Брат ми ме направи би!


    Автор: anonymous
Публикуван на: 17.12.2011
Здравейте, казвам се Боби – от София съм и съм на 14. Живея със майка ми и баща ми. Имам брат – Мартин, който е в Щатите. Той е на почти 30 години и се виждаме много рядко. За 1-2 седмици около Коледа и нова година. Въпреки голямата разлика във възрастта ми ние винаги сме се разбирали повече от отлично, за мен той беше нещо като втори баща. В Щатите е от близо 6 години и за малкото време в което го виждам от тогава ми изглежда някак си различен и променен. Предполагам ,че е от начина на живот.
Нека започна по същество. През лятната ваканция малко след като завърших 8ми клас Мартин ми се обади от САЩ и ми каза ,че е в отпуск и си идва. Каза ми ,че е решил да прекара отпуската на Черноморието и ме нави да ида с него. Понеже ми е брат нямах абсолютно никакъв проблем със нашите. След точно 3 дни Мартин си дойде в БГ. Беше супер изморен от пътя. Хапна взе душ и легна да спи. Беше към полунощ.
На другия ден заминавахме. Към 12 на обяд багажа беше готов и потеглихме. През целия път си лафихме за какво ли не. Бях с едни дънки които като съм седнал се впиват един вид около пакета а на самия пакет му е широко и изглежда че съм надървен или ми е доста голям. Забелязах ,че Мартин постоянно заглеждаше точно там. На момент дори май беше надървен дори по едно време докато шофираше си бръкна с ръката в дънките уж да си намести топките и дори за кратко си поигра с кура си. Разбира се това не значи нищо. Може би защото съм в пубертета и съм пълен с хормони ми се стори така. След почти 7 часа път пристигнахме. Настаниха ни в хотела. Брат ми беше резервирал цял апартамент. Спалнята беше една стая със 2 легла в нея. Имахме уникална баня – с масажна вана голяма колкото джакузи. В нея можеше да се съберат 10 човека сигурно. Бяхме на последния етаж . гледка към морето, а и самия хотел беше на 2-3 минути път от морската ивица. Свичко от хубаво по-хубаво. От дългия път направо бях изнемощял. Нямах желание за нищо - болеше ми глава, ушите ми бяха заглъхнали и виждах черни петна пред очите си. Брат ми насила ме накара да изям 3 шоколада и след това си легнах.
На следващата сутрин се събудих към 11.Мартин беше станал по-рано, беше взел душ и се беше избръснал. По най-бързия начин се приготвих и аз и отидохме на плажа. Банския ми беше тип слип обаче май беше леко по-изрязан. Тук е момента да ви кажа ,че до сега не съм си бръснал кура. Не защото имам някакви предразсъдъци или други глупости ,просто има косъмчета но те са русоляви и къси. Като се съблякох брат ми много странно ми погледна, но не каза нищо. Изгоряхме малко но ни беше яко. От това което видях или брат ми е постоянно пoлу надървен или просто му е големичък кура. Прибрахме се и още след като влязохме в стаята брат ми започна да ми говори някакви неща ,как вече съм щял да ставам мъж, какво ще ми порасне и къде ще имам косъмчета. Претупах и този разговор с него и влязох за взема душ. Тъкмо хвърлих дънките и тениската и останах по бански и в този момент забелязах как вратата се отваря. Брат ми влезе. Попитах го
:„Какво има?”.Той ми каза:
„Трябва да ти покажа нещо” Аз:”Какво?”
и без да каже нищо той си свали тениската и я хвърли на земята. Продължи със късите панталони. Остана само по впития му черен бански. Сега и 2мата бяхме по бански в банята. Все още гледах с недоумение. Брат ми си хвана банския и започна да развързва връзките му. Развърза ги и дръпна предната част леко надолу все едно ще си извади хуя. Показа си кожата над пениса и каза:”Виж, моя е обръснат, много по .добре е .Що не си обръснеш и ти твоя ще видиш колко е гот.” Аз не казах нищо само кимнах. Бях като гръмнат. Брат ми се обърна и отиде до тоалетката. Взе пяната и самобръсначката Gillette. Даде ми самобръсначката и ми каза „Аре давай.”Стоях като гръмнат. Брат ми искаше да си обръсна кура пред него. Не ме беше срам свалих банския и сложих пяна на ръката си. Намазах частта над кура. Той внезапно така щръкна и започна да подскача, че ми стана леко неудобно от Мартин. Той каза:”Споко бе! Кво се здуха и из имам кур не виждам нищо ново.”.Леко погали пениса си през банския. Явно не се справях добре, защото той застана зад мен, хвана ми ръката с която държах самобръсначката а с другата ръка ми хвана пулсиращия кур и леко го изтегли напред. Почувствах големите му силни ръце върху пениса ми.