Ветеринарката


    Автор: anonymous
Публикуван на: 14.06.2012




Всичко започна, когато Зоя още живееше в сиропиталището. Тогава едно от момчетата бръкна с показалката на директора в пичето й и на младото тогава девойче взе, че му хареса. Толкова му хареса, че след това просто не можеше да се спре. Пръстите не й вършеха работа, а клиторния оргазъм, за разлика от болшинството жени, не й доставяше онова удоволствие, което получаваше от вагиналния. Затова предпочиташе продълговатите предмети. И колкото по-големи, толкова по-добре!
Като тийнейджърка състоянието й придоби измеренията на болест. Всякакви пръти, дръжки, краставици и моркови от кухнята – всичко навираше в ненаситната си сливка. Беше въпрос на време преподавателите да я изловят и щом веднъж се случи, и разбраха за манията й, започнаха да я засичат непрекъснато на различни закътани местенца из сиропиталището. Стигнаха до заключението, че й е нужна помощ и така Зоя тръгна отрано по психиатри и психолози.
Много скоро обаче малката умница разбра как може да ги изиграе – какво искаха да чуват от нея, какво да им говори – и в крайна сметка се измъкна от ситуацията след едва неколкомесечно лечение. Точно тогава, за голям неин късмет, се появи приемно семейство, което търсеше да осинови млада тийнейджърка. Харесаха Зоя и я приютиха в дома си. При тях обаче проблемът на девойката се задълбочи.
Мъжът се оказа поредният, долен мръсник, който още първата нощ я изнасили в стаята й. Съпругата не само, че знаеше за забежките на мъжа си, но на всичкото отгоре идваше да гледа как той се гаври с младото девойче. Всъщсност за Зоя това не беше чак такава гавра, защото и на нея й харесваше. Единственият проблем беше, че веднъж опитала дългата и дебела дръжка на телескопичната му въдица, 20-тина сантиметровия му хуй й беше крайно недостатъчен.
Е, поне за анален ставаше – поредното удоволствие, което малката ненаситница наскоро бе открила… ! След три години в приемното семейство, навършвайки 18, Зоя напусна дома на двамата извратеняци, с ясни цели в живота. Освен, че обичаше дългите предмети, красивото девойче – превърнало се всъщност вече в истинска жена – обожаваше животните. С парите на осиновителите си записа двугодишен ветеринарен колеж и го завърши с отличие.
По това време за пръв път го направи с животно. Казваше Вили и беше немски дог. Стопанката му го доведе един ден в клиниката, в която Зоя караше стажа си и младата ветеринарка веднага се влюби в огромния, черен дог. И по-точно във внушителния му пенис. Вечерта остана сама в клиниката и успя да се съеши с пумяра. Хареса й много повече, отколкото с всеки мъж, с който се бе чукала. Животното се оказа далеч по-непретенциозно и чистоплътно. Верно, че можеше да я чука само в една поза – “кучешката” – но пък не говореше и не беше длъжна да му слуша глупостите…
Вили обаче беше само началото. След това дойдоха Роко – немска овчарка, Самсон – санбернар, Алекс – ротвайлер. Въпреки очевидните им предимства пред мъжете, на Зоя обаче скоро й омръзна “кучешката” поза. А пък и честно казано, пенисите им не бяха чак толкова големи, колкото на нея й се искаше.
Животинското царство й предлагаше сериозен избор в това отношение и Зоя се убеди в това, когато един ден посети фермата на нов клиент на клиниката край града. Там за пръв път присъства на съвукупление между жребец и кобила. Докато ги зяпаше с широко отворени очи, беше разтърсена от зловещ оргазъм.

