Гей секс с цигани


    Автор: anonymous
Публикуван на: 16.12.2011
Здравейте ... Аз съм момче на 16 от Бургас...Уча в \"Природно математическа гимназия\" и до нашето даскало има едно сиропиталище \"Коджа Кафалия\" .. Една вечер когато се прибирах от даскало беше около 9 часа... ( бях се заплеснал с приятели ) и минах покрай сиропиталището...Беше ми супер весело , и в този момент на пътя ми изкочи едно малко мърляво циганче около 13-14 годишно момче с мазна коса , черно лице , имаше сополи , Раздърпани къси гащи от които ясно се подаваха малките му сладки топки от които стърчаха леко настръхнали косъмчета .. Много се възбудих и казах на циганчето.
Eй мъник искаш ли 5 лева . Циганчето кимна с глава.. Аз му казах
- Но обещаваш ли че ще изпълниш всяка моя заповед ?
Циганчето отново кимна с глава не говореше , но ясно си личеше че ме разбира.. Казах му да ме последва и прескочихме оградата на Коджа Кафалията и се скрихме в едно храстче.. Казах му да клекне пред мен .
Аз бях с къси панталони и ясно си личеше колко бях се надървил .. Просто исках да изчукам циганчето .. Започнах да си го мачкам докато циганчето ме зяпаше с отворена уста.. Първоначално се дръпваше но му показах мазната пачка от 5 лева , и го попитах ще ми лапаш ли.. Циганчето отвори устата си и затвори очите си .. Личеше си че всеки момент ще се разплаче .. Аз му топнах мазния си кур в устата му и започнах да притискам главата му .. докато не го налапа целия .. Задави се но аз не му позволявах да се отблъсне .. Накрая явно му хареса .. Напълних му устата със топлата ми семенна течност.. След това го вдигнах .. пристиснах го на стената свалих му гащите и разтворих малкото му черно дупе ... клекнах долу и започнах да го ближа .. беше толкова вкусноо ммм .. още вкуса ми е в устата ми... смязах му хубаво дупето и го подготвих за голямото изчукване.. Надигнах се .. бях се надървил както никога до сега.. започнах да му го търкам между малките бузи , нагорее надолу... Циганчето изпъшка от кеф... След това му го муушнах рязко .. Циганчето изстена от удоволствие .. Ебах го 5 минути докато не се появи друг циганин който изглеждаше колкото мен, добре облечен със светло кестенява коса и зелени очи с изтъркани дънки и бяла спортна тениска... Зяпаше ни и си биеше чекии ,... Това ме възбуди още повече и му помахах да се присъедини .. Циганина дойде и започна да лъска накрая му подадох малкото мангалче и то започна да му лапа , през това време аз се целувах с циганина по устата .. Вкарвах му езика си , той го смучеше явно му се лапаше.. Като гледах как малкото му лапаше и аз реших да се присъединя , двамата му лапахме едновременно и циганина не издържа и ни напълни устите със сперма.. беше толкова вкусна .. Аз не издръжaх и легнах на земята ... Но през това време циганина ми вдигна краката сложи ги на врата си и започна ми лиже ануса , докато малкото циганче ми беше седнало на устата и искаше да го лижа... 7-8 минути в тази поза .. вече искахме да усетим куровете си в гъзовете... Подпрях малкото отново на стената и му го набих в гъза .. През това време циганина ми го мушна бавно в дупето... Беше ми много яко.. бях пробвал само с краставица.. Чукахме се яко... Малкото циганче свърши на земята аз свърших в неговата уста.. А по -големия циганин свърши в моята... След това малкото циганче се прибра..Стана време и аз да си тръгвам .. Големия циганин искаше да ме изпрати до нас.. Аз разбира се приех и ме изпрати .. Но двамата отново не издържахме и влязохме в мазето на блока ми и си направихме по една свирка беше супер яко... Най-уникалния 1-ви път който може да преживее човек.. От тогава ходя редовно да се чукам с циганите.. Толкова много ми харесва да се еба с момчета.. Не знам дали съм гей .. Все още не съм разбрал .. но се надявам вие да ми кажете.. :)

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  02.06.2013 16:14:43Изпратен от:  macho11
не си гей, споко
 
Дата:  09.09.2015 13:08:03Изпратен от:  Nik
Хмм да чукаш 13-14 годишно циганче те тва с е подсъдимо от където и да го погледнеш. Виж някоя 15-16 годишна циганка и аз бих опънал ама само отзад щот я съм я отворил я са ме пребили мангалите
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!