Безсъници далеч от Сиатъл


    Автор: anonymous
Публикуван на: 13.01.2012
Да, “Безсъници в Сиатъл” е любимият ми филм и да, романтична съм до глупост. И пак, да, страдам от патологично безсъние. По цели нощти се въргалям в кревата с пламнало тяло и изопнати до скъсване нерви – само който го е изживял знае какво е – и проклинам спящите, незрящите, всичко и всички… Същото се повтори и през оная вряла, августувска нощ. Изтощена, на ръба на истерията, с последно усилие на волята отметнах подгизналия чаршаф, станах от леглото, облякох се и тръгнах накъдето ми видят очите из обляните в лунна светлина, софийски улици.

Живея в стара кооперация в Центъра точно на кръстовището на “Раковска” и “Патриарха”. След като направих един тур до НДК и обратно, а умората така и не идваше, влязох в първия нощен локал, който ми се изпречи – един от безкрайната върволица в района. По време на разходката се бях натъкнала на няколко влюбени двойки по пейки, спирки и “паланки”, някои от които доста разгорещено изразяващи привързаността си, та ми се беше отворил апетит за нещо “мъжко”. Ако ли пък не ми се усмихнеше късмета, поне щях да се омагьосам с няколко питиета...

Нощният бар беше прилично посетен за това време на нощта – 2-3часа след полунощ. Но или бях нацелила бара с най-грозните мъже в целия град, или пък зрението ми си правеше тъпи шеги. В крайна сметка след кратък, но задълбочен оглед на “материала”, реших да фокусирам изцяло вниманието си върху питиетата…

Тъкмо зачевах третото, покачена на едно от високите столчета на плота, когато ме лъхна аромата на хубав парфюм и миг по-късно до мен се настани изненадващо красива, млада жена, която излъчваше такова самочувствие, сякаш е видяла всичко в живота и нищо не може да я смути. Не ме удостои нито с поглед, нито пък показа с нещо, че забелязва присъствието ми, докато аз я бях зяпнала с широко отворена уста. Мадамата наистина си я биваше!

Сладникаво-первезната й мутричка, тип “Лиз Хърли”, възбуждащо се допълваше от стройно, сочно тяло с перфектни пропорции. Всичко това полуприкрито от семпла, но много ефектна, черна, къса рокля без презрамки, опсипана с черни перлички, чието деколте покриваше наполовина островърхите гърди с чудна извивка, сякаш, “а-ха”, да се смъкне. Носеше открити сандали – можеше дори да са ориганален “Маноло Бланик”, както и малка чантичка в тон с роклята. Секси и изтънчено – прекалено изтънчено, за да е евтина проститутка по баровете… Аз по принцип съм си подчертано “хетеро”, но чистосърдечно ще си призная, че веднъж в гимназията го направихме с една моя съученичка, която наистина много харесвах. Сега за пръв път от онези отдавна позабравени времена изпитах подобно желание…

Надменната непозната отпи бавно от коктейла си, след което с добре отработени жестове отвори чантичката си, извади сребърна табакера и пъхна между нацупените си устни кафява цигарета. “Щрак”, пропя запалката на бармана и след миг красивата й главица се потопи в нежен, синкаво-бял облак дим. Когато се поразсея, тя също ме гледаше. Големите й, зелени очи ме фиксираха надменно, но и с неприкрит интерес. Устните й мръснишки ми пратиха въздушна целувка, след което изрекоха с нисък, вулгарно-делови глас:
-Искаш да ме чукаш, нали?!
Не можах да повярвам на ушите си и даже се поогледах да не би да говори на някой друг. Но не, говореше на мен!

-Сладурче, затвори си устичката и дай да се чупим от тая дупка!
-Н-на мен ли говориш?! – попитах все пак, за да съм съвсем сигурна.
-Що се правиш на луда?! Така си загоряла, че те надуших от вратата.
-Аз не…
-Знам, че се имаш за нормална женска с още по-нормални наклоности, но също така знам и кога някой ме зяпа така, както ти в момента, и какво точно иска. Хайде, сладка моя, второ и последно предложение: тръгваш с мен и ти обещавам да излекувам безсънието ти, или оставаш тук да се наливаш до припадък?!
-Как разбра за безсъ…
-Имаш сенки, колкото бразди. Но пък са много секси!
Тя загаси фаса, после взе чантичката си, хвърли на бара една банкнота и без да ме погледне, се насочи към изхода. Платих бързо и я последвах… !