Чудовищният хуй на жребеца се впечата дълбоко в съзнанието й и се превърна в новата й фикс-идея. След това прекарваше дълги часове в размисли и кроежи как да се сдобие със собствена конюшна или ферма с животни. Отговорът беше очевиден: трябваше да си хване някой богат фермер, или коневъд.
С нейната професия и доста привлекателна външност, това се оказа фасулска работа. Избраникът й беше 40-годишен бизнесмен-вдовец, който притежаваше един от най-големите развъдници за расови коне в страната. Казваше се Велко и двамата се запознаха, разбира се, във ветеринарната клиника. Един от любимите му жребци имаше проблеми с конското си либидо, или с други думи – не проявяваше интерес към кобилите във фермата. Нуждаеше се спешно от специализилана помощ.
Зоя, която по това време вече си бе създала заслужено репутацията на една от най-добрите млади специалистки в работата с коне, му бе препоръчана от директора на клиниката. Освен това, макар да беше едва на 25-години, д-р Зоя Стефанова вече имаше няколко значими разработки на тема “Животинските хормони”. Тя наистина беше човекът, нужен на бизнесмена-коневъд.
Още същия ден ветеринарката посети фермата и се запозна с врания, арабски жребец Цезар. Прегледа го и помоли да я оставят през нощта насаме с него в конюшната. Щом всички напуснаха, младата жена се доближи до красивото и силно животно. Тя вече знаеше, че проблемът не е сериозен и просто му трябваше лек стимул, за да се отприщи стаената между задните му крака чудовищна мощ.
- Тази нощ и занапред с теб ще си станем много близки, красавецо – погали тя жребеца по муцуната и лукаво се усмихна. Планът вече се беше заформил до последната брънка в красивата й, болна главица. Върна се при чантите и такъмите си, и извади кутията с шишенца с полови хормони, които дълги години бе извличала и култивирала. После провери внимателно дали всички врати и прозорци са добре залостени и заключени, и се съблече чисто гола.
Тогава взе едно от шишенцата и започна да се маже с гъстата, лъскава течност в него. Скоро младото й, изваяно тяло заблестя прелъстително. От друго шишенце мацна малко зад ушите си и по шията. Най-накрая взе епруветката със собствена, менструална кръв, събрана при последния й цикъл. Доближи се до жребеца, който вече нервно душеше наситения с възбуда въздух и лисна Цезар изцвили и за един миг буквално подивя. Застанала на безопасно разстояние, голата жена го изчака да се поуспокои малко, а след това смело го доближи. Само здравото въже, с което бе спънат, възпираше жребеца да не й налети. Между задните му крака, като оная телескопична, разгъваема въдица, се бе изпружил половинметров, черен като катран, пенис.
- Господи, прекрасен е! – промълви захласнато Зоя, неспособна да отмести поглед от този съвършен, могъщ мускул. Тя погали муцуната на животното, а сетне протегна ръка между краката му. Цезар дишаше ускорено и възбудено, когато дланта й напипа дебелия ствол. Едва-едва успя да го прихване и развълнувано започна да му прави чекия. Галеше го с едната ръка, а с другата навираше пръсти в подгизналата си вагина.
< - Ако знаеш само откога те чакам! Тя се наведе и с мъка налапа главичката. Тъкмо го стори обаче и конят отново превъзбудено изцвили, а пенисът му буквално изригна. Зоя като по чудо успя да се отдръпне точно навреме и топлата, далеч по-разредена от мъжката сперма заля само тялото й. Лееше се като водопад и я обливаше обилно… !
- Уооу, ти си същински вулкан, бебчо! Цялата нощ Зоя прекара при жребеца, като отново и отново го възбуждаше и изпразваше. Тя не можеше да се насити на тоя фантастичен кур. Гали го, лиза го, смука го, а накрая го пое в ненаситната си вагина. За пръв път в живота й “дишащ” пенис успяваше да я задоволи до такава степен. За пръв път пичката й не бе в състояние да го поеме, дори на 1/3 от дължината му. На сутринта задоволената ветеринарка заръча на собственика да го нахрани с предписаната от нея високовитаминозна храна, а вечерта да намаже една от кобилите с хормоналната смес, която му даде.
Ден по-късно щастливия стопанин се обади в клиниката, за да умолява д-р Зоя Стефанова да започне работа при него като личен ветеринар. Зоя бе очаквала точно такова развитие и се бе подготвила. Много скоро тя щеше да стане незаменима за бизнесмена. Много скоро тя щеше да властва в собствените му владения и да разполага с цял арсенал от първокласни, половинметрови пениси за ненаситната си вагина. И тогава щеше да се сбъдне най-рекрасната й мечта… !


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!