Честит рожден ден


    Автор: anonymous
Публикуван на: 05.02.2012
Вече от 2 седмици бях в Берлин заедно с баща ми, който тогава работеше в тамошното посолство, а аз бях отишъл на гости за лятото. За едно 16 годишно момче, такъв голям град представлява истинско предизвикателство, особено ако си пада по хубави руси мъже .
Трябва да си призная, че в началото ми беше доста скучно, докато не срещнах Ханс. Запознахме се в парка един ден, съвсем случайно и оттогава си мислех непрекъснато и само за него. Той беше висок, рус, синеок, с добре оформено мускулесто тяло, но без да е прекалено едър или прекалено слаб. С една дума – върхът. Ханс учеше право в Берлинския университет и беше с 10 години по голям от мен. Аз го обграждах със сляпа хлапашка преданост и макар той де беше мил и внимателен, така и не разбрах дали си пада по момчета и освен потупване по рамото и приятелска усмивка, от него не получавах нищо друго.
След няколко дни имах рожден ден, а баща ми точно тогава трябваше да прескочи до Хановер, така че аз оставах сам. Нямах други приятели в Германия освен Ханс, така, че го поканих да дойде на гости.
-Аз имам по добра идея, малкия – каза ми той – приготвил съм ти подарък. Едва дочаках да се изнижат дните и когато в неделя вечерта той позвъни на вратата бях просто премалял от нетърпение.
Времето беше доста топло и Ханс носеше само тясна спортна фанелка и сини джинси, които му стояха супер. Вечерта започна с мотаене из кафенетата, вечеря и приятни разговори - всяка дума, казана от него ми се струваше като божествен дар и почти бях забравил тайните си еротични фантазии.
Към полунощ Ханс каза :
- Е Виктор, мисля че е време вече за подаръка ти .
Той ме поведе по някакви улички и скоро съвсем загубих представа за посоката. Спряхме пред голяма метална врата зад която глухо бумтеше музика. Ханс позвъни и след миг вратата отвори огромен як мъж, който ни огледа преценяващо. -Ей ти, имаш ли 18 години?
Аз ужасно се смутих, но Ханс бутна в ръката на бодигарда някаква банкнота и каза : -Разбира се, момчето днес има рожден ден.
Горилата се отдръпна и ние влязохме в просторно сумрачно помещение. Когато очите ми привикнаха с мрака видях голям дървен бар, както и много сепарета, пълни с момчета и мъже на всякаква възраст. Тъкмо да попитам Ханс къде сме и четири момчета горе долу на неговата възраст се приближиха и сърдечно го запрегръщаха. -Запознайте се, това е Виктор – представи ме той.
Не успях да запомня имената на всички, а и собственото си име едва казах, толкова бях притеснен. Ханс не ми остави време за мислене а ме хвана за ръката и ме повлече към едно сепаре. В следващите 1-2 часа се наливахме с бира и водка и си разменяхме шеги и закачки. По някое време Ханс се наведе и ми прошепна :”Ела с мен!”. Стори ми се, че езикът му леко се плъзна в ухото ми, но не бях сигурен. Мисълта за това обаче моментално си каза своето – надървих се на секундата. Станах и тръгнах след него. Помещението в което влязохме изобщо не приличаше на предишното – вместо сепарета, на пода имаше голям тепих от тези върху които тренират борците, само че доста по дебел. Ханс ме спря, обърна ме към себе си, а устните му се притиснаха към моите. След миг преодолях вцепенението и езиците ни се преплетоха а аз се оставих на мисълта, че мечтите ми най сетне са се сбъднали.
