Жената която взе душата ми


    Автор: anonymous
Публикуван на: 10.11.2012
В главата ми имаше хиляди мисли който се лутаха безцелно, в съзнанието ми изплуваха различни спомени. Многото безразборни мимолетни връзки за по една нощ или за няколко дни в най добрия случаи. В търсене на истинската любов бях минала по един доста дълъг и не лесен път. и за какво беше всичко? се питах! Не намерих любовта само мигновени изживявания и нищо повече, но всичките тези неща който са повече от безмислени ме умориха и отекчиха. и за миг се чуствах добре но за толко малко че почти не си спомнях. така и не успях поне с една от сичките жени минали през леглото ми да се почуствам обичана, щастлива или какво и да е сичко беше само за едното чукане !Е да не мога да отрека че секса беше много добър, но секс без любов е някак само гимнастика добра при това. но все пак гимнастика. Отчаянието беше започнало да ме завзема, страха че може би няма да намеря някои които да ми даде емоциата от която така отчаяно се нуждаех от много време. Унесена в размишления, седях в кабинета си. докато на вратата не се почука. Това ме накара да се забърна в реалноста и след секунда казах едвам и провлачено 'да влез".
Вратата се отвори и тогава влезе най красивата и прелестна жена която аз бях виждала някога. а аз определно бях имала и виждала много красиви жени, но тази беше по специална, по красива. Сякаш се влюбих от пръв поглед. Седях и я гледах а тя само се усмиха и каза извинета идвам за работата за секретарка. А добре седнете. казах аз след което се запознахме поговорихме тя изглежда доста се притесняваше от мен. Забелязах го, и на шега попитах какво има аз хора не ям засега тя се започна да се смее. Ами аз такова, преди да доида тук за работата чух доста неща за вас и аа просто очаквах да видя някоя бабка на преклонна възраст. Тя млъкна тога аз започнах да се смея, чак сълзи ми потекоха. Е така е на всеки 10 минути се подмладявам иначе съм бабка тя започна да се смее. Защо очакваше да видиш бабка тук. Тя отговори ами не знам не очаквах на такава висока длъжност да е някои като теб! Е само на 28 съм, все още съм сравнително млада бабка. И двете започнахме да се смеем. ТАка не се бях смяла от. маи никога не съм се смяла така. ами аз да ви покажа препоръките и да попитам секретарка ама на вас или на някои от фирмата. преди да довърши изречението си, аз я прекъснах няма нужда от препоръки ако искаш започваш още днес. тя ме погледна и каза наистина ли ! ДА разбира се ще работиш като моя лична секретарка ето това там (посочих малко в страни малкото бюро е твоето място)
Е какво реши започваш ли!... е ако държиш шефка да ти е бабка. обещавам че понякога ще се правя на бабка тя пак започна да се смее. Ами да започвам. Така мина 1 седмица тя се справяше блестящо с работата си, а аз се кефех че е близо до мен. На няколко пъти усетих как ме наблюдава но се направих че не съм забелязала. Наближаваше края на работната седмица, а ни предстоеше наи важната работа подписване на поредния договор. Трябваше да заминем за някакъв планински курорт, на мен не ми се хареса но няма как подготвихме всички докоменти и тръгнахме. Качих се на колата си с мен разбира се доиде и Наталия секретарката. Е да тръгваме а ? попитах аз ами да отвърна тя. Нещо хич ме нямаше не бях в настроение и тя го усети. Колата ти е много готина каза тя. Аз само се усмихнах след което казах имаш ли книжка ! Да имам. е искаш ли да покараш. ТЯ се засмя пак еее аиде на връщане!
Да права си баба ти ще е уморена и без това не е накеф нещо! тя се засмя пак, да забелязах но мислех че е заради мен, че нещо не съм направила както трябва. Не справяш се повече от перфектно, просто маи умората ми е в повече а и този договор, това пътуване ме изнервят още повече. ЕЕ спокойно каза тя. Аз ще се погрижа за нстроението ти! това ме накара да се усмихна, погледнах я беше толкова прекрасна. Какво не ми ли вярваш каза тя. Ами като каза погрижа се сетих че аз цял живот се грижа за нещо или някои ама за мен никой. Тя хвана ръката ми и каза ее ще поправим тази грешка!отново се усмихнах не казах нищо. Пристигнахме и се настанихме в хотела който беше претъпкан и се наложи да останем в една стая. И за капак в стаята имаше само една огромна спалня. Не искам да спя с нея в едно легло помислих си аз,, легна ли до нея ще се стигне до секс и това ще развал всичко. не искам да губя единственото което ми носи усмивка. Тя като видя се засмя и каза е бабо като гледам ще спинкаме в едно легло. Аз се засмях и казах ами и после ме питаи що се нервя скапан хотел скапана стя направо ужас.
Ей споко, хаиде да отидем да свършим работата за която дойдохме, Така и направихме подписахме договора, хапнахме в ресторанта и към 8 се качихме в стаята. всичко ме боли, писна ми мрънках аз. седнах на леглото и гледах тъпо. Тя ме погледна и каза какво има. Ами какво ли да започнем от скапания хотел няма басеин, няма сална, няма масаж. мене сичко ме боли храната скапна съдружника смотан. и тя допълни а аз каде съм? тук си казах аз! ами сега ще се погрижа за теб аз се засмях. Хайде легни аз ще ти направя масаж, изкарала съм курс за това така че споко. ами добре само че първо отивам да се изкъпя. след като излязох седнах на леглото бях само по хавлия а тя се беше преоблекла с анцуг и къс ракав. Хаиде скъпа -каза тя На което аз реагирах само с усмивка и казах- добре де скъпа не ми се караи. тя пак започна да се смее. легнах на леглото а тя седна на мен смъкнах хавлията от гърба си и усетих ръцете и. сякаш едвам ме докосваше беше ми много приятно. скъпа мога ли да те питам нещо?разбира се че може скъпа? ами как така една " бабка " ти е скъпа? тя започна да се смее. после каза имаш уникално чуство за хумор? да благодаря за констатацията? ама нали ще ми отговориш. Да разбира се незнам спонтанно го казах а и като си бализо ми е весело и спокойно а като изръсиш нещо от сорта все още не ям хора или нещо че си баба падам. Просто си млада, преуспяла и си повече от перфектна и въпреки това се иронизираш и се шегуваш с себе си. Ех скъпа казах аз ти си прекрасна не аз Тя се засмя ами ти що ми казваш скъпа ами по съшите причини както и ти.
Усештах ръцете и по кожата си и това ме влудяваше тя ме желаеше не по малко на мен ми беше толко хубаво от масажа че се бях отпуснала усетих как без даиска ме закачи с нокти от което натръхнах тя видя и не каза нищо започна леко едвам едвам да дращи по гърба ми след което се наведе приближи се до врата ми и ме целуна започна да слиза по надолу а през това време на спираше да дращи гърбът ми свали хавлията ми напълно аз се обърнах и докато кажа нещо устните ибече бяха на моите целуваше се така че ме влудяваше цяла нощ тя не просто ме изкчука тя прави любов с мен. на сутринта когато отворих очи тя беше се вкопчила в мен и беше вплела пръцтите си в ръката ми. глегах я как спи беше наи красивата жена. докато си го помисля тя се събуди аз побързах да я целуна тя също беше много щастлива. е видя ли че се погрижих за теб скъпа? аз се усмихнах да виждам след което отночо започнахме да се прегръщаме. целуваме. и отново правихме не само секс а любов. След като легна уморена до мен прегърна ме силно и ми прощепна обичам те скъпа. и аз теб скъпа моя много те обичам. казах аз.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!