Искрен - част първа


    Автор: anonymous
Публикуван на: 16.12.2011
Бях на 16 години. Адски много харесвах най-добрият си приятел, а с него бяхме като братя. Израснахме заедно. Споделях му абсолютно всичко. Дори му казах и че харесвам... момчета. От начало не повярва, мислеше си, че се шегувам. Но после го прие.
Една вечер бяхме на диско, доста си пийнахме. Тръгнахме си от дискотеката и се прибрахме в нашия апартамент. Родителите ми бяха на село, където си ходеха всеки уикенд. Та прибрахме се, той пожела да си вземе душ. Дадох му хавлия, приготвих една и за мен и го изпратих към банята. Докато слушах водата от душа, си представях, че и аз съм там. Наистина ми се искаше да съм с него, и то от много време. Просто се чудех как до му кажа...
След малко той излезе, привидно освежен. Стоеше пред мен леко усмихнат, дори игриво, беше гол. Мокра черна коса. Искрящо сини очи, каквито не съм виждал друг път никога. Изваяно тяло. Коремен релеф, изпъкнали гърди, леко настръхнали зърна, а под кръста беше повече от красиво. Лекичко тъмен член, оклюмал надолу. Гледах като замаян. И друг път съм го виждал гол, но сега беше различно, може би от фантазиите ми, броени минути по-рано. Той забеляза и ме попита:
- Какво има, да не би да ме хареса?!
Стоях като препариран, отне ми няколко секунди да се опомня, и му отговорих със закачка:
- Да, защо, проблем ли е?
- Е не, не знам, просто така ме гледаш, сякаш ме искаш...
- Ами може и да те искам... Аз влизам да се къпя, ти ако искаш си сипи нещо за пиене, след малко и аз идвам.
Влязох в банята, за да изляза от кофти ситуацията, която бях създал. В бързината забравих да си взема и хавлия. Съблякох се и пуснах душа. Бях толкова възбуден от това, което бях видял преди малко, че не се сдържах и започнах да си лъскам. Точно тогава врата се отвори и Искрен влезе. Погледна ме, засмя се:
- Ето ти хавлията, забрави си я, Дръвчо.
Бях притеснен и бързо ми спадна. Погледнах го, а той ми се усмихваше, не знаех какво да правя, а той си стоеше и си ме гледаше. И го попитах:
- Какво има?
- Ами не знам, малко съм объркан, искам да опитам с момче...
- Ами давай, опитай.
Протегнах си ръката към неговата. Той я пое и се залепи за мен. Много плахо си допря устните до моите. В този момент краката ми направо се подкосиха. Бях мечтал за това толкова много пъти. А сега Искрен е в ръцете ми. Не вярвах това да е истина. Окопитих се бързо и го целунах страстно. Започнахме да се галим, после му предложих да с пренесем в спалнята и той се съгласи. Легнах на леглото а той се отпусна върху мен, притиснах го силно до себе си, ръцете ми докосваха всяка точка от тялото му.
Имах чувството че ще свърша всеки момент. Той се надигна, започна да целува тялото ми, слезе надолу към гърдите ми. В момента, в който той засмука зърното ми, аз не издържах. Свърших без даже да съм докосвал пениса си. Беше невероятно. Той ме погледна, но не спря, продължи. Слезе на долу към пъпа ми, заигра се с него, тогава "презаредих", надървих се отново. Искрен стигна до локвичката от сперма върху тялото ми, надигна се, погледна ме и продължи.
Изблиза всичко, толкова се възбудих, никога до сега не бях изпитвал нещо подобно. Той слезе още надолу, хвана пениса ми с ръка, и плахо го пое в устата си. Не можех да се нагледам, устните му обгръщаха кура ми, не вярвах. Хванах го и го обърнах, започнах да го целувам по цялото тяло. Наслаждавах се на всеки сантиметър от него. Поех главичката на хуя му, засмуках леко и се заиграх с език. Той изпъшка и започна да ми пълни устата със сперма. Не исках да спирам и продължих. Целувах го, смучех го и без да усетя слязох до под ташаците му. Заиграх се с език, той инстинктивно си надигна крака.
Започнах да го лижа по дупето. Имаше малко и стегнато анусче, девствено. Исето се обърна и аз разтворих бузките му, започнах да си вкарвам езика вътре, а той се кефеше невероятно много. Протегна ръката си към ануса си и заедно с езика ми, си вкара и пръста. Изтръпнах при тази гледка, беше страхотно. Обърна главата си назад към мен, погледна ме и ме покани с поглед. Само това чаках. Допрях кура си в ануса му, и преди да натисна, той се надигна сам. Главичката ми вече беше вътре, дори него заболя, помоли ме да задържа така. След малко той си раздвижи дупето нагоре, така се самонаниза на мен.
Започна много бавно да се движи нагоре и надолу. После се отпусна, аз започнах. Легнах на страни, придърпах го мен, и му го сложих отново, чувството бе неописуемо. После легнах по гръб, а той седна върху мен, исках той да контролира всичко. Хванах му кура и започнах да му бия чекия. Той увеличи скоростта, усещах го, че ще свърши. Той започна да се празни, изкъпа ме целия. Аз свърших в него. Искрен се отпусна и легна върху мен. Аз все още бях в него. Не знам колко време останахме така. И двамата бяхме мокри, изтощени. Той стана, усмихна се, наведе се над мен, целуна ме и отиде към банята. Този път аз му занесох хавлията.
Като се събудих на сутринта, бяхме преплетени един в друг. Не смеех да помръдна, не исках да се събуди. Гледах го как спи около час. После и той се събуди. Отново правихме секс, но за това друг път.
Това беше най-върховната нощ в живота ми. С Искрен още сме заедно, като приятели. Е, понякога се виждаме тайно, за да се отдадем един на друг.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  20.10.2012 16:42:23Изпратен от:  антон
Искам и аз кура на искрен. ще му го налапам целият, ще му го смуча докато се изпразни до капка.
 
Дата:  21.03.2017 20:24:29Изпратен от:  Martun
Иазискам.кур.:-D
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!