В казармата се случи нещо...


    Автор: anonymous
Публикуван на: 15.01.2012
Преди години в родния ми град идваха турски семейства за да отглеждат тютюн. Аз се бях сприятелил с едно момче с което кръстосвахме улиците след университета. Неговото семейство вече няколко години подред идваше и вече бяхме станали доста близки.Моя приятел имаше брат, който беше в казармата. Служеше в строителни войски в София. Беше висок, слаб и с тъмна кожа. Обикновено носеше широко долнище от анцуг, което заръкавяше над окосмените си мускулести прасци, а нагоре размъкнати потници или избелели фанелки. Това, което мен ме интригуваше, обаче, беше онова едро нещо, отпред, което се очертаваше съвсем ясно, независимо колко широки панталони носеше. Аз много често задържах погледа си там, въпреки че усещах, че не е редно и много пъти виждах, че той улавя погледа ми.
Той беше към края на службата си, караше задръжка. Аз като ходех у тях не се обаждах предварително, направо си влизах вътре, в кухнята, където те прекарваха най-много време. Така постъпих и в деня за който искам да ви разкажа.
Беше ми омръзнало да си седя у нас и реших да отида да видя дали приятелчето ми е свободно. Вътре, заварих само брат му. Беше се върнал следобяд, седеше и си пиеше кротко вино и гледаше видео. Покани ме и мен и аз приех, въпреки че се притеснявах от него. Чукнахме се и се вторачихме във филма. Той се беше излегнал на дивана във неизменния си анцуг, както може да се предположи погледа ми скоро се насочи в определена посока, даже ми се стори че този път издутината е по голяма от обикновенно, той пак усети погледа ми и неволно протегна ръка надолу и си го понамести. Мен виното ме омайваше приятно, но май не само мен. Във филма имаше много еротика, аз се бях възбудил, но не ми личеше, поради позата в която бях седнал, но там, на дивана положението беше страшно, всъщност аз въобще не гледах филма вече, а пича до мен си беше мушнал ръката в панталона и си го масажираше. В следващия момент стана, тръгна към мен и си смъкна анцуга, направо се опулих, като видях какво излезе оттам. Дебел, рязан, а главата като чудовищна гъба ми се хилеше олигавена насреща. Без обяснения ме хвана грубо зад врата с големите си кокалести пръсти и главата му запълни устата ми. Беше пуснал малко течност и аз усетих вкуса и, но не беше неприятно. Чувствах се само малко унизено, доколкото можех да разбера въобще какво става, а и ме беше леко шубе.
-Хвани го с ръце и му засмучи главата - нареди ми той, то и без това само главата му успяваше да ми влезе в устата. После поиска да му смуча топките и те съответстваха на размера на кура му, големи, черни и с още по черни косми, направо сини. Почти толкова 4ерни бяха и космите на краката му и твърди, но тялото му беше чисто, само около гърдите имаше малко мъхче.
- Събличай се - беше следващата заповед. Той самия вече беше гол, отиде до секцията и извади вазелин против изгаряне от един шкаф.
- Не искам, казах аз, но гласът ми едвам излезе от гърлото ми.
- Няма не искам в тая игра коте, вече е късно, сваляй гащите - каза той и ми плесна леко шамарче. Аз си свалих дрехите, той ме хвана отново зад врата и ме принуди да коленича на дивана. Струваше ми се че изглеждам смешно със щръкналото във въздуха бяло дупе, нищо че душичката ми трепереше. Не смеех да се обърна и да погледна какво става, но не чаках дълго скоро усетих как половин туба вазелин се размазва между бузите ми и след малко нищо вече не можеше да спре потъващия в ануса ми среден пръст, който ми се стори безкраен, после втори, после само големия кокалест палец и накрая нещо голямо ме подпря отзад. Вкарваше ми го само между бузите и пак го отдръпваше, от смазката даже ми стана приятно, докато за момент нещо не ме раздра. Беше вкарал за секунда само главата. Аз се разплаках. Той ме обърна с лице към него, гушна ме и ми каза - Само се отпусни - и усетих горещия му дъх до ухото си. Пак застанах на четири крака и пак усетих палеца му да влиза дълбоко в мен. После два, три пръста, но болеше много. След това голямата глава на члена му пак се плъзна отзад, но когато я вкара я задържа вътре, дъха ми спря. Той ме изправи леко и аз долепих гръб към корема му. Усетих как дългите му ръце стягат примката, докато отзад ме раздираше, когато го извади усещах че халката ми не можа да се затвори, продължи като само вкарваше и изкарваше главата, каза че това го възбужда, защото дразни само главата. Изпразни се вътре, два пъти.
Никой не узна за това . Повторихме го чак когато се уволни. Тоя пич е истински мъжкар, може би затова като поискаше да си сваля гащите се подчинявах и му давах дупето си, не смеех или не можех да му откажа.
Сега той е в Лондон със семейството си, а аз искам да намеря някой, който да ме накара да изпитам това усещане отново.
098/514-678

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  17.08.2014 18:04:19Изпратен от:  Манол Атипов
Желаеш ли да се запознаем за забавление
 
Дата:  28.09.2015 16:13:18Изпратен от:  krasi
Ако някой иска да го направим да се обади 0886597703
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!