Един ГЕЙ сънува - част първа


    Автор: anonymous
Публикуван на: 15.12.2011
Стая, а вътре телевизор ,дървена печка, саксии с цветя, мъхест килим, маса и на нея вечеря.
Така изглежда стаята, в която аз и семейството ми вечеряме. Печката бумтеше, а на вън беше голям студ. АЗ съм едно 18 годишно момче, което няма брат и сестра ,всички ме мислят за един смотаняк, но аз сам един малък дявол!!!
Гледах ме ,аз и семейството ми телевизия. Стана време да си лягаме. Майка ми спеше в другата стая, а аз и татко спяхме в стаята с телевизора.? Беше към полунощ. Аз гледах едно забавно шоу. Като свърши шоуто ,аз смених канала. Беше започнал XXL . Тогава даваха серия с гейове. Един беше хванал, друг за хуя, и му го лапаше с бясна скорост, а друг на първия му бъркаше в задника. На мен ми се надърви ,като ги гледах. Те започнаха да се ебат всичките. Беше невероятно. А в стаята ставаше адска жега. Татко се обърна по гръб и си разкрачи краката. Той спеше доста дълбоко. Поне така изглеждаше от хъркането му. От това ебане не издържах исках и мен някой да ме попори в задника. Прииска ми се да оближа на някой хуя. На моето легло спеше и татко. Аз неволно погледнах към краката му и видях ,че едното му мадо е излязло от разпокъсаните му слипове. Без да мисля аз се смъкнах към слиповете му и започнах да ми го ближа. Татко вонеше на водка. Преди да се върне от работа той беше си пийнал с колегите. Мадете му миришеха на мъжественост.
Той не усещаше ,че му ги ближа. Хъркаше безотказно.
Аз му изкарах бастуна. Не знам защо но направо се изплаших от размера му. Той беше като маркуч. Поне имаше 25 санта.
Изпъкналите му вени как си личаха през кожата му. И главичката му беше огромна. Аз веднага му го налапах. Той изстена от удоволствие. Но не се събуди. Реших да му сваля слиповете. Не съм подозирал че моят баща ще има гора от косми. Много ми хареса миризмата на слиповете. М-м-м...
Той се разсъни ,но не се събуди а само се обърна по корем.
Видях задника му. Като че ли беше не от кожа , а от коприна. Много ми хареса. аз му разтворих кълките и му видях дупката на задника. Май не съм първия който е вижда. Вижда ми се поразширена. Започнах да е облизвам. Не е лош вкусът й. Тя като че ли се разтвори. Аз си напъхах пръста там. Беше много, много топло там. Изкарах си моя 15 сантиметров и му го напъхах. Започнах да го лашкам бавно, бавно. Усетих че иска да се обърне. Обърна се. Започна да мляска. Аз си избърсах пикалото на една салфетка и му го наврях в устата. Започна неволно да го смучи. Беше неспокоен. Изкарах си го и той се обърна на една страна. Единият му крак беше малко по напред от другия, а върху него хуя му. Аз легнах на крака му и му го налапах. Напъхах му моя , устата му и започнах да му го смуча. Той се събуди. Беше сънен и пиян, но като видя какво държи в устата си, го изплю и ме погледна с мътния си поглед аз се направих на заспал. Но не мина номера. Той ме обърна и ме надупи. Започна якото лашкане. Вкарваше си го целия 25 сантиметров. Много беше приятно. Продължи около 2 минути с това бързо темпо, после ми го изкара избърса с салфетката която аз се бях бърсал по рано и ми го пъхна в устата. аз му го смучех. Много беше приятно. Изскара си го от устата ми и започна да му бие чекии над устата ми. Усетих как топлата сперма ми опари гърлото. Аз реших тогава ,че е свършило нашето приключение. Но не тати е най-добрия ебач.
Заехме поза 69. Аз налапах неговия кур, а той моя. Много ми хареса. Той започна да ми бие яростна чекия. Аз действах като него. Много ми хареса. Татко стана за малко без да каже нищо и излезе с пиянската си походка от стаята. Влезе след секунди. Държеше един вибратор в ръцете си. Легна до мен налапа ми хуя и ми завря вибратора ,точно там дето слънце не грее, тоест в задника. Изпитах голямо удоволствие. Реших да опитам със своеволие. Станах. Той ме погледна и си помисли ,че не ми е харесало, но не. Аз нагъзих баща си. Наврях си моя хуй в гъза му и започнах да го лашкам. Почувствах как мъдите ми го потупват по нежния му задник. Не бях много надарен но все пак ме биваше. Почувствах ,че ми идва спермата .Изкарах си го от задника му и се изхвърлих в лицето му. Той ми го налапа и ми го засмука. аз хванах неговото парче и започнах да му пера чекии. Не вярвах на очите си за бия чекии на баща си а той ми го лапа. Изкарах вибратора от гъза си ,и му го вкарах в неговия. Седнах на хуя му и започнах да се друсам. Много беше приятно. Той ми биеше с едната си рака чекии ,а с другата си наместваше хуя. Е това беше приливането на чашата. Спермата ми беше върху неговите очи, коса и уста.
Не бях се изхвърлял до сега така, толкова много. И аз бях изцапах от спермата му и моята.
Той стана и ми каза тихо "ЕЛА с мен". Не се замислих и тръгнах веднага. Той ме поведе към банята. Ние влязохме и той пусна душа. Съблече ме и аз влезнах под душа. Той също се съблече. Допря ме до стената, повдигна ме и си намуши хуя в гъза ми. АЗ си оплетох краката на него и се оставих в ръцете на тати. Много ми хареса да ме изчуква на стената. Той ме свали. Ние в банята си имаме тоалетна чиния. Просна се на нея и тихо каза "разкъсай ме". Аз не чаках много и започнах да го изчуквам. Пробвахме той да е с един вдигнат крак, много беше приятно, но най се изкефихме когато той си беше стегнал задника, а аз преди това ми го вкарах. Много пози изпробвахме.
Продължих да го еба но и да му пера чекии. И двамата свършихме с него заедно. Отидохме да си легнем мокри, мокри.
Той ми хвана главата и ме целуна но с език. Беше приятно.
После се обърна и ми го налапа .Вкара си го и неговия в моята уста. Продължихме да си ги смучим .Така заспахме.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!