Реших да пробвам с мъж ... а се оказах с няколко


    Автор: anonymous
Публикуван на: 05.04.2012
Вече беше пред прага на осъществяване на идеята си. Срещата беше определена както и всичко останало. Хотелския апартамент беше доста обширен и обзаведен в лукс. Ето това беше мястото където Дан щеше да опита за първи път любовта с друг мъж. Беше осигурил предварително всичко което му бяха казали.
Сега тръпнеше в последните минути преди да се подложи на изпитанието което толкова отдавна го изкушаваше. След като си взе душ и се издокара тръгна към заведението. Седна на една отдалечена маса съгласно уговорката и зачака. Поръча си питие и нервно отпи от него. Имаше вероятност и никой да не се появи на срещата. Очакването беше доста изнервящо. Около 19.00 двамата мъже влязоха в заведението и веднага се насочиха към неговата маса. Той стана посрещна ги и се здрависа с тях. Сега за първи път се виждаха очи в очи след толкова писма и кореспонденция. Валентин висок около 180, строен, добре сложен около 34 годишен с здраво ръкостискане и усмивка се представи. Другия - Осман беше също по-висок от Дан мургав добре сложен и дори як. Начина по който стисна ръката на Дан той усети силата и мощта на китката и тялото му.
Седнаха и започнаха да говорят общи неща. Сервираха вечеря пиха първо концентрат след това вино. Изглеждаха като трима приятели, които не са се виждали отдавна. От притеснение Дан изпи доста алкохол и главата му се замая леко. Времето напредна и те се ориентираха за тръгване. Дан естествено плати сметката и се изнесоха навън. Докато се придвижват към таксито Вал прегърна за момент Дан и каза:
-Ей, по-готин си отколкото очаквах......Ще те еба с кеф, да знаеш!
В таксито той седна отпред, а Дан и Осман отзад. Щом потегли таксито Осман огледа Дан и му прошепна като доближи главата му:
-Е, какво нали това искаше? Ще ми го налапаш ли сега? Дан смутен си спомни какво бе поискал докато си пишеха и съвсем тихо отговори:
-Ако искаш -добре! - другия отвърна:
-Не не по-добре задръж до хотела.....
Тримата слязоха пред хотела и се вмъкнаха тихо вътре. Дан отключи и ги покани. Двамата гости бяха повече от доволни като огледаха обширния апартамент.
Дан ги покани да се настаняват, а той влезе в банята. Там се огледа в огледалото и установи леко замъгления си поглед. Взе си душ, уви се в хавлията и се върна при гостите си. Те се бяха настанили във фотьойлите и нещо си говореха като се смееха и отпиваха от уискито.
Дан си наля също една чаша и като се отпусна във фотьойла отпи рече:
-Е? Сега ? Какво?
Вал се ухили и стана. Приближи се към Дан и понеже беше доста по-висок се наведе и отвърна:
-Защо питаш, да не би да се отказваш да те ебем? - после го целуна в устата бавно. Осман стана и се изниза към банята. Останали двамата, Вал продължи да му пуща език в устата. Дан се отпусна и се отдаде на усещането. Вал го попита :
-Наистина ли до сега не си се ебал с мъж? - Дан потвърди като кимна и Вал продължи:
-Е, тогава ще ти скъсам дупето от секс! После заповяда,:
-Щом е така застани на колене пред мен. - Дан отиде угаси осветлението и клекна пред Вал. Бавно смъкна ципа му и бръкна в панталона. Измъкна леко хуя на Вал и го хвана в дланта си. Вал нареди :
-Хайде лапай го най-после, че както ми се ебе...Дан се наведе и пое главата на хуя в устата си като бавно го плъзна по устните си. Много бързо през очите му този полу мек в началото хуй започна да се изпълва и обтяга като скоро се надърви напълно. Дан се изненада от размерите на дългия и дебел хуй. Вал започна леко въртеливи движения на таза си и като хвана главата на Дан в един момент отведнъж се издърпа и веднага след това наби хуя си в устата навътре. Дан не беше готов и за малко да се задави. Издърпа се назад, но Вал го държеше за главата и рече:
-Ь, няма да се дърпаш, лапай го веднага целия!
