка погали клитора и, а след това го поля с масло. Пръстите и незнаеха умора, а умайното и дупенце сякаш искаше да литне. След миг я разтресе мощен оргазъм.
И сега са си най-добри приятелки, но вече използват и нещица, поръчани от секс-шопа.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!