Пътуване


    Автор: pufi
Публикуван на: 15.12.2011
Отивах към морето, трябваше да бачкам нещо лятото. В купето бях сам четях и подремвах, на Пловдив се сдобих с компания. Младо момче на около 20 и той ще си търсел късмета по заведенията по плажовете, май късмета щеше да ни излезе много по-рано. Заговорихме се и от дума на дума стигнахме до основната тема, а именно секса. И двамата бяхме без гаджета от достатъчно дълго, че всичко свързано със секс ни възбуждаше. Разговора вървеше около бившите гаджета е готиното чукане, тогава ме попита.
- Правил ли си го с момче?
Отговора ми ме изненада малко:
- Не, но бих пробвал.
Той се усмихна а аз леко се притесних.
В следващите минути не знаехме как да продължим разговора и в купето се чуваше само тракането на колелата. Ставаше все по ясно, че и двамата не сме били с мъж , но идеята ни се струваше добра. Реших да говоря направо, предложих да опитаме ако и той го иска. Само това чакаше и попита къде ще го направим. Решихме да заключим вратата, да спуснем пердетата и да го направим в купето.
В тъмното имахме повече кураж, притиснахме се малко неловко и устните не се допряха. Имаше доста сочни устни за момче, целувахме се и се опипвахме като ученици. Бях вече доста възбуден и не ми пукаше от нищо, слезнах на долу и започнах да го хапя по пениса през дрехите, беше се надървил доста. Смъкнах му късите гащи и го засмуках, беше голям колкото моя към 16-17см. Това ми беше първата свирка но по стоновете се досещах, че се справям добре. Облизвах го по цялата дължина, поемах го целия в устата си, въртях езика си около главичката му. Тогава той се отдръпна щял да свърши, а не искал така бързо. Седнах да си почина, усетих че ме накрачва, някой седна в мен и езика му влезе в устата ми, сякаш искаше да усети вкуса на собствения си пенис. Търкаше дупето си в скута ми, исках да му го вкарам до дъно, устните му се преместиха от врата ми върху топките ми, беше невероятно готино. Духаше страхотно, кура ми беше целия в слюнка, тогава Дидо до свали бельото си и се настани отново в мен, усетих топлината на кожата му по пениса си, леко се надигна намести главичката му на място и леко се отпусна. Усещах как бавно влизам в горещото му дупе, не беше никак лесно, беше му за пръв път стискаше устни, но продължи да го поема докато не влезе целия, тогава спря беше се изпотил, но в очите му имаше голямо задоволство. Когато превъзмогна болката започна да се движи и да стене тихичко, не можах да изкарам дълго, усещах как спермата ми напира да изригне, топките ми щяха да се пръснат, притиснах го към мен и изригнах.
Няколкото секунди екстаз ми се сториха безкрайни стояхме притиснати докато си поемем дъх.
Свалих Дидко от мен и се обърнах с гръб към него, наведох се напред като се постарах дупето ми да е максимално вирнато и разтворено за да може лесно да го поема. Сложих малко слюнка на дупето си и с пресъхнало гърло едва простенах дай ми го. Усетих как го допря до задника ми и леко натисна, побиха ме тръпки, не болеше колкото очаквах, беше страхотно, поех го без проблем желаех го достатъчно за да не се дърпам. Започна да ме чука бавно и нежно, говореше ми колко секси е дупето ми разтворено от кура му, опитвах да му го предоставя така, че нито милиметър от парчето месо което беше в мен да не остане на вън. Усещах как топките му стават твърди знаех, че всеки момент ще свърши, нямах търпение да се излее в мен. Тогава ме стисна здраво, притисна ме към себе си и изля всичко в мен, имах чувството, че не само съм пълен със сперма, а и се стича по краката ми. Позабърсахме се облякохме се и вече знаехме че лятото ще сме заедно.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  29.03.2015 18:23:36Изпратен от:  krasi
искам да го направя същото0886458980
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!