Виктор и Георги


    Автор: anonymous
Публикуван на: 16.12.2011
Георги и аз сме приятели още от 5-ти клас. След началното училище се разделихме, защото влязохме в различни гимназии. Една вечер на един купон случайно попаднах именно на него. Винаги съм се заглеждал и по момчета, но не знам защо никога не съм се чувствал така спрямо Георги. Той е на моите години, но преди беше по-слаб и по-нисък от мен, затова може би не ме е привличал. Но онази вечер на партито всичко се промени. Цяла вечер си приказвахме, след купона продължихме да си говорим в колата му за отминалите дни и кое как е сега. Сутринта бях на работа, затова той ме закара до там, след като бяхме говорили непрестанно цяла нощ. Едно беше сигурно, вече определено си падах по него, той беше се превърнал в секси, млад мъж.
Беше супер, все още беше по-слаб от мен, но беше придобил як релеф, несъмнено след много часове във фитнеса. Докато си приказвахме забелязах, че и пакета му се е попроменил в добра насока. През седмиците след онази вечер, Георги и аз отново станахме добри приятели, а аз постоянно си фантазирах за него. Той винаги ме питаше дали го харесвам като приятел, но тъй като нямаше други показатели за това дали е гей, аз все се сдържах да проявявам чувствата си към него. Но скоро всичко щеше да ни стане ясно.
Една вечер решихме да пийнем малко у Георги, но в крайна сметка не беше никак малко. Отново говорихме цяла нощ както обичайно и все се вглеждах в пакета му, когато имах възможност. Винаги когато знаех, че ще сме двамата си слагах къси панталони и все си разтварях краката към него. Но тази вечер имах чувството, че той започва да ме гледа. Успях ли наистина? Привлякох ли вниманието му? Дори забелязах, че започва да се надървя, през дънките. Тогава нищо не се случи, но поне и двамата бяхме будни.
И двамата заспахме, бях пиян като кирка, но по едно време се събудих до неговото легло. Не само това, но и ръката ми беше под одеялото му и върху пакета му, а аз бях страшно надървен. Отначало не разбрах какво става, но после се опомних. Около час събирах смелост за да се приближа до него и да му хвана кура през дънките. Разбирайки какво е положението започнах да масажирам надървения му кур през дънките. След като събрах малко смелост реших да откопчея ципа му. С едно плавно движение и ципът беше свален.
Нежно вкарах ръката си вътре и продължих да го масажирам. Само боксерките му деляха ръката ми от коравото му парче. Продължих така известно време и реших да откопчея и копчето на дънките, а това не беше никак лесно. Трудно беше да го откопчея заради колана му и точно тогава стана интересно. Георги се премести леко точно толкова колкото ми трябваше за да му разкопчая дънките, вече знаех, че се преструва на заспал, но продължих въпреки това. Погалих топките му през боксерките и продължих нагоре по целия ствол чак до главата. Курът му вече не търпеше да бъде затворен, затова и хванах с две ръце боксерките му и го освободих. малеее, по-голям беше отколкото очаквах.
Вече всичко беше ясно, знаейки, че той се прави на заспал аз смъкнах боксерките му преструвайки се, че не знам. Курът му беше невероятен. Беше съвсем леко окосмен, а това е супер защото не си падам по-много косматите. Хванах парчето му с лявата си ръка и го налапах цялото. Георги изпъшка по начин, който не бях чувал никога досега. "Стана работата" помислих си. Започнах да лижа напращелия му за секс хуй. Лижех го по цялото протежение, смучех главичката, топките, ствола. С другата ръка започнах да мачкам гърдите му. Той стенеше от удоволствие. Бясно лапах кура му, а с другата си ръка щипех зърната му. Докато лижех топките му започнах постепенно да слизам по-надолу към ануса му. Георги успя да каже само "О, дааа!". Леко навлажних единия си пръст и започнах да го вкарвам в тясната му дупка. Какво стегнато дупе имаше!