А той толкова плътно зад мен застана ,че усещах кура му как ме докосва и се надървя постепенно. Така и не се надърви напълно, а стигна до едно състояние в което брат ми често беше – просто набъбнал и полу мек кур. След 2-3 минути бях идеално обръснат отдолу. След това ми пипна топките - буквално ги хвана с шепата си и каза:”Има нужда и тука”.Взе пяна и ме намаза топките. Все още не знаех ,че и там се бръсне. Докато се усетя бях „укастрен” и там. Докато ме мажеше с пяна по топките усетих ,че намаза и доста по-надолу вече към дупката ми. Следващото нещо което усетих е как бръснача се плъзва от топките ми и тръгва назад. Казах му:
”И тук ли?”.Той не ми каза нищо. Мина пред мен. Застана с гръб и си показа задника. Леко си разтвори бузите и там нямаше нито косъм. Изглеждаше супер добре. Казах му:
”Добре, давай”.След малко ми каза да се нагъзя леко. Преди да ми сожи пяна леко ми разтри дупката с влажен пръст. Почувствах нещо ново. На пениса си вече имах няколко капчици от тези, които навлажняват главичката. След малко бръснача гъделичкаше ануса ми. Бях готов и там. Брат ми плътно стана зад мен. Отново усетих пениса му как се докосва в мен през банския с който той още беше. Сложи ръка на плоския ми корем и я раздвижи с плъзгащи движения нагоре надолу. Леко си изсмя и ми сложи пяна но корема, около пъпа и нагоре към гърдите. Зърната ми леко изтръпнаха. Мартин забеляза това и леко се заигра с едното ,но за кратко. Все още усещах пениса му как се докосва в мен. Беше станал значително по-твърд. А моя имах чувството ,че ще експлодира. Бръсна ме около пъпа ми. След малко нямах и косъм по гърдите си. Не че преди това имах косъмчета, беше нещо наподобяващо мъх, но не изглеждаше добре. След това ми повдигна ръката и ми погледна подмишниците. Тази зона както и лицето сам си я бях обръснал предния ден. Той отново леко се изхили по един особен начин и ме плесна по задника и ми каза:”
Аре сега влизай в банята и не се бави, че аз съм следващия.”Мартин излезе от банята, а аз започнах да взимам душ. Започнаах да си галя леко главичката имах чувството, че ще експлодира. Кура ми беше станал супер твърд и дори ми изглеждаше по-голям. Изведнъж вратата се отвори пак влезе Мартин. Каза ми:
”Ей, дивак – след това не забравяй да си сложиш афтършейф.” И излезе. Моментът в който вратата се затвори беше равен на момента в който от кура ми излетя бяла струя сперма. Получех много силен спазъм. За пръв път давам толкова „мляко”,което летеше навсякъде. Измих се добре. Излязох от душа и си сложих една кърпа през кръста и излязох от банята. Чувствах една лекота и прохлада. Седнах на терасата ,а Мартин си взе душ. След около 20 минути дойде при мен. Издутината под хавлията му беше спаднала значително. Мартин ми каза:
”Ебаси чекията си ударих” и отново се изсмя по онзи особен за мен начин. Бяхме се излегнали на шезлонгите на терасата и се препичахме на залязващото слънце. А в мен имаше само 1 мисъл..”Какъв ли е кура на брат ми?”.. След малко се прибрахме в стаята. Започнахме да се преобличаме, и естествено Мартин свали хавлията. За нещастие беше с гръб към мен, но видях топките му и задника му – този път напълно на голо. За първи път през живота си виждам подобни топки. Изглеждаха ми доста големи. Имаха идеална форма, ни бяха прекалено увиснали или прекалено свити. Просто идеални. Излязохме да хапнем поразходихме се и обратно в хотела. Пуснахме и филм, поръчахме си пуканки и бира. Просто идеална ваканция изкарвахме. Когато филмът свърши – 2-3 часа сме заспали 2мата на дивана.
На сутринта се събудих преди брат ми. Стана ми странно ,не че сме заспали на едно легло (в случая разтегателен диван),а това че на сутринта като се събудих ръката му беше мушната в боксерките ми. Това беше моят шанс да му видя кура. Започнах леко да смъквам завивката надолу. Стигнах почти до пъпа му и той леко се размърда. Заиграх се със зърната му. Започнах леко да ги галя със навлажнено пръстче. Под завивката започна да се получава палатка, но това е началото и не беше достатъчно. Сложих ръка върху гърдите му, леко боцкаше. За нега не знам ,но аз вече се бях предървил. Започнах да го галя. Вече му пипах стомаха. В гащите му леко подскачаше чепа му. Вече ближех пъпа ми и си играех с език. Продължих да тегля завивката . и ето.. вече беше по боксерки. Наведох се над боксерките и помирисах надървения му кур. Усетих аромат на тестостерон, аромат на мъж и мъжественост. Слоих ръка на кура му през боксерките. Беше мек но голям. Бавно започнах да смъквам боксерките надолу. И ето оставаха ми само милиметри до целта. След секунди пред мен беше кура му.