Матовото тяло да Осман се появи в стаята и бавно се приближи до двойката. Обърна се към Вал с въпроса:
-Ей, вие сте започнали май, е как ще върши ли работа? Духа ли добре?
-Мисля, че е добър минетчия, ама ще видим като дойде десерта как се оправя. После каза на Дан:
- Ето, сега вече имаш два хуя нали това искаше? Лапай ги и двата! Дан се обърна към Осман и огледа матовия полувъзбуден рязан хуй и посегна към него. Придвижи ръката си по него така, че паралията на главата му да се открои и после го налапа. Осман доволно измуча и се наслаждаваше на минета. Дан започна да редува да поема хуя ту- на единия ту на другия. До тук се справяше чудесно. Още не можеше да повярва, че това наистина се случва с него.Намираше се в хотелски апартамент с двама мъже които бяха тук с единствената цел да задоволят взаимно сексуалните си желания.
Осман го върна към реалността с думите:
-Като гледам подготовката ти усещам, че си голям мераклия, ама да видим като ти го опра на халката как ще си! -Засмя се и продължи:
- Е как е харесва ли ти парчето? Толкова ме пита за него в писмата, а? Ама колко ми е голям, ама какъв е..., е сега ти кажи това ли е?
Дан освободи устата си от вече дебелия и твърд матов хуй като слюнката му се проточи от устата до оперената глава и каза тихо:
-Да, да, много ти е голям и хубав.... - Осман доволен от отговора продължи:
-Духай тогава, давай давай! Ама няма да ми гледаш встрани, а ще ме гледаш в очите, ясно? Да те виждам докато го поемаш. - Дан изпълни желанието му и като започна отново да поема в уста черния лъскав хуй го погледна в очите. Устните му плътно обгръщаха потъващото навътре туловище от което му се издуваха бузите и отново се свиваха след това. Вал стана и отиде в банята, а Осман като се забавлява така още известно време каза:
-Я ми направи сега стриптийз за да те огледам какво имаш, какво нямаш, как си се подготвил и... - Дан стана бавно, избърса с ръка влажната си уста, която лъщеше на слабото осветление и застана прав на около два метра от Осман, който продължаваше да изтяга във удобния фотьойл. Пресегна се взе дистанционното на телевизора и започна да върти каналите. После заповяда:
-Я ми налей едно! - Дан отиде до масичката и взе бутилката. Наля две чаши и се върна при Осман. В това време той беше стопирал на някакъв турски музикален канал.
-Нали такава музика искаше, докато ти набутам рязания в бялото дупе, тогава давай, давай искам стриптийз! Дан отпи от своята чаша и като притвори очи бавно започна да се върти в такт с музиката. След малко отвори хавлията си и бавно я хвърли встрани. Остана гол като правеше възбуждащи движения. Осман оглеждаше доволно леко закръгленото му тяло, обърна внимание че Дан е изпълнил искането му да се подготви като обръсне напълно слабините и дупето си за срещата. Леко възбудения му хуй целеше пода и отчасти покриваше торбичката на малките му топки. Турчина установи, че действително размерите на хуя му са такива каквито беше споделил в писмата си. В такт с музиката Дан се обърна с гръб към него и Осман издиша шумно и доволно когато огледа гладката и бяла кожа на дупето му. В този момент Вал влезе в стаята мокър и ухилен и каза:
-О-о , вие не си губите времето , а? И не ме чакате? Какво имаме - програма ли? Я да видим, давай, давай! - минавайки покрай бялото голо тяло на Дан го шляпна внезапно по дупето, при което Дан реагира с едно идващо отвърте възбуждащо:
-Ох! - Осман веднага отсече:
-Ох ли? Ох ще викаш като ти сцепя халката! Я сега се наведи да ти огледаме халката! - Дан застана с гръб към тях и се наведе, поискаха да разтвори бузите с длани и той изпълни. Те поискаха още и още докато накрая тай разтегна до край бузите си а те доволно наблюдаваха как халката на ануса ми потръпваше леко. Двамата се държаха за надървените пениси и си коментираха. Вал се включи и поиска:
Я си удари пред нас една чекия! Да видим ще ти стане ли сега? - дан застана отново с лице към тях и те усетиха притеснението му. Хвана си мекия хуй и с три пръста започна да мастурбира пред тях. Двамата го наблюдаваха и бяха доста доволни от факта, че надървените им парчета бяха е несравнимо по-големи, дори огромни в сравнение с размерите на хуя му. Докато Дан се опитваше да си прави чекия пред тях наблюдаваше ту очите им както исках ту погледа му бягаше от единия към другия надървен хуй и обратно. Осман седна нормално във фотьойла си и поиска:
-Ела да ти видя аз нерязаната пишка! - Дан застана точно пред него прав. Отпусна ръце и леко смутено, че няма резултат от чекията ги поглеждаше. Осман се пресегна и с ръка го обхвана за все още мекия хуй така, че заголи главата и каза:
-Че то не ти е рязан а ако го резнат какво ще ти остане бе? Че ти ебеш ли с това жена си , а?
