Първата ми тройка в Испания


    Автор: anonymous
Публикуван на: 05.08.2012
Вече бяха минали няколко месеца от моето първо секс приключение с мъж, а мен сексът ме кефеше все повече и повече. С времето ставах все по-добър в духането за моите 26 години, а с правилните хора дори започнах малко по малко да ги поемам и по-навътре в гърлото. Като цяло имах влечение към по-големите от мен, които ме възбуждаха с мъжкото си поведение, излъчването и факта, че опитът все пак си казваше своето.
Тази година бях решил,че ще пътувам до моите роднини в Испания за лятната ваканция. Бях свободен от ангажименти и планирах идеалната ваканция с много време за плаж и обикаляне насам натам. Естествено надявах се, че може и да се случи нещо по време на ваканцията. Леля ми и чичо ми живеят в близост до плажа и това ми даваше възможност почти непрекъснато да съм там в началото и да натрупам малко тен. Един ден докато се излежавах и се наслаждавах на хората наоколо забелязах един готин пич, който тъкмо беше дошъл на плажа. Имаше готино тяло и здрави и силни ръце. Не беше от най-мускулестите на плажа, но си личеше че се гордее с тялото си, което издаваше съвсем малки косъмчета по гърдите. Крадешком го поглеждах и се любувах на гледката. А той имаше какво да покаже, особено в леко издутите бански, които допълнително възбуждаха въображението ми. След няколко минути реших, че трябва да отида да поплувам, пък и вече откровено започвах да се дървя на гледката. След няколко дължини във водата, излязох на плажа и легнах по корем, стремейки се да не гледам към пича. Вече бях започнал да се унасям, когато усетих сянка върху себе си; тя идваше от пича, който си гласеше хавлията до моята. След като го изгледах въпросително, ме попита дали има някакъв проблем и аз съвсем невинно казах, че всичко е ок. А то не беше точно така, защото близостта му определено щеше да събуди вниманието на малкия ми приятел.
Аз отново легнах правейки се, че дремя, докато той не ме заприказва. Започна директно...каза, че съм симпатяга и че го е изкефило как му хвърлям тайно погледи. Е явно не е било много тайно. Аз се притесних и взех да се обяснявам нещо, но той ме спря и каза, че всичко е наред. Запознахме се и започнахме да си лафим. Рафаел се оказа готин сладур на 35 години, а от близо изглеждаше дори още по-готин. Говорихме си известно време, след което той попита дали съм свободен следобеда и дали не искам да отидем у тях да се позабавляваме. Аз вече го исках много и се навих бързо. Събрахме си багажа и тръгнахме към тях. Живееше наблизо и с колата му стигнахме бързо. На влизане у тях ми каза, че имам сладък малък задник и че си умира от желание да го опита. Влязохме в хола на къщата и той ме обърна към себе си и ме целуна. Каза, че отива да остави багажа и се връща. Аз седнах на дивана в очакване на прекрасния пич, когато разбрах че изненадите тепърва предстоят.
Чух Рафаел да слиза по стълбите и се обърнах по-посока на стъпките, които се чуваха. Само че по стълбите не слизаше Рафаел. Слизаше симпатичен мъж на около 36-37 години, по къси панталони, късо подстригана, почти гола глава, гол до кръста – прекрасна гледка на спортно тяло. Аз се изправих нервно и тръгнах към вратата. Рафаел се показа отгоре и каза да не се плаша, това бил приятеля му Антонио. Аз стоях без да мога да помръдна докато двамата слизаха към мен и не знаех как да реагирам. Знам само че бях супер надървен и вече си личеше колко много съм възбуден. Антонио мина пред мен и застана с лице към мен. Усещах дъха му в лицето си,а той загадъчно ми се усмихваше. Рафаел беше минал зад мен и ме беше прегърнал през кръста целувайки врата ми. Антонио каза, че имам сочни устни и че се радва, че Рафаел ме е довел.
