Искрен - част втора


    Автор: anonymous
Публикуван на: 16.12.2011
Когато се събудих на сутринта, бяхме преплетени един в друг. Не смеех да помръдна, не исках да се събуди. Гледах го как спи около час. После и той се събуди. Погледна ме палаво и с усмивка. Поздравихме се, попитах го как е спал. Искрен се усмихна отново и ми каза, че се чувства като наебан. Но му е харесало адски. Той беше вече възбуден. Сложи ръката си на слабините ми. Аз започнах леко да се възбуждам. Исето ме целуна и се смъкна надолу. Усетих топлите му устни на кожичката на хуя си. Изтръпнах.
Той се заигра с език. Започна да ми го обикаля, а после се упъти и към топките ми. Кура ми се втвърди за секунди. Искрен си играеше с него, ту го лижеше, ту го смучеше. Усетих, че ще свърша и му казах. Той се отдръпна, погледна ме и каза да не бързам. Изправи се и застана пред мен на колене. Подаде ми го в устата. Аз не бързах да го налапам целия. Той имаше страхотно парче. Движех езика си по пръта му надолу и нагоре. Обикалях главичката му. После лекичко захапах със зъби кожичката му. Беше невероятно, а той направо откачи. Поех само главичката му. Леко засмуках. Усетих как малко сок се стече в устата ми. Искрен се изправи и легна до мен на леглото. Аз само това чаках. Застанах зад него. Започнах да го целувам от врата надолу. Слязох по гръбнака и стигнах до сладкото му дупе.
Разтворих бузките му и го целунах. Той потрепна и изстена. Започнах с език да обикалям около ануса му. Исето се надигна лекичко, това беше покана. Сложих главичката си на отвора му. Той ме усети и се отпусна надолу. Натиснах малко и главата ми потъна в него. Не бързах, имахме много време. Отдръпнах се малко и после пак вкарах. Така няколко пъти. Той се извиваше от удоволствие. Беше невероятно го гледам как гърба му се извиваше. И така, докато целия потънах в него. Беше неописуемо. Не исках това да свършва. Но бях на ръба. Малко ми трябваше. Сменихме позата. Застанахме странично. Чуках го и в същото време си играех с кура, а езика ми беше постоянно по врата му. След малко свършихме, почти едновременно. Казах му че съм близо, а той отговори да свърша в него.
Искрен се отдръпна, застана на среща ми. Поех кура му в устата си. Започна да се празни. Спермата му бе в устата ми. Леко солена, а после към сладникава на вкус. Той изпразни много, много сперма. Наведе се към мен и ме целуна. Изправи се и застана до леглото. Подаде ми ръка и посочи към банята с очи. Станах и влязохме. Пуснахме душа. Аз се подпрях на стената и се отпуснах. Усетих как надървеният му хуй се търкаше в дупето ми. Искрен коленичи и започна да обработва ануса ми с език. Откачих от удоволствие. Никога до сега не бях усещал подобно чувство. Той се изправяше бавно, като не спираше да ме целува по гърба. До като се усетя, Исето си навря главичката в мен. Позадържа така малко, дръпна се назад, а после ми го вкара целия. Краката ми се подкосиха от кеф. Той започна да се движи ритмично. С една си ръка ме галеше по дупето, а с другата обхвана кура ми и започна да ми млати чекия. Водата се лееше върху нас. Неописуемо удоволствие. Той не спираше да се движи. Сменихме позата, аз легнах на плочките, а той ми надигна десния крак. Потъна целия в мен, още от първия път. Започна да ме чука. Беше наистина страхотно. Аз си правех чекия, а той ме чукаше.
Леко забави темпото. Наведе се до мен и се целунахме, в този момент ми го наби така силно, че аз изохках. Малко ме заболя. А той ми пълнеше дупето със спермата си. Измести се, седна на пода и ме помоли да седна върху него, беше все още твърд. Седнах и се изпънах леко назад а той се наведе и успя да налапа главичката на кура ми. Не издържах. Експлодирах и започнах да му пълня устата. Това е незабравимо изживяване. После си взехме по един душ, влязохме отново в спалнята, гушнахме се един в друг и се отпуснахме.
Секса с Искрен си е едно приключение. Винаги когато имаме някакъв шанс, се виждаме за „малко” секс.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  20.07.2014 21:38:32Изпратен от:  Ioan256
wow :D
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!