-Ами, да! - отговори тихо Дан. Тогава Осман спусна едната си и груба длан надолу по топките му и попита?:
-Тука има ли нещо или само си е така? Много са ти малки бе! Има ли сперма вътре, а? - Усмихна се на Вал и внезапно дръпна надолу топките на Дан, от което той изстена като се изпъна:
-Оох!- Осман се забавляваше като продължи:
-А, какво бе, да не те боли? Аз пък исках да ти ги направя големи като нашите. - Дан мълчеше покорно , но Осман пак ги дръпна, не се сдържа и пак изстена после пак и пак. Докато държеше в едрата си длан топките на Дан, Осман пусна средния пръст по гладко избръснатите слабини и достигна входа на ануса. Това изненада дан и той леко се стегна. С другата си ръка в този момент Осман удари един шамар по дупето му. После накара Дан да се завърти и да се надупи пред тях така че да може спокойно да му удря шамари по бялото дупе. Плющеше силно а Дан се опитваше да сподавя стенанията за да не ги чуят. Осман разтегна няколко пъти бузите му и явно доволен от находката заповяда:
-Дай бързо крема, бързо бързо какво чакаш още, нали си тук за да ти оправим халката? - дан отиде до масичката и веднага подаде тубата с лубрикиращия крем предварително подготвен за целта. Върна се накараха го да се разкрачи и да се наведе максимално. Осман намаза бавно средния си пръст с крем и започна да го търка на входа. Дан тръпнеше в очакване на проникването в ануса му. Пръста се плъзваше до входа и го дразнеше възбуждащо. След малко с въртеливо движение пръста му проникна навътре, при което Дан изстена. Вал стана и помогна на Осман като с длани разтвори максимално бузите. Турчина с бързи движения продължи да вкарва и изкарва плъзгавия си пръст. Без да споделят намерението си с Дан той извади пръста си и пак го вкара така направи няколко пъти, със свободната си ръка постави крем и на показалеца си. Двата дебели пръста потънаха бавно в дупето. Дан изстена продължително:
-А-а-а-а-а! - Осман се обърна към Вал:
-Защо му е свободна устата на този, само да ми вика ли, я му подай един хуй да мълчи!
Вал се премести пред главата на наведения Дан и му го набута в устата. Последния веднага започна да се старае с минета. Осман като на себе си продължи:
-Ще ми вика а-а-а! Нали каза, че жена ти те е ебала? Какво сега? Стига тя, сега сме ние! Какво толкова, да не ти е за първи път ? е вярно сега за първи път ще те опънем ние но това не е по-различно от това да те ебе жена ти!
Дан се беше подпрял на бедрата на вал и помпеше с уста надървения хуй като влагаше цялото си старание и се отиваше да не мисли за очакваната болка отзад. Усещаше как бърникат в него пръстите.
Хуя на Осман беше все така дебел и дълъг но малко мек и затова той каза:
-Ей, ебалник! Стига си духал на Вал обърни се и давай сега на мен! - Дан стана изправи се и се наведе към хуя на намиращия се във фотьойла Осман. Още не беше наясно защо Вал го натисна надолу по дупето и застана на четири крака в скута на турчина. С първото поемане на обрязания хуй си даде отново сметка колко е надарен той с това огромно парче и се замисли дали би се справил анално с него?
