Коледа ..и още нещо!!


    Автор: anonymous
Публикуван на: 22.09.2012




Времето беше ужасно студено, валеше сняг вече часове наред. Ваня беше седнала на фотьойла и наблюдаваше как снега се трупа на вън, светлината идваща от камината осветяваше лицето и. Цареше голямо спокойствие беше тихо и някак безкрайно романтично. Тишината беше нарушена Наталия застана на вратата, спря се там и с усмивка погледна своята любима . можеше с часове да я наблюдава защото Ваня беше от онези изключителни красиви и нежни създания който те караха да се усмихваш и веднага те жегваха Погледа я и тихо се настани до нея отпусна глава на рамото и, и я хвана за ръката - Миришеш много хубаво! каза с шепот Ваня . Наталия не отговори нищо надигна се леко и я погледна в очите.
- Това е твоя мирис . мириша на теб, това е твоя аромат с който аз заспивам и се събуждам, и е не просто, хубав а е прекрасен !И знаеш ли защо? Не отвърна Ваня . Наталия се усмихна приближи се до шията и целуна я, нежно и бавно прокара пръсти по устните . След което тихо прошепна в ухото и защото самата ти си прекрасна мила моя !!! Това определено хареса на Ваня.
- Така ли?? И какво друго!! Предизвикателно каза тя . ! Наталия седна в нея вплете ръце в косите и и започна да я целуеа по врата стигна до устните докосна ги с пръсти след което страсно ги зацелува . шепнеше и нежни думи от които Ваня се разтапяхе в ръцете и . и не спираше да шепне "желя те " на Ваня и харесваше всичко, обожаваше Наталия защото само тя беше единствената жена която я караше да се чувства така значима, специална така желана и обичана . Знаеше какво иска, кога го иска и най вече как да и го даде . Наталия беше красива и много чаровна а освен това имаше дар слово . винаги съумяваше да каже на Ваня най сладникавите неща . и винаги я караше да се чувства ЩАСТЛИВА !
Ваня добре знаеше, че не може да устои на своята любима защото всичко в Наталия я побъркваше погледа, думите, докосванията, всичко Двете са допълваха взаймно . И въпреки многото жени в живота си Ваня знаеше че никога не е имала и няма да има като Наталия . Докато сичко това се въртеше в главата и Наталия нежно я захапа за ухото и прошепна колко ме желаеш?
- Много, почти изстена Ваня ! Наталия не спираше да я докосва и целува не губеше време и започна да я разсъблича ! Отново прошепна колко много повече от всяка друга . целуна я по устните . повече от всяка следваща . отново я целуна но този път по шията . повече от всички взети заедно. и отново захапа ухото и
- Да изстена силно Ваня желая те повече от всички и всичко !! тя се беше възбудила толко че не издържа преобърна Наталия разкъса дрехите и започна да я целува и докосва докосвай ме не спирай дааа стенеше тя ръцете на Наталия бяха на гърдите и а Ваня започна да я целува и да слиза все по надолу . стига корема достига и до много подмокреното и клиторче облиза го и го захапа започна да го мачка и масажира с пръсти Наталия се гърчеше от удоволствие вкара пръстите си един по един а ръцете и бяха ледени това докара разтърсващи оргазми на Наталия която не и остана длъжна н след като свърши няколко пъти зализа клитора и . и също я наеба така яко че я докара до няколко оргазма Правеха невероятен секс ту едната, ту другата стенеше от поредния оргазъм. просто това беше техния начин да отпразнуват коледа,, като се отдадат една на друга и то как!!!

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!