Сауната


    Автор: anonymous
Публикуван на: 01.03.2012
Беше един от първите студени есенни дни на месец октомври, навън валеше силен дъжд и аз като всеки нормален човек си останах в къщи, вместо да кръстосвам из улиците на София. По някое време реших да хвърля един поглед в mIRC да видя дали няма някой познат. Влязох в канал -Кажи сега за тази сауна. Истина ли е? Къде е, кой ходи там? Става ли нещо интересно?
-Ами ела и ще видиш – отговори ми момчето, което се представи като Ники.- там се събира Клубът.
-Какъв клуб-попитах го аз, но той се направи на загадъчен и се отплесна от темата. Както и да е, уговорихме се да се видим следващия вторник вечерта и да ходим заедно. Аз едва дочаках да дойде време. Винаги съм искал да отида на гей сауна, а досега само бях чувал легенди за това което става по сауните в “цивилизованите” държави. Не ми се вярваше че и в БГ най накрая ще се появи нещо такова.
Точно в 18 часа Ники дойде на уговореното място. Бяхме си разменили снимки, така че веднага го познах. Беше готино момче – 23 годишно с хубава фигура и сладка муцунка. Разговорът потръгна добре още в началото и скоро си говорехме, като че ли се познавахме от години.
Влязохме в сауната и след формалностите като плащане и събличане успях да се огледам наоколо. Не беше кой знае какво помещение, но беше чисто и добре поддържано. Самата сауна беше нова или поне прясно боядисана, отстрани имаше коридорче с три душа без прегради между тях. Осветлението беше не много силно, но точно колкото ти трябва.
- Хайде под душовете, подвикна ми Ники и се пъхна под първия душ.
Аз разбира се отидох да му правя компания, ей така да не скучае.
Сауната все още беше празна а ние с Ники не бяхме от стеснителните, както се оказа. Неусетно дойде първата целувка, след което аз го прегърнах и пуснах ръка по гърба към стегнатото му дупе. Ники изпъшка след което бавно се отпусна на колене. На мен и по принцип ми трябва малко за да се надървя, но при тази ситуация достатъчна беше и мисълта за това и вече бях готов...Ники започна с бавни движения да плъзга езика си по парчето ми като стискаше полукълбата на якия ми задник с двете си ръце. Това продължи не повече от 2-3 минути и аз усетих че всеки момент ще свърша.
- А, не бързай толкова – ухили се той – пести си силите за по късно...
На мене не ми се искаше да спираме, но в този момент се чуха гласове откъм съблекалнята и ние бързо се отдръпнахме един от друг. Излязохме изпод душовете и влязохме в саунта. Качихме се на горния ред и зачакахме. Не ни се наложи да чакаме дълго – в сауната влязоха две хубави момчета на 18-20 години. Те се поздравиха с Ники и се запознахме. Нямах време да ги зяпам дълго, щото вратата се отваряше почти непрекъснато и сауната почна да се пълни с момчета, които се поздравяваха помежду си и се смееха. Аз се бях настанил в ъгъла и въпреки че ми беше вече много жега след 15 минути висене в сауната, не исках още да излизам, преди хубаво да съм разгледал компанията.
Общо взето имаше за всеки вкус по нещо – средната възраст на момчетата беше оково 25-26 години, имаше спортни хлапета, едва минали 18, но имаше и хубави здрави мъже около Христова възраст. Всички бяха с поддържани фигури и по късно разбрах че това е едно от условията на “гейския нуди клуб” в който “членуваха”.
Падам си да гледам готини мъжки тела – гърди, бицепси, задници а и други работи, но температурата в сауната си е 90 градуса и ща не ща трябваше да се измъкна към душовете. Ники естествено се измъкна след мене. Пуснахме водата и продължихме оттам докъдето бяхме стигнали, когато усетих зад мен нечие присъствие. Обърнах се тъкмо за да видя как един от приятелите на Ники влиза под душовете, вече надървен и без да чака покана ме прегърна и почна да ме целува по врата, а Ники удвои старанието си. Скоро сменихме конфигурацията и неусетно към нас се присъединиха още 1, 2 , 3 момчета. Почна се едно лудо целуване, лизане, смукане и прочее и скоро дойде първия общ оргазъм. Ники стоеше на колене и беше последователно облян от спермата на нас четиримата. След банята тръгнахме отново към сауната, но на вратата се спрях втрещен. Помислих си че съм попаднал в някой порно филм. В сауната се беше заформила яка групичка от около 15 човека и ми беше трудно да проследя в плетеницата от тела кой кой е и какво прави. Явно трябва да изследвам нещата”отвътре”, казах си аз и се включих в редичката.
Не обичам да преразказвам порно филми, така че ще спра до тук. Само ще кажа че изкарах най яките 2 часа в живота си. Намерих си доста нови приятели и знам че поне една вечер в седмицата клубът си организира такива “мероприятия”. Който иска да се включи, нека направи като мен. Удоволствието е гарантирано :-)

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  28.01.2017 10:30:08Изпратен от:  Emil
0895702655,passiven Sam !
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!