Незадоволен


    Автор: anonymous
Публикуван на: 20.06.2012




Аз съм доста млад, имам приятелка и обожавам секса с нея. По скоро тя с мен. Аз обожавам моментите, в които тя задоволява сексуалните ми желания с уста. Обожавам моментите, в които тя облизва дупето ми. Опитвам се всячески да я накарам да го прави дълго, но тя си мисли, че да смуче члена ми е доста по-възбуждащо. Е, не е. Има случаи, в които, докато го прави, си навира пръстчето в дупето ми и предполагам вече е разбрала, че само така може да ме накара да свърша. Приятелката ми обожава да я чукам. Но, за нещастие свършва доста бързо. А аз мога да я чукам с часове. Може да ме накара да свърша в нея ( тя е на противозачатъчни ), само ако започне да гали дупето ми. И то да свърша веднъж. Тя свършва средно два пъти на ебане, ако не сме се чукали дълго, може и три.
Когато я няма обожавам да гледам порно. Наскоро открих гей порно и обожавам да се задоволявам на него. Преди време с един натурален сок в един магазин ми подариха малка бутилка от Coca Cola от някакво световно първенство по футбол. Сега тя стои празна в един шкаф и всички си мислят, че е там, защото е много красива. Е не е така. Когато гледам мъжко порно, или такова, в което много мъже задоволяват една жена, първо намазвам бутилката с вазелин, и след това започвам да галя дупето си, докато цялото стане във вазелин и гърлото на бутилката също се омаже. Виждал съм в порно филми момичета да използват бутилки, но никога мъже.
Та да се върна на нея – на бутилката. Когато реша, че съм възбуден достатъчно, започвам да я вкарвам бавно-бавно, с много въртеливи движения, защото съм забелязал, че така влиза по-лесно. Самото вкарване е малко болезнен (вече не толкова, колкото в началото) процес, но след като гърлото влезе в дупето ми, болката изчезва. Забелязал съм също, че като успея да вкарам бутилката, члена ми се надървя до пръсване. Първият път, когато си пъхнах бутилка, свърших на момента. Гледайки порното, в което има само мъже, или много такива са награбили само една жена, набутвам бутилката все по-навътре и по-навътре. Дори не се налага да мастурбирам, възбудата и без това е достатъчно голяма. Напоследък даже се изправям. Забравих да кажа, че всичко това го правя седнал на един стол и съм си качил краката на една ниска масичка, за да мога да вкарвам бутилката по-навътре, а и тази поза е по-възбуждаща. Все едно някой ми е вдигнал краката и ме чука яко. Та, напоследък даже, се изправям и сядам на стола, така че бутилката да опре в стола и да се натисне още повече към дупето ми. Представям си, че под мен има възбуден мъж, който много иска да ме чука. Така, гледайки порното, в което на един мъж са му влезли други двама, изпитвам ужасно удоволствие. Стоейки така, или по-скоро клатейки се върху бутилката, си представям как правя минет на друг мъж. Тази мисъл в повечето случаи толкова много ме възбужда, че почти винаги свършвам. Спермата се излива в ръката ми, тази, която е свбодна. Другата държи бутилката в дупето ми. Обожавам да свършвам по този начин. В някои от случаите си ближа спермата, за да видя какво е усещането. Някой път може и цялата да я изближа. След това си вземам хавлия и се къпя.
Обожавам да си търкам дупето след това. Цялото е във вазелин и е много мазно, това допълнително ме възбужда.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!