Цената на моята квартира


    Автор: anonymous
Публикуван на: 10.04.2012
Бях студент в 4 курс ,когато се разви тази моя история. Поради това,че бях малко луд или прекалено шумен ме изгониха от любимата ми стая в общежитието. Искам или не бях принуден да си намеря квартира за оставащите ми няколко месеца безгрижен живот преди дипломирането ми.По това време на годината бе трудно да се намери удобна бърлога за живеене,така че не бях особено взискателен.Разгледах обявите и си харесах самостоятелна стая в къща,където с дебели букви бе изписано \"...притежава беседка за студентски събирания по всяко време...\". Това някак си ме впечатли.Много рядко си срещаха баби,които да търпят студентските избухвания на купони. Веднага се обадих и си уредих среща. Точно в 13.00 часа бях на уговореното място. След няколко позвънявания вратата се отвори и срещу мен застана жена на около 40-45 години. Веднага ме впечатли факта,че тя изглеждаше много добре за възрастта си. Буйни черни коси,съвсем леко пълна и със средно големи гърди,подаващи се изпод домашната и рокля. Тя нежно се усмихна и ме покани да вляза. Набързо се представихме и седнахме да на кафе.Тя се казваше Мария или Мима,както и казват познатите.Показа ми стаята. Това не беше точно желаното от мен. Тази стая бе част от къщата.Изобщо не бе с отделен вход и без никакво самостоятелност. Това не бе добре за мен и отказах да я наема. Мария остана разочарована.Набързо взе да ме умолява да я наема, казваше че нямали пари и т.н. и обещаваше да търпят всичките ми купони и прищевки Това ме развесели и реших,че след като обещава всичко,то поне малко ще имам свободата да каня мадами в леглото си и да ползвам беседката за купони. Заявих и това и тя се съгласи учудващо бързо. Така аз станах квартирант на Мария.
Още първата вечер самата ти ми предложи до извикам приятелите си, за да полеем новата квартира. Така и стана и за мое още по-голяма учудване самата ми хазяйка цяла вечер прислужваше на моите гости, като дори ни направи домашна салата и ни почерпи от нейната ракия. От това по-хубаво нямаше. Тя бе хазяйката мечта. И така цялата седмица премина в купони и тя се забавляваше с нас и постоянно повтаряше, че сме върнали живота в нея. За нещастие се наложи да правя курсова задача и купоните секнаха. Бяха изминали 10 дни от нанасянето ми в новата квартира. Една вечер, след часове прекарани пред компютъра реших да изляза на беседката за една цигара. Беше към 21 часа и тъкмо се стъмваше. Мима излезе с две бири и седна при мен.
- Вземи една бира - каза тя - няма да е лошо да се отпуснеш малко. От много учене боли глава.
Взех бирата и бавно отпих,след което я попитах:
- Ти сама ли си? Нямаш ли си някой?
- Имам - каза тя -имам съпруг. Ще си дойде след три дни от командировка А пък и да не си дойде няма да е голяма загуба. Дори и да е тука,все едно го няма. Преди десет години ми призна, че е гей.
Това откровение много ме учуди. Тя продължи:
- Родих му две деца,който сега са в чужбина, а през цялото време той е изпитвал желание към мъже и аз се чудех защо все искаше да правим анален секс. Като си дойде да се пазиш!
Аз само се усмихнах и рекох:
- Няма страшно! Аз си падам много повече по жените.
- А по по-опитни ?
Този въпрос ме изненада страшно.Какво да отговоря? Една мисъл ми мина през ума. Тази е загоряла за секс, а аз от известно време не бях виждал жена. Какво пък толкова, нали все говорят,че с по-възрастни и много по-добре, а пък може и да науча нещо ново.
Отговорих и на въпроса:
- По-опитните не са за изпускане. Току виж съм станал много добър в тази работа и после мацките все мене ще търсят. J
Това като че ли бе ключово за вечерта и тя само това е чакала.
- Ела, каза тя - и ме поведе за ръка.
Влязохме в нейната спалня. Аз само мълчах и чаках нейните действия.
