Братовчедката Лиса


    Автор: anonymous
Публикуван на: 13.01.2012
Бях в една стая с Лиса. Имахме семейно събиране и трябваше някакси да се сместим всичките. Някой явно беше решил, че с Лиса ще се спогодим и ни беше разпределил двете заедно. Тя е с десетина години по-малка от мен – аз съм на двадесет и девет. Аз нямах нищо против. В интерес на истината я харесвах. Тя е привлекателна и дружелюбна, стройна, с дълга кафява коса. Аз трябваше да съм по-уверената от двете, но всъщност не беше така. Всъщност съм девствена…

Наистина не е за вярване, но никога не ми е идвало отвътре да излизам навън с приятели и да се свалям с разни мъже. В действителност, съм била само на няколко срещи в гимназията и оттогава почти не съм излизала. Лиса, от друга страна, определено нямаше такива проблеми. Майка й ни разказваше истории за мъжете, с които излиза и на малката ми братовчедка определено й личеше, че знае как да ги върти на малкото си пръстче. Гледайки я, се чудех, дали и аз не бих могла да се справям толкова добре, и дали не трябва да започна да се притеснявам по-малко.

С Лиса бяхме на двойното легло и си говорехме, а малко след това изгасихме светлините. Всъщност не си бяхме свършили разговора и легнахме една срещу друга. Тя ми разказа за няколко мъже, с които е излизала и ме пита за моя любовен живот:
-Никого? Не ти вярвам.
Мислех, че се опитва да бъде любезна, защото човек не трябваше да се напряга много, за да разбере в каква ситуация съм. Ядоса ме това, че ме караше да повтарям:
-Никого! – отвърнах аз.
-Тогава вероятно разбиваш доста сърца. Трябва да се отпуснеш и да позволиш на мъжете да видят, че не хапеш.
-Просто съм много нервна...
-Няма от какво да се притесняваш! Ти си много красива! – определено в този момент тя преувеличаваше. – Не преувеличавам – рече тя, сякаш прочела мислите ми.
– Виж! Имаш красиво лице – продължи Лиса, като сложи ръката си върху лицето ми и ме целуна, – и тяло, за което мъжете биха се избивали! – Тя прокара бавно ръката си по тялото ми и продължи: -И аз бих дала всичко за тяло като твоето!

Трябваше да съм поласкана, но всъщност ми беше трудно да си поема въздух. Не можех да повярвам какво ме беше накарало да изпитам докосването на Лиса. Аз лежах безмълвно и виновно, заради усещанията, които растяха вътре в мен. Ръката й все още беше на бедрото ми. След секунди тя нежно се плъзна нагоре:
-Такова хубаво тяло! – чух Лиса да прошепва.
Ръката й достигна гърдите ми. Тя не докосна зърната ми, а веднага се спусна надолу към чатала ми и ръба на нощницата ми. После надигна дрехата и продължи да гали краката ми. Не можех да повярвам, че това се случва. Може да прозвучи банално, но сякаш беше сън, а не реалност. Ръката й пъргаво се движеше, като се плъзна по бедрото ми, леко погали коремчето ми и се спусна бързо надолу между краката ми. Тя забавяше, като все повече се приближаваше до моята путка. Скоро едвам движеше ръката си, но аз я усещах как се приближава. Стисках очи и вече не издържах на напрежението. С другата си ръка тя хвана главата ми и усетих как устните й се допряха до моите, а езикът й влезе в устата ми. В този момент осъзнах, че ръката й вече беше върху путката ми, като леко я масажираше, а тялото ми се движеше върху нея в плавен ритъм. С другата си ръка тя започна да гали гърдите ми, като правеше кръгови движения около зърната. Дишах все по-тежко и не можех да се контролирам. Притисках се все по-силно към ръката й. Усещах, че скоро ще свърша. В този момент притиснах силно ръката й към цепката си и тялото ми се разтърси от бурния оргазъм. След секунди усетих как главата ми се отпусна назад.

Все още държах ръцете на Лиса, допрени до пулсиращото ми тяло. Оргазмът отмина, но въпреки това бях скована и просто лежах там, не можейки да повярвам какво огромна наслада ми беше дарила братовчедка ми. Тогава усетих дъха й в ухото си:
-Адски си секси! – прошепна тя. Пръстите й отново преминаха през цялото ми тяло и достигнаха до путката ми. Аз знаех, че тя може лесно да ме докара отново до края. Хванах здраво ръката й, защото бях прекалено изтощена.

Лежахме така, а аз все още усещах дъха й. В момента, в който освободих ръката й, тя започна да ме гали отново между краката:
-Моля те, недей! – полуизстенах аз и отчаяно бутнах ръката й.
-Ще се изпразниш отново заради мен! – настоя тя.
Изведнъж почувствах как топлите й, влажни устни покриха страстно моите. Малко след това ръцете й вече галеха гърдите ми и аз повече нямах сили да се съпротивлявам. Тогава тя прошепна отново:
-Зърната ти са толкова чувствителни! Ще свършиш само докато ги галя.
Тя нямаше представа колко е права. Усещането на нежната й кожа върху гърдите ми, която бавно преминаваше през зърната ми, отново ме изкара извън контрол. Не можех да повярвам, че толкова бързо успях да свърша за втори път.

След като минах през банята, се съблякох и двете легнахме прегърнати голи на голямото легло. На сутринта се събудих и осъзнах какво се беше случило. Лиса я нямаше. Помислих си за случката и се уплаших. Не я видях цяла сутрин, но следобеда цялото семейство имаше пикник и малката ми братовчедка беше там, сред останалите. Не отидох при нея и като че ли я избягвах, въпреки че си разменихме няколко погледа. Тя също не идваше при мен. Тъкмо се отпуснах и вече не толкова притеснена започнах да си бъбря с една от лелите, когато усетих нечия ръка на рамото си. Беше Лиса:
-Ела с мен! – каза тя, усмихвайки се. Последвах я без да кажа дума.

Имаше горичка зад двора и ние влязохме по една пътечка в нея. Когато вече бяхме достатъчно навътре, тя ме хвана за ръка и ме заведе до малка долинка. В дъното й имаше паднало дърво. Там имаше трима души. Гледката ме порази. Осъзнах, че на братовчеда Петко в този момент му правят свирка. Друга наша братовчедка – Ани – беше на колене и лапаше кура му. И двамата бяха облечени, като само ципа на панталоните му беше откопчан. Петко държеше с ръка главата на Ани, докато тя поемаше парчето му с уста. До тях на падналото дърво се беше подпряла Милена. Първоначално тя само ги гледаше, но след това си свали горнището и започна да се самозадоволява, като галеше зърната си:
-Забавно е, не мислиш ли? – каза Лиса. Тя се пресегна и ме придърпа към себе си, като започна да гали гърба ми.
Ани все още правеше свирка на Петко, а Миленчето се пипаше. Ръката на Лиса си проправи път към задната част на панталона ми. През това време Ани се съблече и Петко започна да я ебе на задна прашка, като тя се беше подпряла на падналото дърво. През това време панталоните и бельото ми се бяха свлекли до глезените ми:
-Искаш ли да лапнеш този кур? – попита Лиса. Аз просто се опулих. Милена дишаше все по-тежко. Изведнъж усетих как пръстът на Лиса влиза в дупето ми. В този момент загубих съзнание...

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!