Въобще не чух кога са влезли и останалите четирима от компанията. Постепенно ръцете които се плъзгаха по тялото ми ставаха все повече. Понечих да се дръпна, но Ханс ме задържа, след което сложи ръце на раменете ми и ме натисна надолу. Аз се отпуснах на колене и с треперещи ръце разкопчах панталона му. Парчето му беше голямо и добре оформено. Скоро към устата ми се протегна още едно и още и още. Духах като луд а в същото време 5 чифта ръце галеха тялото ми. Дрехите ни бяха вече на пода, а ние се бяхме оплели в страстна купчина. Аз лежах върху Ханс, когато усетих, как някой намаза ануса ми с лубрикант. Опитах се да се дръпна, но ръцете на Ханс се сключиха около гърба ми, а устните му се сляха с моите. Бавно и много внимателно, някой проникна в мен. Болката беше краткотрайна, а и не ми беше за пръв път. Езикът на Ханс се движеше като полудял в устата ми, а момчето зад мен започна да ме клати все по-бясно. След няколко минути викът му оповести, че е свършил, но само след секунда друг зае мястото му. Четиримата приятели на Ханс дълго се редуваха, а аз бях на върха на екстаза. Не знам колко продължи това, но на мен ми се стори като часове, и то часове изпълнени с блаженство. По едно време Ханс ми каза да се надигна, а двама негови приятели ме подхванаха под мишниците и под коленете. Ханс легна по гръб, а те ме нанизаха на голямото му парче. Ханс започна да ме помпи лудо и аз щях да свърша всеки момент, когато Ханс каза :
-Не бързай толкова малкия!
Някой се приближи зад мен и почувствах още едно парче да се опитва да се намести до хуя на Ханс. Пробвах да се съпротивлявам, но Ханс ме държеше здраво, а другото момче натискаше силно. Постепенно парчето му влезе цялото, а аз изпитах страхотна болка. Виках и се молех да спрат, но страстта ги беше обхванала напълно и никой не ми обръщаше внимание. Аз усещах само как двете бутала ме разпъваха и се уплаших, че ще ме разкъсат. Постепенно обаче започна да ми става все по хубаво и накрая се изпразних с вик. Ханс ме обърна по гръб и всички се наредиха около мен и започнаха да се празнят един след друг. Ханс доближи парчето си до устата ми и с рязко движение го набута в гърлото ми свършвайки там. Спермата му беше много и гъста и аз се задавих, но той задържа главата ми и каза :
-Хайде Виктор, гълтай момчето ми!
Изгълтах всичко, след което се отпуснах омаломощен на тепиха. Другите момчета едно по едно се отдръпнаха и само Ханс се притисна до мен, галейки ме нежно. След десетина минути дойдох на себе и, но не можах да стана – краката ми трепереха не само от “физическите упражнения” но и от преживения оргазъм. Виждайки това Ханс се засмя, наведе се и ме вдигна.
- Не съм свършил с теб Вики, - прошепна ми той, след което тръгна към вратата в дъното на помещението. Това се оказа баня с душ и аз се заех да измивам спермата от тялото си, а Ханс ми помагаше.
Постепенно ръцете му започнаха да ме галят все по страстно като в същото време ме сапунисваше навсякъде и миеше дупето ми. Ханс отново се беше възбудил и ме целуваше силно. После ме обърна с гръб към него и започна да маже дупето ми със сапун. Аз също се надървих и вече си представях как ще получа още едно яко чукане, когато усетих пръстите на Ханс да проникват в мен. В началото влязоха 2, после 3 а после той натисна с цяла ръка. Заболя ме и се опитах да се дръпна, но Ханс ме наведе и ме застави да падна на колене с вирнат към него задник. Едната му ръка проникваше все по навътре, а с другата сипваше шампоан за да му е по лесно. Аз виех от болка, но Ханс отново беше обезумял от страст и не ме чуваше. Ръката му навлизаше в мен сантиметър по сантиметър и аз бях сигурен, че този път няма да ми се размине, но когато проникна напълно постепенно болката премина, а Ханс започна да ме чука с юмрук с леки въртеливи движения.
-Харесва ли ти?- попита ме той.
- Да, харесва ми- изстенах аз и сякаш думите предизвикаха оргазма. Изпразних се диво за не знам кой път тази нощ и не след дълго Ханс ме последва.
На излизане от нощния клуб Ханс ме прегръщаше нежно през цялото време и току ме целуваше. Преди да се разделим той ме хвана за раменете, погледна ме в очите, след което каза :
-Честит рожден ден малкия! До утре!

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  13.03.2014 19:14:02Изпратен от:  Sasho Geq
i az sym gey,, chakam wi . .. na telefon : 89456789321 :)
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!