Лудории в нощния влак


    Автор: anonymous
Публикуван на: 05.02.2012
Беше краят на месец юли и след една доста тежка изпитна сесия, най-сетне бях свободен и можех да се отдам на заслужена почивка. Смятах това лято да направя една пълна обиколка на нашето Черноморие, но така и не можах да се уредя с компания а и приятелката ми замина за Англия на бригада, така че се примирих с факта, че ще скитам сам.
Не обичам да губя време в пътуване, затова реших да хвана нощния влак за Бургас и още рано сутринта да съм поел на юг. В единайсет вечерта вече се бях качил в купето на спалния вагон и през отворения прозорец зяпах останалите пътници, които пъплеха по перона. Времето беше приятно топло, без да е нетърпимо задушно, както често се случва през този месец и аз бях в супер настроение. През деня бях спал до късно, затова си носех книга и се надявах да съм сам в купето, за да мога да си чета на спокойствие. В това време вратата на купето се отвори и вътре влезе мъж на около 30 години, каза
“Добър вечер! “ и се зае да си подрежда нещата. Влакът тръгна а ние с моя спътник се разговорихме. Казваше се Сашо и отиваше да вземе жена си и детето си от Созопол, където били на почивка. Разговорът потръгна добре и ние сменяхме тема след тема. Оказа се, че и той като мен е тренирал плуване, но се е отказал преди 2-3 години и сега се “мокри” само за удоволствие. Постепенно разговорът се завъртя около жените и секса. Той ми разказа за жена си и за това колко му липсвала и че като били заедно се чукали по 3 пъти на вечер, а сега не я бил виждал от месец.
- То и аз съм на сухо от 10 дни- казах му аз.
- Е то и без жени може – подхвърли Сашо и се засмя. Аз се ухилих също “Шегаджия”, помислих си.
Продължихме да си говорим още час-два и на мен започна да ми се доспива. Сашо също каза, че ще ляга и започна да се съблича. Имаше хубаво тяло- ясно си личаха развитият от плуването гръден кош, яките крака и стегнатият задник. Сашо остана само по слипове, след което като че ли нещо му хрумна и свали и тях:
-Така и не свикнах да спя с дрехи – каза той.
Аз също не бях свикнал, но ми беше неудобно от него. Казах му го, а той се ухили :
-Споко, няма да те изям, най много някоя свирка да ти направя.
Помислих, че отново се шегува, но Сашо задържа погледа си, след което сложи ръка на рамото ми и ме дръпна към себе си.
- Ей, Ей! Какво правиш!?-попитах го аз, но усетих как се възбуждам.
- Нищо лошо – отговори ми той и ме целуна.
Никога не бях целувал мъж, макар моето гадже често да ме подкачаше на тая тема, защото те с нейната приятелка не спираха да си пускат езици с повод и без повод, а на мен това ми действаше много стимулиращо, но двама мъже...
Нямах време да мисля, защото Сашо вече целуваше врата ми , ръката му шареше по задника ми. “Какво пък толкова” – помислих си аз и отвърнах на целувката му. Беше малко необичайно усещане, защото брадата му беше набола и боцкаше, но езикът му толкова бързо зашари в устата ми , че аз скоро забравих за това. Сашо свали ризата ми, като не преставаше да ме целува все по-надолу с всяко разкопчано копче. Стигна и до панталона и след като го разкопча налапа възбуденото ми парче. Справяше се толкова добре, че аз трябваше да затворя очи и да употребя цялата си воля, за да не свърша на секундата, което не беше ми се случвало от тийнейджърските ми години. Езикът на Сашо шареше по цялата дължина на хуя ми а ръцете му мачкаха твърдия ми задник. След минута, освободил се от дрехите си, се търкалях на легото а ръцете ми не спираха да галят мускулестото тяло.
- Искаш ли и ти да пробваш?–попита ме Сашо и тикна хуя си в лицето ми.
Аз се поколебах за секунда, но като съм се хвана на хорото, нямаше връщане. Отначало близнах предпазливо след което го лапнах и започнах да смуча. Май излезе вярно това, че момчетата се раждат научени на тия работи. Сашо започна да пъшка и аз усетих как ще свърши всеки момент. Една нова мисъл обаче вече се беше загнездила в главата ми, а възбудата ми беше достигнала върха си. Започнах да пъхам пръст в дупето му а Сашо запъшка още по силно, но когато го бутнах да се обърне се възпротиви:
- А не. Такива работи не правя.
Аз не му обърнах внимание а започнах да разтривам леко ануса му с пръсти а с другата си ръка бръкнах в раницата си и измъкнах шишето с плажно масло. Сложих малко и натиснах а Сашо изпъшка. Постепенно вкарах пръста си и започнах да го движа като ускорявах. Пъшкането на Сашо се превърна в стенание на удоволствие. Дръпнах го да се изправи казвайки му:
- Хвани се за масичката и се наведи! – като в същото време го натиснах надолу.
Сашо се извъртя и отново ме прегърна:
-Не. Нали ти казах.
-Моля те! – прошепнах аз – толкова искам да те чукам.
След няколко секунди той каза :
-Става, но после аз тебе.
В момента мислех само как да му го набутам, затова казах :
-Нямаш проблеми. Обещавам.
Сашо се наведе и аз започнах да прониквам в него. Липсваше ми практика в аналния секс и затова натиснах твърде силно. Той изохка и понечи да се дръпне, но аз не му позволих а хващайки го за бедрата му го начуках докрай. Сашко извика, но аз вече го помпех здраво и на него не му оставаше нищо друго освен да стиска зъби. Беше супер. Не бях влизал в толкова тясно място досега и чувството беше неповторимо. Сашо почна да се набива на хуя ми и току простенваше от удоволствие:
- Ох, супер е! Давай!
Аз не чаках втора покана а чуках като луд. Оргазмът ме връхлетя изневиделица и спермата ми изпълни дупето му. Не смятах да спирам - продължих като леко забавих темпото а Сашо пъшкаше все по - силно и след малко се изпразни с вик. Проснахме се на леглото, обърнати един към друг, сплели тела и целувайки се. Постепенно клатенето на влака ме унесе и аз заспах. По едно време усетих устните на Сашо да докосват парчето ми. Толкова ми трябваше, за да се надървя, но вместо да продължи, Сашо ме обърна по корем и се намести отгоре ми. Опитах се да се боря, но мускулестите му ръце се стегнаха около мен.
- Ами обещаното? – прошепна в ухото ми той.
Какво да се прави. Аз държа на думата си.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!