Банан овъртолен в мъзгичка


    Автор: anonymous
Публикуван на: 11.11.2012
Яна и Ира се запознаха на едно щуро женско парти, организирано от лесби-клубът, в който и двете членуваха. На това парти Яна беше в ролята на “Шведска маса”. Тя лежеше чисто гола върху огромен посребрен поднос и цялата бе отрупана с черхайвер, скариди, месни хапки, плодове, сметана, течен шоколад и всевъзможни други лакомства. Всички желаещи да опитат от тях трябваше да ги дегустират директно от нейното прекрасно тяло. Яна се превърна в истинският “гвоздей” на вечерта. Момичетата пощуряха от кеф. А градусът на емоциите се повиши още повече, след като жриците на Сафо опустошиха за отрицателно време две огромни “пирамиди” с чаши, преливащи от пенливо шампанско. На Ира се падна честта да изпапка ягодката, поставена върху клиторчето на Янината путаранка. Още тогава тя не пропусна възможността хубаво да оближе розовата й цепка и двете си размениха заговорнически погледи. Продължението бе логично – след партито нимфите си тръгнаха заедно. Отидоха в апартамента на Яна, за да продължат наченатото на подноса. Те бяха млади, руси и с горещи тела. Награбиха се още от коридора и докато стигнат до дивана в хола, направиха пътечка от разпръснати по пода дрехи.
Седнаха една срещу друга и Ира страстно започна да целува и смуче набъбналите зърна на гърдите на новата си приятелка. Яна се отпусна с блажена усмивка назад и измърка възбудено. Тя беше с по-пищните мерки и форми от двете, но затова пък Ира явно беше по-страстна. След известно време се прегрупираха в култовата за всички лесбийки поза “69”. Ира беше отгоре и – както от самото начало, тя водеше играта. Енергично масажираше с пръти сливката на Яна в областта на клитора, като от време на време го пощипваше малко по-грубичко или пък го пошляпваше отгоре с цяла длан. Стимулирана по този начин, малката “гъбичка” бързо се напълни с кръвчица и пичето на Яна се окъпа обилно в соковете на екстаза. Яна също не бездействаше. Разтворила широко бузките на навиреното над лицето й дупе, тя настървено лижеше зиналите между тях знойни отвори. Започна направо с ануса. Развъртя връхчето на езика си напреки на нежните му радиални бразди, като го правеше все по-бързо и се опитваше непрекъснато да сменя посоката. Това на няколко пъти докара до бурни изблици на удоволствие партньорката й, която ги изрази със силни писъци. В един от тези моменти Яна още по-широко разтвори бузките на Ира и когато сфинктерът й се разтвори, набута възможно най-дълбоко езика си в него. Направи няколко тласъка навътре и навън и това отприщи първия оргазъм в слабините на Ира, която бясно заизвива таза си. Яна обаче нито за миг не изпусна дупето й, обгърнала го здраво с ръце, като продължаваше да задържа езика си в конвулсивно свиващия се анус на своята приятелка. Твърдо решена да й върне жеста, Ира я накара да седне на облегалката на дивана, разтвори широко бедрата й и се опита да откъсне с устни клитора й. А когато пусна в действие и пръстите на ръцете си, стана наистина страшно. С няколко от тях започна ожестечено да я чука в мократа путка, без да спира да смуче и лиже клитора й. В началото пръстите бяха само два, но постепенно станаха 3, 4, а накрая тя дори опита да вкара цялата си ръка в плувналата в мъзга пичка и успя.
-О, да, ще свърша! – извика Яна и сама няколко пъти се надена чак до китката на необикновения жив “вибратор”. Но Ира още не бе свършила с нея. Тя невъзмутимо извади ръката си от топлата й хралупка и се протегна към масата, откъдето си хареса един бая едричък банан. В следващия момент Ира го вкара между потръпващите бедра на другата блондинка и той потъна чак до дръжката в пламналата й цепка. Свободната й ръка отново напипа подутото като репичка клиторче, бананът направи една ускорена серия от дълбоки фрикции и това вече съвсем довърши Яна. Нейното тяло се изпъна конвулсивно, след което започна да се тресе в сладостна агония. Ира направи още няколко тласъка и заби за последно банана до дъно. Сетне лекичко го изхлузи до половина от прогизналия отвор, обели го от своята страна и невъзмутимо си отхапа. -Ммм, обожавам го тоя вкус – измърка тя с пълна устичка – “банан овъртолен в пичка”, страхотен деликатес – ще взема да си отворя ресторант… !
-Ще ти стана съдружничка – за къде си без моите пикантни сосове и микровулвува печка?!

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!