- Погледни - и тя отвори един шкаф.
В него имаше поне 20 вида различни вибратори с всякаква форма.
- Ето това ползвам вместо мъже! Вече не знам какво е да те целуват и любят истински.
Аз вече бях превъзбуден. Тя забеляза това. Обърна се ме прегърна.
- Направи ме щастлива тази вечер !
Впих устни в нейните. Големи, влажни и жадни устни, които търсеха всичко,което мога да и дам. След 10 минути целувки тя ме хвана за ръка и ме поведе към банята.
- Трябва да се измием преди всичко - каза тя.
Не ми позволи да вляза с нея. Само чаках да ми дойде реда и след като тя излезе беше моят ред. Измих се старателно и отидох отново в спалнята. Тя ме чакаше отново облечена в рокля.
- Защо си облечена?
- Тайнството не е в голото тяло, а в неговото разголване - промълви Мима.
Отново се прегърнахме и започнахме да се целуваме.Целувах лицето и, бялата кожа на шията и, но не смеех да продължа надолу.
- Имам си сценарии за моето събличане - промълви тя - първо искам да ми оближеш и осмучеш зърната на двете цици, а после искам да усетя езика ти путката си.
Тези нейни думи ме влудиха невероятно. Никоя жена не бе ми говорила така откровено цинично за това какво иска да и правя. Вече бях готов на всичко за нея. Започнах да разкопчавам копчетата на роклята и. Тя ме спря и започна сама тази процедура. Вече нямах търпение да видя гърдите и. Първо извади едната си гърда. Едра, тежка и най-голямото зърно,което можех да си представя. Засмуках го като невиждал. После и другото, а тя стенеше от удоволствие. Тя започна да разкопчава роклята си по-надолу.
- Време е да ми оближеш путката! Правил ли си го друг път?
И махна роклята си.Пред мен се показа най-рунтавата катерица, която дори и не можех да си представя. Голяма, тлъста и обилно окосмена путка. Сигурно имаше три сантиметра косми. Зарових главата си. Малко ми бе трудно да открия клитора и сред този гъсталак, но успях и тя започна да се тресе от удоволствие. Близането на рошавата путка ми доставяше невероятно наслада и не усещах времето , прекарано между краката и. След няколко явни оргазъма тя се дръпна и каза, че е мой ред да разбера за нейните способности. Тя ме просна на леглото и се насочи към моят пенис. Засмука го с такава страст, че чак топките ми се свиха. Само след няколко минути не можах да издържа и свърших в устата и. Малкият Бен остана все така изправен и готов за бой.
Мима преглътна всичката сперма, която бях изхвърлил и каза,че иска още. След това отново се нахвърли върху мен и започна да ме целува. Усещах вкусът на моята сперма, когато я целувах, но интересното бе, че това още повече ме възбуждаше. Настъпи време да вляза в нея. Очаквах широка путка, която да не мога да запълня с моя не толкава голям пенис, но влязох в една много топла и влажна путка, която сякаш е чакала мен. Започнах да се движа в нея и това продължи около 40 минути като сменяхме позите постоянно докато тя не извика силно,че свършва и аз завърших с нея.
Това беше най-хубавият секс,който съм правил, при положение, че съм спал и с жени, които минават за доста перверзни. Заспах върху гърдите и така се събудих сутринта, когато отново правихме секс.
На следващата вечер тя ме покани да вечерям с нея. По време на вечерята аз си мълчах и не смеех да кажа нищо. Тя сама започна разговора, като ми обясни, че няма за какво да се притеснявам и че тя приема секса с мен като нещо естествено. След втората бутилка вино стана ясно, че тази нощ отново ще трябва да прекарам в нейното легло. Все пак на жена не се отказва. Тя ми разправя цяла вечер за половият си живот да сега.
И накрая изплю камъчето. Тя имала фетиш. Веднага си помислих за вериги и камшици.
