Русия фермер


    Автор: anonymous
Публикуван на: 05.02.2012
Когато бях на 27 години работех като телефонен техник в Зимбабве на 3-годишен договор. Част от работата ми включваше обиколки по населените места и жилища за проверка на кабелите. В областта, която покривах, имаше главно ферми и малки селца. Веднъж бях повикан да проверя кабелите в тютюнева ферма на 20 километра от станцията ни. Пейзажът беше типичен за Зимбабве: обширни поля с множество хълмове и гранитни скали. Сутринта беше слънчева и приятна.
Във фермата ме посрещна висок млад мъж с широки рамене и рошава руса коса и няколко лабрадора, които в началото ме лаеха, но той ги успокои и те замахаха с опашки като започнах да ги потупвам по гърба.
"Здравейте", каза той със зимбабвенски акцент, "Казвам се Пийт и съм помощника. Собственикът е на почивка със семейството в Дюрбан."
Продължихме с общите приказки и аз забелязах, че той беше доста директен с погледа си и често поглеждаше към пакета ми. Имаше някакъв вид искри между нас, но нищо не можех да направя; човек никога не знае дали някой е просто любезен или наистина намеква нещо повече. И двамата бяхме облечени с къси гащета и освен че и аз хвърлях погледи към чатала му, аз се наслаждавах и на мускулестите му почернели от слънцето крака, които бяха покрити с руса козинка.
Казах му, че може би ще се наложи да сменим всички телефонни кабели във фермата, а това означаваше и извън нея. Повечето бяха прекарани покрай пътищата, но някои преминаваха и през самите парцелите както беше случая с тази ферма. Пийт предложи да ми покаже откъде точно минават кабелите. АЗ можех просто да проверя плановете, но реших да прекарам малко повече време с него, пък кой знае нещо можеше да се получи. "OK" казах аз, "Можеш ли да ме заведеш до мястото..."
Той се усмихна палаво и каза "Най-добре е с мотор, хайде идвай..." и аз тръгнах след него към колелото.
Той се качи и запали мотора и ме подкани да се качвам и аз. Аз изпълних покорно, седнах зад него и потърсих нещо да се хвана. Успях да се хвана под седалката, но се съмнявах, че това ще е достатъчно. Когато Пийт тръгна, аз едва не паднах от мотора. "Леле, човече" извиках аз леко паникьосан, "тук няма за какво да се хване човек..."
"Еми хвани се за мен, бе мой човек. Не се срамувайте, г-н телефонен техник."
"OK," отвърнах аз и се хванах с двете си ръце за кръста му.
"Така добре ли е?"
"Ако почне да тресе, ще трябва да се хванеш по-здраво."
"За какво, " казах аз тихо, но той явно ме чу.
"Сигурен съм, че ще намериш за какво" каза той и не съм много сигурен но май си притисна задника към пакета ми.
Наистина започна да тресе, особено когато той излезе от пътя и тръгна през храсталака. За по-сигурно се притиснах към здравото му тяло и кръстосах ръце около кръста му. Коремът му беше доста стегнат. Аз продължавах да се притискам към него и оная ми работа в гащите беше почти заровена в гъза му и постоянното друсане нагоре-надолу си каза думата. 21-сантиметровият ми инструмент започна да се надървя и понеже беше надолу в слиповете ми започва да се издува напред. Няма начин той да на го беше почувствал. Усетих, че си притисна дупето още към мен и по-точно към надървения ми войник.
"Така ОК ли е?" извиках аз.
"Супер е, мой човек" отговори той, карайки към един блок от гранитни скали.
"Искам да ти покажа нещо" каза той.
"Аха...?"
Спряхме пред хълма и аз слязох с неудоволствие, че трябва да се откъсна от него. Той си намести инструмента в гащите и беше ясно, че беше реагирал като мен от возенето. "Ела насам" каза той и тръгна през тесен процеп в скалите. Това се оказа пътека към вътрешността, която представляваше кръгло затворено пространство. Слънчевата светлина все пак проникваше през скалите, а земята беше мека и покрита с мъх. Цялото нещо беше полуосветено от слънцето и имаше диаметър не повече от 3 метра. Пийт посочи една от скалните стени. Тя цялата беше покрита със скални рисунки, изобразяващи мъже-ловци, преследващи мъжки елен. Можеше да се познае, че са мъже, защото имаха огромни курове.
"Леле," възкликнах аз, "тия май не са имали проблеми между краката, а..."
"Нито пък ти, ако не се лъжа," каза Пийт и ме хвана за топките и каза "Кашляй!" все едно ми правеше преглед за херния. Аз се изсмях и го хванах и него за топките.
"Твой ред," казах аз и си оставих ръката в основата на втвърдения му кур. В този момент реших да действам и да го пробвам.
Доближих се и лекичко го целунах по рамото през тениската му. Бавно се предвижих по врата му и към брадичката му. Той не само че не се отдръпна, но и даже смело приближи устата си до моята и ми вкара езика си. Е това беше. Страстта ни обхвана и двамата бяхме неконтролируеми.
