Да те отворят отзад - първа част


    Автор: anonymous
Публикуван на: 30.07.2012
Бях 18-годишен когато един на 45 -годишен ми духа на един плаж. Беше супер макар и необичайно за мен. Аз не правих нищо онзи сам свърши с ръка а аз се изпразних в устата му. После си обух банския и избягах.
После гледах един филм как чукат една жена в ануса и ми се прииска да бъда на нейно място ,но ме беше страх да опитам.
Работех като такси вече на 22 г. Веднъж бях по голяма нужда в обществена тоалетна през деня. Един тип побутна вратата на кенефа и ме погледна. Държеше в ръката си члена си и лъскаше. Доближи се до мен, толкова близко че ми се прииска да го лапна.Зад гърба му друг гледаше и аз се отдръпнах. Той влезна и затвори. Нищто не проговори и се доближи до мен, а бях се надървил. Той забеляза и го доближи до устните ми. Хванах го с ръка и го налапах. Толкова настарвено го лапах че то хвана главата ми и ме забави. Усещах го и как се втвърдяваше . Накрая той го извади и ме предпази да не ме изцапа със сперма. Изправи ме и ми го налапа като ме гале6е по ануса. Леко вкарваше пръста си. Накрая поисках да го извадя но той го налапа и погълна всичко. Изправи се и се обу. Подаде ми една визитка и каза Обади ми се и излезе.
Не след дълго му се обадих и отидохме у тях......
Исках да опитам как е отзад. Прабвах с различни предмети като слагах презерватив и крем. Това много ме възбуждаше но исках да опитам като някой ме чукаше. Фантазирах си че сам жена. Даже обличах женско бельо и така се чуках с изкуствен вибратор. Исках да опитам и затова отидох при проститутка. Намерих една на един крайградски път и я качих в колата. Бях се подготвил преварително. Беше много готина. Слаба с глеми гърди и черна коса. Съблече се веднага и остана по токчета. Бяхме на една нива. Тя каза Хайде жребецо. Започна да ми духа. После аз и духах. Беше супер избръсната , имаше стегнати крака и дупе. Подадох и го да го духа и я накарах да ме ближе по топките и ануса. Поссле вдигнах краката си и и подадох изкуствения кур. Тяму сложи презерватив и го намаза с крема който и дадох. Започна да ми го вкарва. Леко и бавно. Каза че нея много я боляло отзад, но щом съм искал така ще ме чука. Накарах я да ме мачка по гърдите и зърната. Много бързо се изпразних. Малко ме болеше ануса защото ме беше протрила но ме кефеще много. След време се върнах пак , но я нямаше вече там. Много ме възбуждаше мисълта да ме чукат жени и мъже едновременно, но трудно се намират двоки ,които искат това. Има много интересни истории които мога да разкажа ама вече ни ме пише и страшно се вазбуждам като пиша.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  07.08.2013 16:10:53Изпратен от:  man
Все едно аз го писах това. Всичко при мен се случи точно така
 
Дата:  30.11.2013 18:26:06Изпратен от:  pepi
koito iska da go napravim i ima teren da mi se obadi 0890333161
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!