Двамата започнаха бавно да ме събличат, целувайки голото ми тяло докато не ме оставиха чисто гол посредата на стаята. Целуваха ме и ме възбуждаха неимоверно. По едно време погледнах и видях, че Рафаел вече е свалил банските и кура му стърчи и се допира леко в мен. Имаше страхотен хуй, към 19 см, дебел и съвсем леко извит нагоре. Погледна към Антонио у му каза да си свали панталоните и тогава се разкри още по-хубава гледка. С големи сочни топки, които висяха надолу, курът на Антонио стърчеше много надървен и разкриващ прекрасна глава и около 20 см. Аз стоях зашеметен и не знаех какво се случва. Антонио реши да ми помогне и ми каза да застана на коленца и да ги опитам. Двамата застанаха от двете ми страни и аз хванах готините курове с две ръце. Усещането беше невероятно – два страхотни кура, които щяха всеки момент да се озоват в устата ми. Започнах леко с език да ги опитвам, имаха прекрасни главички и бяха супер на вкус. Започнах бавно да ги засмуквам и да ги редувам. Изпълваха ме страхотно. Усещането беше толкова вълнуващо. Подадох се на желанието и облизах топките на Антонио. Бяха доста големи и красиво висяха под големия му хуй.
Духах им така известно време, напълно отдавайки се на стремежа да поема колкото се може повече от тези прекрасни парчета. По едно време Рафаел забеляза, че почти успявам да ги поема целите и ме попита дали искам да ми го вкарат по-дълбоко. Антонио не чака да отговоря, а направо ме вдигна и ме сложи по гръб на дивана, така че главата ми да стърчи наведена надолу. Мина над мен и започна бавно да прониква в устата ми. Казваше ми да дишам дълбоко. През това време Рафаел дойде и ме хвана за ръцете. Почти беше вътре, а аз започвах леко да с давя. Тогава Антонио ми даде малко почивка, след което започна отново да прониква. Този път успя да го вкара целия и започна леко да ме чука в устата. Рафаел видя че всичко е нормално и ме пусна. Мина от другата страна и започна леко да опипва с език дупето ми и да лиже леко. Възбуждахме се все повече и повече, а той беше невероятен с езика. След няколко минути започна леко да вкарва единия си пръст и бавно да прониква в мен. Изпъшка много сладко, когато анусът ми конвулсивно обхвана пръста му и той видя колко тясно е дупето. Взе малко лубрикант и започна бавно да го нанася. През това време леко прокарваше език то топките ми и в момента, когато ми налапа кура ми вкара един пръст и започна да ме чука леко с него. Възбудата направо ме побъркваше и аз не знаех къде се намирам. Антонио каза на Рафаел да си сменят местата и аз бързо усетих другият кур да заема бързо освободеното място. Антонио започна да ме лиже, продължавайки да ме чука с един пръст, след което вкара и втори. Вкара го бавно и много внимателно, след което дупката ми ги пое свободно и той започна да чука тясното дупе с тях. Курът ми се беше овлажнил доста и няколко капки се стичаха по него. Антонио ги събра с пръст и започна да си вкарва отново пръста. Цялото усещане беше невероятно. Никога не бях изпитвал такива силни емоции и се чувстваш сякаш на друга планета.
Антонио каза, че иска да ме чука и аз само потръпнах при мисълта за големия кур, който щеше след малко да бъде в мен. Преместихме се на дивана, който имаше удължена част, върху която застанах на четири крака. Рафаел седна на дивана, давайки ми възможност да започна на му духам, докато Антонио беше хванал двете бузи на дупето с двете ръце и си играеше с език. Ръцете му бяха големи и той обхващаше малкото ми дупе изцяло. Наведе ме хубаво напред така че да мога да духам на Рафаел и натисна гърба ми надолу. Дупето ми се вирна хубаво на горе, като през цялото това време продължаваше да вкарва пръстите си в дупето. По едно време Рафаел ме хвана за главата и започна да ме чука в устата. В същото време усетих главичката на здравия хуй на Антонио да прониква бавно в мен. Проникваше много внимателно и бавно, а дупето ми малко по малко се отпускаше и го поемаше. В един момент Антонио спря и ме попита дали съм добре. А аз се чувствах прекрасно, усещането беше несравнимо. Тогава осъзнах, че беше проникнал изцяло в мен и започваше бавно да го вади. Извади го почти целия, само голямата му главичка беше все още в мен, след което започна отново да го вкарва. Правеше го много бавно, наслаждавайки се на всеки сантиметър, а аз исках да го усетя целия в мен и ми се искаше да не го вади. Постепенно започна да учестява темпото и да прониква по рязко в мен. Стенеше леко, а аз се разтапях от кеф. Едновременно с това, прекрасния кур на Рафаел изпълваше устата и гърлото ми.
