Половият ми живот започна с хуй в уста


    Автор: anonymous
Публикуван на: 15.12.2011
Искам да Ви разкажа за моя първи път с момче. Бях на 15 години и се прибирах от училище с моя най-добър приятел, с които учихме в един клас. Той беше много хубав, рус и доста надарен. Бяха си купили същия ден видео и взехме две три касети да гледаме. Разбира се и една с порно. Той предложи да гледаме първо нея. Техните ги нямаше. Пуснахме касетата и се наслаждавахме на голите преживявания. По едно време той дойде до мен и започна да ме гали и опипва навсякъде. Изкара си \"малкото човече\" и ме помоли да го оближа. Разбира се, аз му отказах. Тогава той ме хвана за главата и я насочи към хуя си. Помоли ме да си отворя широко устата и аз не знам защо го направих. Почувствах изведнъж нещо топло и кораво чак до сливиците си. Тогава го чух да казва:
\"Моля те, направи ми един хубав минет\". Представих си, че това е някоя близалка и започнах да я ближа като луд, докато не усетих как приятелят ми започна да се празни.
Отначало ми стана малко кофти, но само отначало. После се изправих и отидох до тоалетната по малка нужда. Тъкмо си върших работата, той влезе и заключи вратата. Започна да ме гали по задните бузи и каза:
-\"Затвори капака на тоалетната чиния, наведи се колкото можеш и си разтвори краката. Имаш страхотно дупе. Няма да се плашиш, мисля да те изчукам\". Тогава аз му казах:
\"Няма да стане лесно защото ми е тясна дупката\".
-\"Не са притеснявай - отвърна ми той.
-взех в една чашка малко олио\". И започна да маже дупето ми и хуя си. Започна да ми го вкарва бавно, бавно, докато не проникна целия. И от бавно, изведнъж започна да ме ебе много яко. Заболя ме, но ми мина като на куче.
От този ден на татък ме чукаше много често - ту у тях, ту у нас, в избата, в таванската стая и къде ли не другаде. И така с хуй в уста започна моя полов живот.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  17.12.2012 09:54:41Изпратен от:  Бай Хуй
Швестер,прегледай се!
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!