Разказ на един приятел - част втора


    Автор: anonymous
Публикуван на: 15.12.2011
Бяха минали две седмици от както Светли ме отвори по всякакъв начин. Беше събота и аз отново излязох извън селото на разходка. Тъкмо минаха около 25 минути и отново се срещнах със Светли. Направо настръхнах, а той ми се смее и ми вика
- идваш ми пак за ебане а?
Аз се обърнах и понечех да си тръгна, а той ме хвана за ръката и ме дръпна назад, от което аз паднах на земята. Той почна да се смее. Но все пак се извини, че ме е съборил. Понечих да стана, а той си извади паламарката и ми я подаде към устата. Но аз си държах устата затворена. От вида на това сочно парче в устата все пак започна да се образува слюнка. Все пак го хванах и започнах да го забелвам леко по леко. Кръвта нахлу в парчето му и то започва да набъбва с всяка секунда. Той ми каза – а стига си се правил на втелен, а вземи та го лапни, аз не издържах и го засмуках страстно, от което той започна да пулсира като ми напълни устата с доста сперма та чак започна да излиза от там. Започнах да се давя и почнах да плюя спермата. На Светли това не му хареса и ме събори по гръб. Вдигна ми краката и свали късите гащи, след което опря огромната глава на пенисът си на дупката ми и започна да го набутва. Беше леко влажен от спермата и остатъкът от слюнката ми. Болеше ме ужасно много той проникваше все по-навътре и по-навътре. След 10 минути анусът започна да се разтваря, мен не ме болеше чак толкова много. Светли продължи в тази поза около половин час, след което стана и легна до мен. Накара ме да се завъртя на една страна и ми го мушна както каза той в поза странична преса. Така пенисът му влизаше изцяло и малко на една страна, от което аз започнах да стена от болка. Защото пенисът му беше тип правоъгълник, широк и стегнат на страни. Беше доста неудобно когато го вкарваше на страни. Така в тази поза продължи още половин час, аз започнах да го умолявам да спре защото не мога повече. Той ми каза трай още малко ще сменим позата. И го извади, накара ме да легна по корем и ми го вкара от раз. На мен това сякаш ми хареса. И той го усети и ми каза – ах ти палавник. Така продължи цял час да ме ебе. Като свърши и го извади аз умирах от болка, от анусът ми излизаше сперма. След около 5 минути спря да тече. Тръгнах си, като се препрах влезнах в банята и се изкъпах, след което си ударих една чекия. По късно си легнах и цялата нощ си мислих за случилото се.
На сутринта станах около 11 часа почнах да си оправям багажа за да заминавам към пансиона. Времето беше едно начумерено и хладно, почти студено. В 18 часа хванах автобуса и право в пансиона. Като пристигнах разбрах, че са настанили в моята стая едно момче. Запознахме се, казваше се Милен от едно съседно село на моето. Поприказвахме си доста през вечерта, стана 22 и възпитателят мина през стаите и ни предупреди да си лягаме. Ние това и направихме.
На сутринта станах преди него и заминах на училище. Минаха два часа и през голямото междучасие изчезнах с двама съученици да пушим, звънецът би и ние се прибрахме в класната стая. По средата на часа ми се допика и помолих господина да ме пусне за да отида до тоалетна. Той ме пусна и аз отидох на 4 етаж изпиках се и запалих една цигара тъкмо хвърлих фаса и на вратата се покажа един петокурсник. Каза ми – е сега дето пушиш ще ти се случи нещо. Приближи се той към мен и ме бутна в едната кабинка, започна да ме целува по врата и шията. Започна да приближава към устата и аз се притесних от факта че съм се възбудил. Той се отдръпна и ме обърна с гръб към него, свали ми гащите и завря пръст в гъзът ми. Като се отпусна, той си събу дънките и си сложи презерватив, след което ми го подпря на дупката. Започна да прониква първо бавно, а след това все по-бързо и по-бързо. Така някъде около десетина минути, след което усетих как членът му започна да пулсира – той току що бе свършил. Извади го той свали презерватива и го хвърли в дупката. Каза ми
– ако кажеш на някой ще те пребия.
Учебния ден свърши и аз се прибрах в пансиона, Милен го нямаше аз си научих и отидох в телевизионната. Поседях малко и станах защото дупето ме болеше доста, отидох в стаята си и се съблякох, след което легнах в леглото. Мина някъде около един час и Милен се прибра, миришеше на алкохол. Направих се на заспал, той се съблече чисто гол и легна в леглото си. Започна да си бие чекия, след 2-3 минути свърши и отиде в банята да се измие. На връщане аз си поотворих очите и видях още не спадналото му достойнство, изглеждаше около 20-25 см. Той отново легна в леглото си, след около 30 минути аз почти бях заспал и чух, че той отново започва да прави чекия. Обърнах се в леглото с гръб към пътеката, след десетина минути чух че става от леглото си. Помислих си сигурно е свършил пак и отива да се измие, но не, усетих че одеялото ми се вдига и той легна зад мен. Хуят му беше доста твърд и голям, аз се дръпнах навътре та той да легне по удобно. Той разбра че не съм заспал дълбоко и рече – не се притеснявай няма да те боли. Той започна да го търка между краката, ми беше доста влажен и твърд, той го поспря на анусът ми започна леко да влиза, аз се отдръпнах. Той продължи до го търка между крака ми, пенисът му започна сякаш да се овлажнява и да расте още. Пробва пак да го вкарва и почна да влиза, като стигна до средата и започна да ме боли. Почнах да се дърпам напред и той разбра, че ме боли и спря, започна леко да ме лашка, с което анусът ми се отпусна и той можа да влезне изцяло. Имах чувството, че хуят му ми стига чак до стомаха, защото е доста дълъг, но се отпуснах и спрях да мисля за нищо ,само за прекрасното чувство от ебането. Тъй като го вкара почти на сухо усетих че почва да ме протрива, аз му го казах и той го извади обърна ме по корем и плювна направо в дупката и отново го вкара. Започна едно лудо лашкане, от днешното ебане в училище още ме болеше, но започнах да стискам със зъби, да стискам завивките и калъфките. Милен го извади и ме обърна по гръб вдигна ми краката и ми го вкара, аз сплетох крака зад гърба му и на него това му хареса и започна да ме ебе със страст така силно, че усетих моят пенис да се навлажнява със сперма. Якото чукане продължи около един час, вече към края аз започнах да го стискам с крака и да го дера по гърба с нокти от болка. Накрая той започна да бълва в мен беше доста топла и гъста тази негова сперма, като свърши и хуят му спадна още в мен на секундата все едно, че не е ставал. Стана от леглото и отиде в банята и се изми, отидох аз и седнах на тоалетната чиния и почнах да мия неговата сперма като станах и почнах да се мия се уплаших бях изхвърлил ужасно много сперма все едно са се изхвърлили пет човека.
Легнах си с ужасна болка в гъза и голяма умора. Заспах като къпан (ебан)…

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!