Виртуален Секс


    Автор: anonymous
Публикуван на: 31.12.2013




Беше топла юнска вечер. Нямаше какво да правя и седнах пред компютъра. Включих си чата и както всяка вечер се заиграх в един канал. Както всяка вечер в канала влезе и той - Лари. Страхотен пич, който живееше в далечен град. А адски ми се искаше да се изплющя с някой тази вечер. Затова почнах направо:

- Знаеш ли какво обичам да правя? - попитах аз

- Какво.

- Задна прашка - казах уклончиво и с намек да се сети сам.

- Уоу

- Знаеш ли какво друго?

- Кажи че ми стана интересно - изписа другата страна

- Целия в устата... чак до сливиците

- Уууууууууууууууооооооооооооооъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъууууууууууууууу - видях аз и се усмихнах,знаех как да предизвикам интереса на някой.

- И по пет пъти на вечер... - добавих

- Ненаситна си,а?

- Ами ако успееш 2 пъти да ме задоволиш като за 5... ако отговаряш на тези условия, ще дойда в Сопот,иначе... не.

- На някой отговарям. - в момента съм възбуден.. бръкни под дънките ми и го извади

- няма наказан си - изплезих се аз и на другия ред написах - , иде ми да разкъсам нощничката, която едва покрива 110 см цици и един страхотен задник..

- Аз покривам с влажни целувки цялото ти тяло

- отварям дзипа и с уста го поемам в себе си. Главичката отпира сливиците ми.

- Уоооооооооооу... сегаа ще покрия с език вулвичката ти.. леле колко е мокра.

- Даммм,наистина е мокра. Как позна, умничък си ми тии... Но сега ще го извадя от устата си и с ръка ще го насоча към задничето което с нетърпение чака да го усети в себе си.

- Намазан ли е?

- Не

- Нищо... уоу,колко е широко...

- Сега ще бръкнеш с пръст в путката ми,като едно послушно момче... а такаааааааа...

- Сега пак ще го Лапнеш... пред устата ти е.

- НЕ, ДА НЕ Си посмял да го извадиш от анусчето ми. И пръстите веднага да се върнат където бяха лошо,момче.. ще те нашляпам ако не слушаш.-възроптах аз.

- Връщам ги

- А така, колко си бил послушен.

- Свършихме.

- Как ще сме свършили... Ау лошо момче, ти си свършил,а аз не. Лош лош, не ме изчака а?

- Много си бавна а?

- Аз така го правя.. бавно.

ПРиключихме с виртуалния секс и не мога да ви опиша какво изпитвах тогава. Правех го за първи път и си го признах, а Лари беше по-опитния. Призна че и друг път го е правил, но сега било неповторимо. Ех.

- наистина ме надърви... отдавна не бях се дървил така.

- бавно се окопитвам и аз. - признах си.

Бавно се окопитвахме. Усещах че е възбуден, И се изненадах, как бях успяла да направя това?

Бях изненадана,не гледах на добро око на предложенията в аискюто ми за виртуален секс всяка вечер. Как се беше случило това, защо путката ми беше претъпкана с мъзга.

Не успях да му кажа само, че докато с едната ръка пишех с другата пъхнах вибратора в путката си. Беше неописуемо.

- знаеш ли какво друго обичам да правя? - заговорих едва опомняйки се

- Кажи?... ти си била много палава, ах.

- Един в путката, един в задника.

- Уау... ще го уредим като дойдеш в Сопот. - обеща той и каза че не му се иска но трябва да си ляга,защото сутринта ще става рано и за първи път от много години насам ще стане надървен от чата. - Тази вечер явно ще си мисля за тебе!

Това бяха последните му думи.

Изключих компютъра. Бях възбудена и не ми се играеше. Какво да направя?!-мислех си аз. Батериите на вибратора бяха пред изтощаване и го изключих. Лари щеше да мисли за мен, но предполагах ли че аз ще мисля за него? Ако знаех че и виртуалния секс ме възбужда, щех ли да го правя пак, защо не съм знаела досега че е гот. Защо ми хареса сега? Защото е първи път и непознатото ме впечатли, и това усещане за члена в задника ми, болката която знаех че ще усетя, но не усетих наистина....



В стаята ми влезе Теди. Моето куче, което бях кръстила заради това че приличаше на пухкаво меченце и на името на един мой познат. Теди усети че ми има нещо и учудено се доближи до мен. Повиках го и го погалих, говорейки му че всичко е наред. Дръпнах го за ущите и насочих муцунката му към путката си. То Близна с топъл и влажен език вулвата ми. Мммм, изпитах върховна наслада. Друг път е опитвал да близне там, но аз го отблъсквах нежно и то учудено ме гледаше защо го чуквам по носса и не му давам. Теди заблиза още по нежничко и усърдно,сякаш ближеше кокал, и засмукваше с меки устнички моите. Докато се гърчех от кеф, си включих вибратора и с отсечено движение порнах девствения си анус,за който излъгах Лари, че обичам да ме чукат най-вече в него. За да не изпищя от болката и да не събудя старците, които отдавна спяха в другата стая, захапах ухото на Теди. То квикна уплашено и се дръпна с ръмжене, беше го заболяло. Спрях с тласъците в ануса и се отпуснах, за да привикне с тялото в себе си. Внезапно не изпитвах силната болка и запрасках вибриращата машинка все по навътре и по-навътре. Стана ми адки хубаво, екстаз и болка се сляха в едно. Теди не се върна повече и аз бръкнах с пръстче в путката си. Леле то било хубаво с вибратор и с пръсти, помислих си. Досега пъхах вибратора в путката си докато си мислех за един мой познат, който не искаше да ми пусне. Когато я извадих, за да я пъхна в путката си беше цялата в лайна. Ужас. Отказах се да го правя и в путката си и го метнах нанякъде. Внезапно усетих как ми се доспа и се свих на леглото с влажната си путка, а пръстта ми се триеше в мъзга и плът...

Събудих се рано призори. Задника ме болеше, путката ми отдавна беше суха, а Теди спеше до вратата.

Страхотно е, как да го опиша с думи прости. Просто опитайте и вие.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  08.02.2017 14:07:09Изпратен от:  BG
КУЧКА,МРЪСНИЦА ДОЛНА,ПРОСТИТУТКА.ЕЛА И МЕН ДА МЕ ЕБЕШ И ДА ТИ СЕ ПОДЧИНЯВАМ,ИСКАШ ЛИ?ХАРЕСВАТ МИ ЖЕНИ КАТО ТЕБ.ЕЛА ДА МИ ГО ЛАПАШ И ДА ТИ ГО ВКАРАМ ОТЗАД.
 
Дата:  08.02.2017 14:10:16Изпратен от:  Dianka
Искаш ли да правим секс BG,а?
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!