Избръснат с големи вени, мокра главичка и все още не напълно надървен. Хванах го в ръце. Облизах най-горната част на главичката му. Свалих си моите боксерки и допрях моят забелех кур до неговия. Господи! Колко голям беше кура на Мартин сравнение с моя! Започнах да си трия главичката в неговата. Обменяхме от тази бялата течност.
По незнайни причини брат ми имаше доста по пениса си. След кратко се наведох и започнах леко да му ближа топките. Покачих се нагоре. Главичката му ми беше в устата. Усетих как ръката му ми натисна главата надолу. Ужас, Мартин беше буден! Започна да ми натиска главата леко надолу и да се усмихва. Аз много се изплаших. Направо подскочих. Стана ми много неудобно. Не казах нищо а направо излязох на терасата. Той остана да лежи в леглото си. След 1-2 минути дойде чисто гол на терасата при мен. Аз също бях гол. Седна на шезлонга до мен и ми каза:
”Споко, бе! Кво пак се здуха” ... в този момент погледнах кура му, Беше напълно надървен. Той говорехме и си играеше леко с него. „Нищо не е станало. Нормално е на твоята възраст да се интересуваш от другия пол. Ако искаш да си направим кефа, но това си остава между нас!” .. Останах без думи и без дъх. Той стана прав пред мен. Подаде ми кура си. Налапах го като най-долната курва. Най-лошото е ,че ми хареса.
Както вече казах за пръв път през живота си правя такива неща. Лапах му около 10-15 минути. След това внезапно той ме погледна някак особено. Бутна ме на шезлонга и легна върху мен. Започна да ме целува. Останах напълно изненадан. Много се възбудих. Започна бално да слиза надолу и да ми ближе цялото тяло. След малко ми целуваше корема. Беше супер близо до кура ми. И ето започна да ми духа. Леле! И най-добрата курва при която съм бил не прави такива свирки. Тотално ме възбуди когато започна да ми ближе и засмуква топките. Пак се върна на кура. Явно му харесваше. Няколко пъти редуваше кур - топки. В един момент езикът му слезе надолу, под топките. Осещах на къде отиват нещата и му казах:
”Мартине ,спри! Няма да ме ебеш.”,той каза”
А ти мен искаш ли?”.Моментално се съгласих. Той продължи да ме ближе. Започна да ми ближе и засмуква дупката. Изпитах едно напълно ново усещане. Мартин каза:”Аре, ще ме почваш ли?”.Само това и чаках. Сменихме си позицийте. Отново налапах големия му дебел ,с изпъкнали вени и мокра главичка кур. Минах през топките и слизах все по-надолу и отивах все по-назад. И ето дългоочаквания момент. Колко широка беше дупката на брат ми! Започнах леко да го дразня с език. Засмуквах и ближех все повече. Той стенеше от удоволствие. Докато го ближех отзад му хванах кура и започнах да му бия чекия и да му мачкам топките. След малко желанието да му го начукам беше много силно. Изправих се и си хванах кура. Започнах да допирам главичката си до ануса му. Мартин започна да стене и да се бута назад към мен, сякаш ме моли да му го сложа. Продължих да го дразня все повече и повече. В един момент рязко и изведнъж му го сложих целия. Той извика нещо от сорта на „луд ли си бе, заболя ме извади го и го сложи бавно”.Аз се направих, че не го чувам. Увеличих скоростта. Той започна да издава стенания сякаш изпитва болка, но не исках да спирам. Клатих го с бясна скорост 20-30 минути, след което изригнах. Напълних му целия задник с топла и вкусна сперма. След това започнах да го ближа отзад отново. Изведнъж той се обърна и ми каза, че още не е свършил. Започнах да му бия чекий и да му лапам. След малко устата ми беше пълна със сперма. За пръв път усещам вкуса на спермата. Знам, че по принцип не е хубава, но на мен не ми се стори толкова гадно затова я изгълтах. Поцелувахме се малко и след това отидохме във ваната да релаксираме.
Цялата ваканция мина в пиене, плажове купони и курви. Дори веднъж се направихме 3ка с една :) ,но за това ще разкажа някой друг път.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  15.08.2012 17:29:07Изпратен от:  vampire2
de da imah i az takuv brat ;d ;x
 