Но не стана това. Нейният фетиш се оказа към плетени памучни и вълнени блузи. Както тя се изрази \" - Просто като облека така блузка или нещо плетено на голо се възбуждам страшно много от допира с материята, а и моят мъж е същият\"
Сега вече трябваше да задоволявам и фетиши. Май не беше добра идея това с ебането на стари лелки !!??. След като си изля душата пред мен вече нямаше задръжки за своите желания. Мими ме целуна нежно и каза : - Почакай ме малко и ще видиш за какво говоря.
Излезе от стаята и след малко чух шум от душа в банята. Работата бе ясна. Пак ще има секс цяла нощ.
Не след дълго врата се отвори и Мария застана в нейната рамка. Бе облечена в дълго ръчно изплетена пола, а отгоре носеше розова вълнена жилетка. Тя пристъпи към мен, хвана ме за ръка и ме отведе в спалнята. След това ме съблече гол и се допря до мен. Допира до вълнената материя ми подейства първа странно, а после се възбудих. Разкопчах част от копчетата на жилетката без да я свалям и се захванах да смуча зърната, които вече бяха щръкнали доста напред и се подаваха през дупките на плетената жилетка. След това влязох под полата и половин час смуках и мачках рунтавата путка на Мария. След като започнах да я събличам тя отказа да свали вълнената жилетка,макар че времето бе топло.Явно фетишите на Мимето не свършваха до култа към плетените дрехи. Докато ближех клитора и бях заврял два пръста в косматата и путка. Тя продължи за настоява за трети пръст,после за четвърти и накрая ме помоли да пробвам да си завра ръката в путката и. Много скоро ръката ми влезе цялата в топлото обилно окосмено място наречено вулва. Тя започна да се побърква от кеф. Това вече го наричат фистинг. Тук вече аз поех инициативата. Пръстите на другата ми ръка намериха пътя към дупето на |Мима. Отново същата процедура. Първо един пръст,втори, трети ... Е, цялата ръка не можах да навра, но не стърпях и вкарах пениса си дупето и.Анален секс. Не бях правил такъв до този момент.
Това бе втората незабравима нощ в стаята на Мима. Не могат да се забравят лесно големите гърди с огромни тъмнокафяви кръгове и големите зърна, които приличат на малкото ми пръстче и изпъкват един сантиметър напред. Вярно е, че гърдите и бяха малко увиснали, но пък бяха меки и можех да ги мачкам до полуда.
На следващият ден всичко свърши, но не и моята история.
Върна се съпругът на Мария - Георги.
Запознахме се, пихме по ракия и се говорихме за футбол цяла вечер.На другият ден Мария влезе в моята стая и ми каза, че му е разказала за нас. Аз пощурях и взех да си прибирам багажа и да се готвя за друга квартира. Тя ме успокои с думите, че мъжът и поощрявал нейните похождения, защото той самият не може да я задоволи. Това никак не ме успокои, но не знам поради какво причина останах.
Още същата вече ме поканиха да вечерям с тях. Мима старателно готвеше и се правеше на добра домакиня, това ми изглеждаше много подозрително. Бях на нокти и чакаш някой скандал. Но нищо подобно не се случи. Говорихме си отново за футбол и други спортове, гледахме телевизия и пиехме ракия. Неусетно ракията ме удари в главата, а те продължаваха да ми пълнят чашата.
Ето, че дойде момента, когато разбрах за какво всъщност става дума.
Мария най-сетне приключи работата си в кухнята и седна до мен, като веднага пъхна ръка между краката ми. От другата страна на масата Георги вече приключваше с признанията, че е гей и колко труден е животът на педерастите в България. И тук започнаха неговите въпроси към мен: \" Ти би ли опитал с мъж? Какво мислиш за мъжката любов ?\" и др. под. Аз естествено се мъчех да отклонявам темата, но и двамата ме насочваха се обратно към нея. Към полунощ вече достатъчно пийнал се предадох и започнахме спор за правата на гейовете в България. Към 1 часа след полунощ Георги каза, че няма нищо против да чукам жена му, дори и пред неговите очи. Тук сякаш всичко се отприщи.Мимето само това чакаше и веднага ми разкопча панталона и започна да ми прави свирка. Георги седеше и гледаше. Малко след това Мария ме съблече гол и заведе на дивана, който бе покрит с вълнено одеяло. Съпругът се разположи срещу нас като гледаше сцената с явен интерес. Така минаха около 15 минути и той стана и отиде някъде. След десетина минути се върна облечен много смешно - с вълнен клин и вълнено елече. Стана ми ясно, че и той има същият фетиш. Отново седна срещу нас и започна да ни наблюдава. Мария пожела да ближа путката и и застана да четири крака срещу него. Аз започнах с удоволствие да ближа косматата путка и анус. Така отново мина известно време. Бях вече пиян.