Вал застанал зад бялото подготвено дупе обилно намаза с крем надървеното си парче и се намести зад него. Разтвори го с ръце и се обърна към Осман:
-Много готено духа, а? Я да видя как поема пръстче отзад! Дан пак чакаше пръста да проникне в него но усети, че не влиза все още а го подпира на входа. Докато разбере, че това не е пръст изрева под мощното проникване на дебелата глава разтягаща халката му неимоверно. Вал малко нервно го успокои:
-Споко, споко! Няма страшно! Готов си! Готов си ! Вече е вътре! Сега и да боли малко ще откачиш от кеф!? - Дан обаче забрави за коравия хуй пред лицето си и свря глава между косматите бедра на Осман и зави от болка. Осман обхвана главата на Дан за да го задържи така и каза на Вал:
-Абе какво правиш сега? Защо спря? Боляло го! Нацепи го целия! Щом е педераст ще му хареса болката! - Дан трепереше от силните усещания. Вал в съгласие разтвори силно бузите на цъфналото дупе, наби целия си хуй в него и когато корема му опря в бузите замря. Дан като изпод земята викаше силно и продължително.
-Шшшшшшшшшт! Млъквай! Да не искаш всички в хотела да разберат че си педал и ти скъсваме задника сега? - изсъска Осман! А на Вал рече:
-Защо спираш? Давай! Помпи го! За това е дошъл! Няма сега да си разваляме кефа!
Вал измъкна внимателно хуя си от тясното дупе и започна с леки движения да го чука. Дан пръхтеше и стенеше тихо като се съобразяваше с предупреждението на Осман. Той му повдигна леко брадичката и като се погледнаха Осман продължи:
-Какво, а? Ето вече си ебан! Нали това искаше? Знаеш какво да искаш ти - два хуя! Голям педал си ти, а? Два хуя - ама сега ще ти скъсаме задника да знаеш! Утре знаеш ли как ще ходиш? Знаеш ли? - не като ебан, щото ще си Баш ебан! Боли ли? Нека те боли! Какво чакаш сега, два хуя искаш? - давай лапай го бързо, че истина!
Дан се наведе и докато единия го нацепваше анално поемаше в гърлото си чак обрязания чеп отпред. Не след дълго въпреки нестихващата болка посвикна с аналния секс. Най-после това което беше си представял толкова пъти беше реалност! Докато се стараеше Вал се измъкна назад и освободи болезнено халката му. Без да казва нещо влезе в банята, а Осман се разбута и се просна на широкото легло. Хуя му стърчеше навирен от оралните старания на Дан. Той също се просна до голото тяло турчина. Лежаха така докато Вал отвори вратата и се върна мокър и гол. Стаята се освети повече и тогава Дан видя странния предмет в ръката на Осман. Не беше ясно какво е но беше като тъпа спринцовка. Като си играеше с предмета той каза:
-какво се чудиш? Време е да разбереш какво е да те ебе рязан! Ама ако те цепна с Вал ще караме само на минети след това! Не че не ми харесва да те чукам в устата ама все пак! Вдигай сега краката! - а на Вал каза:
-Ела и искам като легне по гръб хубаво да му вдигнеш и разтвориш краката като на някоя долна курва. Да му се отвори халката , че ще му впръсна малко крем за да не му скъсам халката нали ти е ясно! - Още като го сгънаха вал застана над главата му и придърпа силно краката му към нея и встрани за да го отрови максимално добре за Осман. Той с точни движения насочи спринцовката към тръпнещата халка, която вече беше малко набъбнала леко цъфнала. Той леко я вкара и впръска дълбоко мазното й съдържание. Дан, усещайки движението вътре в дупето си се сви, но не можеше да мръдне защото Вал е беше настанил върху него. Осман застанал на колене до цъфналото дупе си търкаше дебелия хуй в слабините му и не бързаше. Нито дан, който тръпнеше в очакване и целия бе изпълнен с напрежение, нито Вал бяха наясно защо Осман не предприема нищо. Мекия хуй на дан и увисналите му топки стояха голички и гладко обръснати като израстък между силно разкрачените крака. Като им даваше възможност да го наблюдават той ги обхвана и дръпна всичко нагоре. Дан изстена от леката болка от изненадата. Осман изля