Ани и Мила


    Автор: anonymous
Публикуван на: 13.01.2012
Запознах се с Ани и Мила в университета. Те бяха близки приятелки от детинство. Харесахме се от самото начало и страхотно се сгъстихме. Учехме заедно, ходехме по барове и дискотеки, говорехме за мъже и секс. На моменти се чувствах излишна, когато те си припомняха детството и споменаваха някакъв Клуб на момичетата. Никога не бях питала какъв е този клуб понеже мислех, че става дума за някакви детински сбирки.

Много скоро обаче научих всичко за него. Беше една от онези обичайни петъчни вечери, когато се събираме у някоя от нас, гледаме филми, поръчваме пици и обръщаме по някоя и друга бутилка вино. Изгледахме двата филма, които взехме от видеотеката и Ани предложи да погледнем какво дават по телевизията. Мила хвана дистанционното и от първи опит попадна на порно канала.

Това не ме шокира, защото темата не беше табу помежду ни. Филмът показваше двама мъже, бял и негър, които чукат една черна по всевъзможни начини. По едно време приятелката на момичето се присъедини към забавата по начин, какъвто не бях виждала преди. Това даде началото на церемонията по приемането ми в Клуба на момичетата. Седях на земята, облегната на дивана, зает от Ани и Мила. Обърнах се да ги попитам, дали някога са си помисляли за секс с друга жена и с изненада видях как Мила масажира циците на Ани. Опитах се да кажа нещо, но се запънах. Двете се усмихнаха разбиращо и се смъкнаха от двете ми страни на земята.

“Добре дошла в Клуба на момичетата, мила!” Двете хванаха и започнаха до масажират по една от циците ми. Смъкнаха размъкната ми домашна блуза и откопчаха сутиена. Едрите ми гърди се люшнаха свободно. Зърната им бяха твърди и напращели. Ани и Мила също смъкнаха блузите и сутиените си и останаха голи до кръста. Като видяха, че се притеснявам, ме накараха да легна на земята и започнаха да смучат зърната ми. Подмокрих се от възбуда. Ани доближи циците си до лицето ми и аз жадно отворих уста, за да засмуча зърната й.

В същото време, Мила започна да масажира катеричката ми през тънкия панталон, с който бях облечена. Тя смъкна джинсите си и след това моя панталон. Двете размениха местата си – аз засмуках зърната на Мила, а Ани масажираще моите, като придърпа прашките ми така, че да разголи набъбналия ми клитор. Заиграх се с котенцето на Мила, а Ани смъкна докрай прашките ми и заби език в розовата ми мида. Мила се облегна на дивана и докато ни наблюдаваше, масажираше клитора си. Ани работеше ловко с език –в един момент засмукваше клитора ми, а след това забиваше език във влагалището. Навлажни с устни пръста си и бавно го плъзна в ануса ми. Изпитах невероятен оргазъм и соковете ми се стекоха по цялото й лице.

Мила се приближи и ми подаде задничето си, обърната с лице към краката ми. Наведе се напред и засмука влажния ми клитор. Виждах прекрасното й задниче и започнах да мачкам и разпъвам бузите му, така че да лъсне ануса й. Тя се се нагласи върху лицето ми и аз засмуках диво розовото й клиторче, след това забих език във влагалището, а накрая и в тесния й анус. Скоро тя започна да стене в тръпките на оргазма исе изпразни върху лицето ми, а аз на свой ред - върху нейното. В това време, Ани беше излязла от стаята и се върна с такива играчки, каквито не бях виждала преди. Имам отдавна вибратор, но изкуствения кур, който тя донесе беше огромен, сигурно поне 30 см. Оказа се, че това е кур за две дупки едновременно.

Накараха ме да застана на колене на земята и Ани направи същото. Мила пъхна единия край дълбоко в моята слива, за Ани остана другия край. Двете се стараехме да поемем колкото се може повече от дължината му, като в същото време потърквахме катеричките си една в друга. Мила се намеси и поиска на свой ред да се покефи на огромния кур. Накара ме да легна на земята по гръб, пъхна единия край в сливата ми, а самата тя застана отгоре и се наниза на стърчащия от мен край на чудовищния жезъл. Ани се приближи и започна да масажира клиторите ни, докато и двете експлоадирахме в неописуем оргазъм. Вечерта продължи в подобен стил, докато сливите ни пресъхнаха. Разделихме се с целувки за лека нощ и аз сърдечно им благодарих за въвеждането ми в Клуба на момичетата.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!