Тя ми заповяда да спра и да се доближа до нея. Нейната глава бе почти опряла да пениса на съпруга и.
- Гледай сега ! -каза тя и бръкна в гащите му. Оттам се показа едни огромен пенис, който още не бе достигнал последна фаза на възбуда. Това спрямо моя бе чудовище. Огромна глава и дължина. Веднага си представих как това нещо раздира задника на Мария. Тя започна да то ближе и да прави чекия на мъжа си. Явно на него не доставяше удоволствие, защото парчето така и не се уголемяваше.
- Няма ли да помогнеш ? - попита Мима.- само го хвани и размърдай и ще видиш ефекта. На мен вече не ми пукаше. Хванах огромният хуй и той наистина удвои размера си. Мима го смучеше и натискаше главата ми все по-близо до него. Накрая ми го завря в устата. В първият момент изпитах отвращение, но всичко това се изпари под ласките на Мария, която ближеше заедно с мен и в същото време ми правеше чекия.
Тя каза :
- Това е идеалният случай да бъдем задоволени всички!
В този момент аз бях превъртял тотално. От пениса тръгнах нагоре. Разкопчах няколко копчета на жилетката на Георги и зарових лице в косматите му гърди. Целувах зърната му. Опипвах го.Мима през това време ни правеше свирки и на двамата.След това тя поиска да я чукам. Започнахме на задна прашка. Докато я клатех и мачках прекрасните и цици усети ръцете на Георги на шарят по задника ми.Не се възпротивих. Бях готов до изчукам и него.Мима спря и ме накара да легла по гръб. Съпругът и застана пред лицето ми и аз засмуках големият кур. През това време Мария ми правеше свирка и неусетно завря пръст в ануса ми. Това ми хареса. Пръстите станаха два и после три. Изведнъж Георги каза, че ще ме чука. Аз се уплаших. Този голям кур в моят задник бе нещо нещо неприемливо. Накараха ме да застана на четири крака. Мима легна пред мен и каза да бръкна в путката и, а съпругът и се зае с ануса ми. След доста вазелин, той успя да вкара четири пръста и заяви, че съм готов за кура му. Наистина вече то исках. Но проблема бе,че той е прекалено голям. Започнах да чукам Мима, докато той си триеше кура в гъза ми. След това тя ме хвана и задържа на едно място, а той започна до натиска кура в гъза ми.През цялото време стененеше и повтаряше: \"Само малко, само главичката ....\" Бях се разтворил до край. И изведнъж той влезе в мен. Всички застинахме за секунда.Мима вече ме бе пуснала в гъза си.А аз усетих голямата болка и едновременно удоволствие от неговото присъствие в задника ми.Когато започна да се движи леко в мене имах чувството, че ще се насера ако го извади и му каза да не го прави. Така започнахме в такт - аз жена, той мене.
Беше незабравима нощ. Правихме го няколко пъти.
На другата сутрин се изнесох.
И досега съжалявам за това.
Днес не зная какво искам. Мога да бъда и с мъж и с жена.
Май на това му казват би сексуалност. Не знам.
Знам само, че оттогава не мога да откажа и на по-възрастна жена и на възрастен гей.
Само така мога да се почувствам истински задоволен.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  28.09.2015 15:52:26Изпратен от:  krasi
Mnogo hubava istoria 0886597703
 
Дата:  16.01.2021 16:43:02Изпратен от:  Bobi
Много ме надърви твоя разказ не знам дали е истина или художествена измислица но е супер, Благодаря sexbobo@abv.bg skype:sexbobo1
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!