За пръв път с. ......


    Автор: anonymous
Публикуван на: 14.01.2012
Здравейте, казвам се Румен и ми се иска да ви разкажа не о различно. Всичко започна преди една година когато след 2 месеца уговорки приятелят ми Георги ме нави да ходим на фитнес. Там той ме запозна с Иван, който тренирал с Гошо от самото начало а именно от 3 години. От прyвпоглед си личеше че Иван е доста по упорит и че тялото му е доста по добре оформено от това на Георги. Запознахме се и така тренираме тримата вече година дори си излизаме заедно по барове и сваляме мацки, или поне те понеже аз си имам приятелка пак и пред тях и без това нямам кой знае какви шансове.
Така всичко вървеше нормално до преди 3 седмици.
беше събота и щяхме да излизаме някъде както по обичай тримата се събирахме в моя апартамен за по 1 малко. Към 9 обаче Иван пристигна сам и ми каза че Георги ще се обади по- късно за да му кажем къде сме излязли и да дойде. . . нормално за Георги. . . Казах на Иван да влиза и да налее по 1 водка. Седнахме на масата, навън се беше стъмнило и обстановката и алкохола ни предразполагаха към разговори за секс. Разказах му как с Р. сме опитвали почти всичко без да навлизам в детайли като общо взето разказа ми продалжи не повече от 10 минути. Иван обаче беше по сладкодумен Разказа ми как с Н. са правели секс в обществена тоалетна и така историята навлезе в такива детайли че картината сякаш беше пред очите ми. Представих си го гол хванал Н. , шибайки я здраво без да свалям поглед от тялото му. Той ме забеляза и аз извърнах поглед. И двамата започнахме да отпиваме по- често. Историите му ме завладяваха и аз ту се надървях ту се опитвах да се разсея за да не ме види, но не можех. Около 9 Иван прекасна разказите си и каза:
- Да ти издам ли една тайна.
- Да - отговорих аз в недоумление.
- С Горги сме се чукали. - каза той като от изневиделица.
- Сериозно - спокойно отговорих аз като тази новина в този момент някакси ми допадна.
- Да, просто исках да знаеш.
- И как беше - попитах нетърпеливо аз.
Иван отпи и започна разкази за бурни гей нощи от които за се надървях зверски. Изведнаж той стана и задаси лампата. Като се обарна видях че хуят му е опънал панталоните и той приближи кам мен като продължаваше да говори. Застана пред мен и хуя скрит зад панталоните се оказа пред лицето ми. Знаех какво ми се иска в този момент. Без да кажа нищо откопчах панталонът му и извадих надървеният член. Не беше много дълъг около 13см. но беше доста дебел. Вкарахго в устата си и започнах да се движа главата си назад напред. Не беше нищо особено докато той не хвана главата ми и ме зашиба в устата. Това беше адски възбуждащо. Вече знаех че искам да ме чука. Драпнах главата си а той ме пусна. Смъкнах панталоните му и разкопчах ризата му като започнах да лижа перфектно оформените и обезкосмени гърди и корем. Облизах вратът му прошепнах в ухото му:
- Изкам да ме чукаш.
Иван ме погледна, хвана раменете ми и ме обърна, застана зад мен обгърна ме с мощните си ръце и ми разкопча колана след което свали и дънките ми. Аз излязох от тях а той хвана с едната си ръка кръста ми , а с другата подпря гърба ми. Нагъзих се , а той с увлажнен пръст бръкна в ануса ми и потърка стените му. Мислех си че ще ме заболи когато си го вкара, но бързо ще свикна, но точно там грешях. В същият момент той допря главичката на хуя си и го набута в гъза ми. Макар и бавно адски ме болеше той осилваше темпото а аз от болка нямах сили да кажа стига. Стисках зъби а той започна яростно да ме шиба и да пъхти. Болката беше невероятна. Не след дълго иван си го изкара и каза:
- Легни по гръб на леглото.
Изках да кажа \"не\", но не можех. Знаех че по- гадно нещо от това да те оставят по средата на секс няма. Легнах разтворих крака и отново стиснах зъби. Той застана между краката ми вдигна ги и се надвеси над мен. Пъхтеше страстно а мусколите на гърба му се стрягаха и отпускаха. Протехнах ръце и го прегърнах. Беше топъл потен, свиваше се и се отпускаше като мръднарамото си за да си насочи хуя към гъзът ми. Главата ми отново се изпълни със сексуални мисли и се надървих. Той си го вкара но този път влезе гладко и не усещах болка а тръбчива наслада. Исках още!
- Давай - казах аз и той разбра че съм готов.
Иван запъхря още по силно и ме зачука със бясна скорост. Беше страхотно той сякаш отскачаше назад и с лударост се блъскаше обратно в мен. Хуят ми щеше да експлоадира, докосваше се до корема му и чувствах че ако го докосна ще се изхвърля. Но Иван отново спря.
- Хайде чукай ме и ти - каза той.
Бързо се изправих и зачаках. Той застана на четери крака върху леглото и се хвана за рампата му. Барзо облизах пръст и овлажних анусът му. Застанах на колене зад него и си го вкарах. Беше страхотно. Хуят ми се изду а Иван приви рамене и аз се протегнах и се зграбчих за тях. Бясно го зашибах и чувствах как цялото ми тяло изтръпва. Не издържах и минута и буквално \"Изригнах\" в гъза му. Изпъхтях зверски и паднах по гръб на леглото. Иван се обарна. Беше о6те надървен. Той застана между краката ми и започна да бласка чикии. Топли стуи сперма заплуштяха по корема и по все още еректирялият ми член. . .

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  30.03.2017 20:43:04Изпратен от:  Maptun
Hykaume.0895810888
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!