Заведох я у дома, просто защото тя живееше малко по-надалеч. Беше наистина безпардонна и вулгарна кучка. Щом светнах лампата в хола, тя се огледа наоколо, след което направи жлъчен коментар за обзавеждането…
-Това обаче малко ме грее – завърши тя – интересува ме само къде е спалнята, или може би предпочиташ тук да те изчукам?!
-Ти наистина си много вулгарна кучка! – не се стърпях и й го казах. Тя ме погледна, позасмя се, а после дръпна връзките на роклята си отзад на гърба и деколтето най-после “изпълни заканата” си, оголвайки фантастичните й цици.
-Аз не съм лесбийка – рекох тихо, без въобще да зная защо.
Тя се доближи, след което внезапно се протегна, хвана ме за косата и просъска дрезгаво:
-Дреме ми на пичката каква си! Мисля да те скъсам от ебане и толкова! Накрая ше ме молиш за още…!

Натика циците си в лицето ми и аз започнах да ги целувам, и облизвам. След малко ме избута да седна на дивана, вкара коляно между бедрата ми, притискайки сливката ми и започна страстно да ме целува. Имаше сочни устни и шавлив език. Съблече ме агресивно чисто гола и се отдръпна леко назад, за да ме огледа. Беше унизително… и възбуждащо, в същото време!

-Бива си те, сестро!
Чантичката й беше на масата, когато я взе и отвори. Изглеждаше толкова малка, за да побере в себе си този голям, двуглав, черен вибратор. Основният ствол беше вагинален, а другия, по-малкия израстък, можеше да се използва както като клиторен стимулатор, така и като анален.
-Харесва ли ти мойто “бебче”, а?!

Преди да ми го набие, ми извъртя жестока шпакла, от която цялата плувнах в мъзгичка. Умееше много умело да си служи с пръстите, а фистинга й на ануса ме доведе до предоргазмов делириум. Помолих я да ми го вкара. Тя ме зашлеви и ми нареди да мълча. Започнах да се мятам върху дивана, мастурбирайки, докато тя просто ме гледаше, застанала права пред мен, като облизваше вибратора. Умолявах я да ми го вкара. Обиждах я и я проклинах. Най-сетне се смили. Стана внезапно. В следващият момент се наведе, хвана ме отново за косата с едната си ръка, извивайки главата ми назад и надолу, и брутално проникна в мен, стиснала в другата ръка черния си топуз.

-Жалка мръсница! Нали не беше лесбийка, а?! Долна пачавра! – нашепваше дрезгаво в лицето ми, докато в същото време грубо ме чукаше.
Най-сериозният й коз беше, че е жена, също като мен и по никакъв начин не можех да я излъжа за усещанията си, за желанията си и за свирепата възбуда, която ме разкъсваше от мозъка чак до дълбините на слабините ми. Не ми позволяваше да свърша и всеки път щом усетеше, че наближавам края, просто спираше. След това се разчекваше над лицето ми и навираше бръснатата си, огненочервена шунда в лицето ми.
-Лижи, кучко, лижи – ти за друго и без това не ставаш!
-Мм, ммм-ооух… нямаш право да ми говориш така, ти дори не ме позн… !
-Млък, тъпачке, познавам те по-добре и от теб самата! Толкова си ми ясна, че няма накъде повече! Самотна, оттегчена от сивото си ежедневие, нисшестояща служителка във фирма, която нощем не може да спи, защото дори и сънищата й са толкова скучни, че й е все тая дали ще затвори очи, познах нали?! А, да: отчаяно търсеща някой, който да я спаси от това живуркане и това търсене ти наричаш “романтика”! Глупачка! Сега продължавай да ме лижеш, че пресъхнах… !

Когато ме накара да се надупя и ме облада отзад с вибратора си, разбрах че това е най-страхотното, най-силното сексуално изживяване, което някога бях имала. Тресях се цялата от спазмите на екстаза и с всеки следващ дъх сякаш подклаждах чудния пожар, бушуващ в цялото ми тяло. Набиваше ми го отривисто и плътно с една ръка, докато с другата галеше – не, мачкаше гърдите ми.

След малко ме плесна силно и звучно по дупето. После пак. И пак. Болката, освен че беше заглушена от възбудата ми, отклони вниманието ми от последвалото й действие. В първият момент дори не разбрах, че е извадила вибратора от протеклата ми вагина и вместо него е навряла вътре дланта си, без палеца. Миг по-късно обаче проумях всичко, когато едрата главичка на черния жезъл прониза сфинктера ми и хлътна почти целия в ануса ми. Изкрещях и веднага след това болката – тази толкова сладка болка – възпламени най-безумния оргазъм в живота ми. Оргазъм продължил цяла вечност – поредица от по-малки, редуващи се един след друг екстази! Празнех се отново и отново, до пълно умопомрачение… !

Остави ме дълго да се гърча в екстаз. Накрая ме зашлеви, както лежах гола и “обезчестена” на дивана, изплю се в лицето ми и просто си тръгна, така както се беше и появила в живота ми, през онази луда-луда нощ… !

Заспала съм веднага след това, безпаметно и дълбоко. Непознатата все пак наистина беше удържала на думата си – успя да ме приспи. Гадната му, извратена кучка… !

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  20.10.2016 01:40:21Изпратен от:  golem patladjan
u daewa i обратните резбоси даева ))))
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!