Явно му беше за първи път, пъшкаше много секси и за малко щеше да свърши. Тогава той ми каза, че сега е негов ред. Станахме, съблякохме се напълно, и започнахме да се целуваме. Целуваше ме много страстно. Започна да слиза по врата ми, обсипваше с целувки всеки мой сантиметър. Когато стигна до гърдите ми и по точно до зърната ми, ме бутна на леглото по гръб, хвана ме с едната ръка за хуя и започна да ми бие чекии, с другата си ръка щипеше едното ми зърно, а другото смучеше. Боже мой! За първи път му беше, а се държеше като професионалист. Така яко ме възбуди. Не можех да спра да стена от кеф. След малко се премести и застана над мен. "Искам 69" каза ми той, а това е любимата ми поза! Налапах отново огромното му парче, той отначало започна по-бавно, все пак не беше лапал хуй досега. Но след като го облиза няколко пъти явно го хареса и го пое целия. Не можех да повярвам. С Георги, с когото до преди няколко седмици не бях се виждал, сега бяхме един върху друг и си лапахме куровете. За първи път му беше, но се справяше отлично. Дори се престраши и започна да лиже ануса ми.
Продължихме така известно време, след което той се изправи, пресегна се до нощното си шкафче и изкара кутия с презервативи. "Готов ли си за това?" попитах го аз..."Да" отговори той. Решихме той да ме ебе първи. Нахлузи си презерватива, а аз легнах, разкрачих се и повдигнах краката си леко. Той си доближи и след като полиза ануса ми, започна да ми го вкарва бавно. Главичката му беше доста голяма, да не говорим за дължината на кура му. Полека той успя да го вкара докрай, не знаех дали ще успее, но когато го напъха целия така изстенах, че той чак се стресна. С плавни движения той започна да го движи напред-назад. Усещането беше страхотно. Постепенно набираше скорост и не след дълго ме помпеше с всичка сила, какъв звяр беше само! По едно време хвана хуя ми с една ръка и се заигра с него, чувствах се като в Рая.
Продължихме така десетина петнадесет минути, мислех, че никога няма да спре! Най-накрая изкара кура си от мен и каза, че е мой ред. Аз само това и чаках. Накарах го да легне на една страна. Разтворих му краката и започнах да лижа ануса му. Отначало беше малко стегнат, но му казах да се отпусне. Лизах го известно време, вкарвах езика си в дупката му, постепенно вкарах един пръст, а после и два. Когато реших, че е вече време легнах зад него, сложих си кондома и притиснах върха на хуя си до ануса му. Георги дишаше тежко, започнах да вкарвам бавно надървения си кур в него, личеше си, че го боли леко, но ми каза да не спирам. Още малко и го вкарах целия, той изпъшка от блаженство, протегна ръката си зад мен и ме хвана за задника. "Страхотно е, не спирай, не спирай!" каза ми той. С бавни движения започнах да се движа в него, той ме стисна по-силно за задника и продължи да стене. Хванах кракът му и го повдигнах нагоре, сега почнах наистина да го плющя. С всичка сила го помпех в задника, а той само викаше "Още! Още!". Беше върховно, чукахме се като животни и викахме от удоволствие. Когато усетих, че ще свърша изкарах кура си свалих презерватива и се приготвих да свърша отгоре му, когато нещеш ли Георги го пое с уста и го засмука. Свърших в устата му, а той преглътна всичко. Не можех да повярвам.
Колко по-прекрасно можеше да стане. Реших, че е честно да му върна услугата и хванах кура му с ръка и го налапах, смуках го доста дълго, но накрая Георги изстена и свърши в устата ми. Спермата беше толкова много, че едва я поех. Имаше превъзходен вкус. Облизах всяка капка от прекрасния му кур. И за завършек на всичко се целунахме страстно с език, вкусвайки спермите си.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  07.12.2016 16:04:37Изпратен от:  nadupen
S ydovolstvie bih se prisuedinila
 
Дата:  25.12.2016 18:22:39Изпратен от:  Катя
И аз ще се присъединя.
 
Дата:  25.12.2016 18:28:02Изпратен от:  Наташа
Ще се чукам и с двама ви.
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!