Истинска лезбийка


    Автор: anonymous
Публикуван на: 09.01.2012
Винаги съм подозирала, че Орхидея е лезби, но не разполагах с никакво доказателство, пък и не ме интересуваше особено. Бяхме просто приятелки и толкоз. Дали лижеше путки или смучеше курове, за мен нямаше никакво значение. Но все пак бях малко любопитна и реших един ден да я попитам дали е лезбийка наистина.
В отговор тя протегна ръка, спусна я по моята и я задържа за момент на гърдите ми, преди да продължи надолу. Аз потреперих за миг и нито за момент не предполагах, че това докосване може да предизвика в мен такива усещания. Орхидея продължи разходката си и когато достигна бедрата ми, аз не се отдръпнах. Тя се усмихна и мушна ръка между краката ми. Наведе се напред и ме целуна, работейки ме с пръсти отдолу. Езикът й се пъхна в устата ми и тя започна да ме чука, все едно езикът й беше кур, а устните ми – двете долни устни. Беше невероятно секси и почувствах, че се подмокрям. Тя усети това и легна върху мен. Нейната путка също бе мокра и аз плъзнах длан по бузките й отзад. Циците ни се триеха една в друга и зърната ми веднага настръхнаха. Тя разроши мъхестата ми прасковка и мушна едно пръстче вътре. Извиках леко, защото досега само ме галеше отгоре. Тя провлачи език по врата ми, завъртя го по ухото ми и аз пуснах от розата си няколко капки. Те така я екзалтираха, че Орхидея направо хвана клитора ми и започна да го мачка между пръстите си. Това беше прекалено много за мен и аз запъшках силно, стискайки я здраво. Тя захапа със зъби бюстието ми и го повдигна нагоре. С треперещи пръсти аз го откопчах и с рязко движение на главата Орхидея го захвърли надалеч. Вече и да исках, не можех да прикрия гърдите си. С голи цици пред нея, тя ги нападна настървено. Облиза ги на мокро, с много слюнка, после я изсърба обратно, засмуквайки ги и накрая захапа леко напращелите ми зърна и започна да ги дърпа полекичка със зъби. Аз се разтреперих цялата и накрая издадох таз напред, за да си вкарам пръста й по-навътре, без да обръщам внимание на соковете, които течаха по бедрата ми. Орхидея се спусна с целувки надолу по възбуденото ми тяло и впи устни в рекичката ми, засмуквайки твърдата ми черешка. Аз изстенах прималяло, опъвайки косите й между пръстите си. Орхидея ме ядеше като най-сладкото нещо на света, езикът й не спираше да дразни подутия ми клитор и дори го спускаше надолу, пъхайки го във влагалището ми, след което отново го връщаше на цветето ми. Можех да се изпразня пет пъти един след друг и пак нямаше да се успокоя. Но свърших само веднъж, толкова мощно, че опръсках не само лицето на бедната Орхидея, която може би очакваше това, но и цялото й тяло, и дори масата зад нея. Бързи струйки затекоха по гърдите й и събирайки се в каньона между циците й, шурнаха надолу като буйна река към рядката й джунгла.
-Е, какво мислиш, лезби ли съм? – рече тя, сядайки отново на дивана срещу мен, облизвайки мокрите си устни.
-По дяволите...
-Но, предполагам, откри и нещо, което дори сама не подозираше... Че ти също си лезбийка!
-Имам си приятел! – изсумтях аз.
-И какво от това... Аз пък съм истинска лез – засмя се тя и обвивайки ръце около шията ми, ме дръпна върху себе си. – Аз още не съм свършила-а...


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!