Рафаел вече не издържаше и искаше също да опита дупето ми. Каза на Антонио да се сменят и скоро вече беше седнал на дивана и ме насочваше с гръб към него, така че да се нанижа бавно на кура му. От своя страна, Антонио не си губеше времето, а ми подаде хуя, който допреди малко беше в дупето ми. Изведнъж Рафаел ме дръпна рязко назад и усетих как рязко проникна целия в мен. Той спря и ме придърпа хубаво към себе си, целувайки леко врата ми. Подпрях краката си на дивана, така че да имам упора и бавно започнах да се движа нагоре надолу. Антонио през това време започна да ми духа, възбуждайки ме неимоверно, като от време на време облизваше топките на Рафаел. В един момент Антонио се качи на дивана прав и ми подаде кура си да му духам. Беше се подпрял с ръце на стената и ме чукаше в устата, а аз едвам поема въздух. През това време Рафаел хвана дупето ми с две ръце е започна да ме чука все по-бързо. И двамата дишаха учестено и имах чувството, че скоро ще свършат. Аз самият вече едвам издържах и след няколко минути вече започнах да се празня без дори да се докосвам. Малко след това Антонио започна да се празни над двама ни с Рафаел, който беше извадил кура си и изливаше топлата си сперма върху дупето ми. Антонио слезе от дивана и започна бавно да облизва спермата на Рафаел от дупката ми, след което продължи със собствената ми сперма, която беше върху кура и корема ми. След това се насочи към Рафаел и го целуна, дарявайки го с част от облизаната сперма.
За моя огромна радост забелязах, че и двамата започват отново да се навървят и ги хванах за куровете, започвайки да облизвам леко топките, играейки си с главичките на двата хуя. Попитаха ме дали искам още, а аз така и не можах да отговоря, защото двата кура вече бяха в устата ми. Двамата стояха над мен, а аз лакомо се радвах на двете играчки пред мен. След малко Антонио каза, че иска да ме чука. Взе една възглавница, постави я на дивана и ми каза да легна по корем. Качи се на дивана отгоре и леко приклекна върху мен, прониквайки бързо и дълбоко в мен. Започна да ме чука с бързи движения, прониквайки дълбоко в мен, като през това време духаше на Рафаел, който беше застанал през нас. Позицията му позволяваше да прониква дълбоко в мен, премествайки ме с всеки тласък. Малко по-късно, част от тялото ми беше вече извън дивана, а Антонио не спираше да ме чука здраво. По едно време си извади кура, изправи ме и ме подпря на стената. Рафаел мина зад мен и започна да ме чука прав, докато Антонио беше клекнал пред мен и ми духаше. Усещането беше страхотно, и му казах че ще свърша всеки момент. Антонио каза, че не са свършили все още и спря да ми духа. Рафаел седна на дивана и ми каза да седна на кура му. Аз се нанизах бавно и той ме прегърна, обхващайки ме със силните си ръце. Чукаше ме леко и внимателно, при което усетих как Антонио бавно ми вкара един пръст в дупето, след което мушна още един. Вече знаех за какво ме подготвят и усещането беше невероятно Антонио бавно движеше двата си пръста до кура на Рафаел, а аз с нетърпение очаквах това което предстои. След малко Антонио извади пръстите си и усетих главичката му бавно да прониква в дупето ми, което се отваряше за двата прекрасни хуя, които ме ебаха досега. Рафаел ме беше прегърнал и ме целуваше, повишавайки възбудата ми допълнително. Двамата ме изпълваха страхотно и усещането за два кура, които бавно се движеха в дупето ми беше зашеметяващо. Започнаха да ме чукат с по-бързи движения, доминирайки малкото ми дупе между двете тела. Имах чувството, че започнах да се празня непрекъснато, а и те не бяха далече от края. След още няколко тласъка Антонио и Рафаел извадиха куровете си и започнаха да се празнят върху дупката ми. Двамата станаха, а останах да лежа по гръб върху дивана. Приближиха се и започнаха едновременно да облизват спермата от дупката ми, прониквайки с пръст вътре и облизвайки топките ми. Аз започнах отново да се празня, докато те облизаха всичко, което беше върху мен.
Навън беше станало тъмно, а те ме попитаха дали искам да остана при тях тази нощ...

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  23.03.2014 19:32:15Изпратен от:  Sarcasm_Dude
И аз искам като теб :D
 
Дата:  25.04.2021 12:44:52Изпратен от:  Тони
Много искам да усетя два кура. Имали желаещи два кура да ми го вкарат. Нека бъдят рязани ако има възможност. И дано са по дълги но може и тънки. Пишете ми на supersladuranka@abv.bg
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!