наоколо капки крем върху ръката си и хуя му и започна да ги мачка и дърпа. Дан усещаше че хем е хубаво хем го боли когато дръпне по-силно. Леко мекия хуй наедря от играта с него и от започващата възбуда. Тогава Осман го пусна и започна да му удря леки малко болезнени шамари по ствола и топките и по-надолу. Тогава като се стяга от усещанията Дан усети как изпуща от халката си впръскания крем. Това не остана незабелязано от Осман, който видя как издайнически лъсна пропущащата халка и се намести удобно там. Дебелата глава с отърка и смаза в халката. Той обаче не натисна, както очакваха. Направи това внезапно и отведнъж. Просто така силно и мощно натисна, че халката на ануса се разтегна и цялото твърдо туловище се вряза. Дан въпреки очакването на това проникване беше останала неподготвен и така силно изрева, че стаята се изпълни с писъци. Осман вместо да спре атаката, хвана една възглавница и затисна главата на Дан за да не се чува като вика и стене и като обхвана здраво краката му и се отпусна на тях за да го затисне с тялото си го нацепи докрай. Дан все още не можеше да превъзмогне болката а Осман с бързо темпо яко го тъпчеше. Дебелия и дълъг матов хуй с всяко набиване разтваряше докрай халката, която само обилно стичащия се крем не позволяваше да се разкъса. След известно време без да намалява темпото Осман махна възглавницата и видя подутите очи и зачервеното лице на Дан и разбра какво напрежение изпитва и че едва ли му е леко вместо да спре за да си почине и отпусне, той посочи на Вал че е време да се включи. Той също беше изненадан донякъде от ситуацията. Намести се над главата на Дан и му подаде надървения си хуй. Когато усети как потъва в горещата му и гостоприемна уста между подутите устни разбра че всичко е наред и се отдаде на удоволствието. После реши че му се иска нещо повече. Намести главата на Дан на страни за да може да контролира с движения на таза си проникването в устата му. Започна да върти и леко да движи напред назад хуя си в устата му. Обхвана с длани лицето му и така го притискаше максимално. От това което беше видял да прави турчина си помисли, че действа много хард и разсипва халката на Дан. Прииска му се и той да прави така а и Дан търпеше всичко , въпреки че определено беше доста болезнено. Стисна лицето му и бузите и навря с рязко движение хуя си дълбоко навътре до гърлото. Това задави изненадания Дан и той започна да се дави. Вал издърпа хуя си и оня пое спокойно въздух. Тогава Вал пак изненадващо го наби по същия начин. Така на няколко пъти отново и отново. После си извади влажния хуй и го пусна по лицето му като намести топките си и Дан естествено ги пое в уста и започна да ги смуче. През това време Осман ебеше като за световно - целия задника и слабините на дан лъщееха от крем и нямаше какво да спре раздиращото проникване на рязания чеп. Не след дълго засили темпото и то така че се чуваше как топките му при всяко проникване пляскаха по задника му. С рев Осман започна да се празни с дълги и мощни удари дълбоко в задника му. Вал запален от това пък набиваше дълбоко в гърлото хуя си и първите пръски сперма опариха директно гърлото на Дан. Изненадан и неподготвен той гълташе и се давеше, а Вал извади надървеното парче и като го триеше по устните и лицето му хвърляше сперма по лицето и очите му. Когато се оттеглиха от него Дан се отпусна в леглото и остана така както си беше разкрачен и дишаше тежко. Едва си даваше сметка за всичко , но в съзнанието му се очертаваше факта, че първия опит завърши.....но...това не беше всичко...

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  29.06.2013 06:38:41Изпратен от:  nina
Egati dalgoto
 
Дата:  08.02.2014 02:51:13Изпратен от:  Gost
Къде е продълвението ?
 
Дата:  20.10.2016 01:28:45Изпратен от:  гъчо
ебахти простотията
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!