Дата:  25.12.2012 13:40:57Изпратен от:  Ivo
Абсолютна измислица!!!! И аз имам брат по-толям от мен, но никога не би ни хрумнало да правим такива неща!!! Измишльотина!!!
 
Дата:  08.05.2013 09:27:34Изпратен от:  a_e
bullshits
 
Дата:  13.07.2014 19:26:00Изпратен от:  anonimen
Ти си гей.Ти си луд.Да правиш секс с брат ти.
 
Дата:  22.12.2014 18:22:16Изпратен от:  anonim
Moje da si lapame zaedno ako iskash.
 
Дата:  02.02.2015 01:58:45Изпратен от:  Сома
хахах Браво дете имаш доста добра фантазия. Това могат да го направят само болни хора.
 
Дата:  15.02.2015 16:12:47Изпратен от:  Александър
Ако искаш може аз теб да еба само ела във Велинград. И звънни на тел 0894441141
 
Дата:  14.03.2015 14:54:10Изпратен от:  byylkoi
Готино! Донре сте се възбудили! Докато четях и аз се възбудих!!!
 
Дата:  22.08.2015 22:50:43Изпратен от:  Dominik
Готина история :)
 
Дата:  07.08.2021 02:43:32Изпратен от:  Тони
Здрасти захарче сладко. Много ми хареса уникално разказа ви и дори се възбудих. Обръщам се към момчето от Велинград искаш ли да си пишем и като дойда в Велинград да се срещнем и дори да ми го вкараш целия. Валиден ли тие тел. 0894441141. Можели да ти пиша на Вайбър
 
Дата:  14.08.2022 18:35:07Изпратен от:  Henry
Чакаме продължението...
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!