Аз го притиснах към мен, твърдите ни курове се потъркваха в гащета ни докато опознавах устната му кухина с езика си. Пъхнах ръцете си под тениската и когато напипах гърдите му, стиснах лекичко зърната му. Той силно изохка. В един момент и двамата бяхме със свалени тениски, русата му мека козинa ме галеше по гърдите докато куровете ни не спираха да се боричкат затворени в гащетата ни.
"Сънувам ли или наистина е толкова хубаво?" казах аз, пъшкайки.
"Няма значение, пич," каза той и ме хвана здраво отзад. Едната му ръка се премести отпред и се мушна под гащета ми нагоре по бедрото ми докато не хвана топките ми. Тъй като беше горещо аз не носех бельо, а както разбрах той също. С другата си ръка той свали ципа на гащетата ми, и застана на колене пред мен. Той започна да отърква гладкото си лице в напълно надървения ми кур. Лепкави струйки прозрачна сперма оставаха по бузите му. Той го хвана както беше изправен, наведе го лекичко и бавно го налапа. Господи...тясното му като девствена путка гърло ме обработваше невероятно, езикът му правеше обиколки около шлема на надървения ми войник.
Почувствах, че екслпозията ми наближава, а не исках така бързо да свършвам, затова си го извадих от устата му и го нашляпах няколко пъти с кура ми по лицето му. Той изохка и поиска пак да ми го лапне, но аз имах други планове, и аз исках малко орален екшън. Допрях го до скалата и му свалих бързо гащетата. 18-сантиметровият му палавник подскочи нагоре след като се освободи от затвора си. Не бях виждал по-красив хуй: дебел ствол, чиято основа се криеше в русо гъсто храстче, а на изваяната му главичка сякаш имаше табела "изяж ме".
Единственото ми оплакване беше, че не беше се подмокрил, но когато го поех в устата си, разбрах, че той всъщност си го е събирал под кожата - лепкавата солена течност се изля в устата ми като нектар.
Аз го нагълтах наведнъж и заработих с мускулите на гърлото ми за да му създам магическо удоволствие.
"Ебати," изпъшка той, "как го правиш това..."
Не му отговорих веднага. Чуках с уста кура му с дълбоки гълтания, а с ръце галех корема, гърдите и зърната му. По пъшканията му се досетих, че скоро щеше да свърши и го оставих той да води със скоростта. Той ускори и след секунди си го извади от устата ми и изпъшка силно "Свършвам, пич, ще пръсна," а аз само го стиснах по зърната и му дадох сигнал да го направи...
"Ей да не ме изпуснеш..." аз изревах.
Курът му изригна, фонтани от гореща бяла сперма ме опръскаха като от гейзер. Отворих си устата за да го опитам и бях щедро възнаграден с няколко силни попадения в гърлото ми. Преди да е свършил аз станах и го подпрях с гръб към скалата. Със спермата останала по лицето ми омазах целия си кур и най-вече главичката си, която заблестя като рицарски шлем. Той приклекна и погледна почитаемо към твърдия ми хуй, като отвори широко устата си и не спираше да охка от собствения си оргазъм, изстисквайки с дясната си ръка последните капки сперма от полутвърдия си инструмент.
Аз бях толкова близо, че само стиснах настръхналите си зърна, а с другата ръка маструбирах лъскавия си кур, приближавайки се до финала. Дишането ми се учести и аз нададох почти исполински рев в мига, в който първата гъста вълна от сперма изхвърча от кура ми. Семето ми падаше върху цялото му тяло - по главата, по гърдите, даже и по все още надървения му инструмент.
Аз се свлякох върху му и започнах да целувам влажното ми лепкаво лице. И двамата бяхме завладяни от преживените оргазми. Придърпах го да легне на меката земя и се стоварих върху му, отърквайки ритмично все още твърдия ми хуй във мокрите му с моята сперма топки. Целунах го дълбоко, а той отвърна, атакувайки ме с големия си език. 20 минути лежахме един в друг, наслаждавайки се на приятните усещания. И двамата бяхме целите в пот, сперма, трева и мъх. Почистихме се взаимно, смеейки се глупаво един на друг, защото понякога сексът е толкова хубав, че можеш само да се смееш без да говориш. Попитах го за мястото, в което се намирахме. Той отвърна, че най-вероятно някое туземско семейство го е използвало за естествено убежище, защото преди бил намерил и глинени съдове.
Върнахме се обратно във фермата и взехме заедно душ. Аз не можех да откъсна очи от тялото му през цялото време и си спомнях за моментите на страст сред скалите.. Вероятно може да се досетите за продължението. Станахме приятелчета и се ебахме редовно. Всеки път беше като за последно, защото никога не знаехме кога може да свърши. Така беше в онези времена...
За съжаление аз трябваше да се преместя в друга част на страната понеже ме преразпределиха от службата. Поддържахме връзка и от време на време се срещахме. След това чух, че Пийт се е оженил. Така и приключи връзката ни сексуално. Аз го оставих на семейния живот. Готин пич беше той, готин...

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!