Мъжка баня...


    Автор: anonymous
Публикуван на: 27.03.2012
Бяхме заминала в 11-и клас на екскурзия. . . . Времето горещо, пристигаме в град Панагюрище - потни запотени от жегата; настаняваме се в хотела - аз и моят съученик Митьо-в една стая. Той ми казва:отивамза душ, че заврях\". Минава 10 минути, а то и аз потен, та търпи ли се-викам да надникна, гледам през процепа на банята моя приятел се бръсне - навирил пишока и бръсне ли бръсне. . . одървих се неволно от тази гледка, а той усетил, че го наблюдавам ми каза -Ела да ми погнеш, че ще взема да се порежа бе, Андро!\"Влизам аз хващам бръсначката, но неволно се докосвам до кола му, той взе да се уголемява, както и да е, пообръснах го, а той се обръща и вика\"А сега по дупето, ако можеш, че гаджето ме обича гладък навсякъде\" захващам аз , а той се гъзи срещу лицето ми \'Викам\" митьо, имаш дупе като на женка, ей! Бих ти се пуснал, ако бях мадама той ми отвръща -искаш ли да пробваш как ми е на вкус? Замислих се аз, не бях правил никога нищо с мъж, а той се обърнал през това време, кура му стърчи, близнах го аз, още един път по ствола, не знам копелето от кога не беше ебал (уж си има гадже) но изригна в устата ми и ме изцапа целия, почнах да плюя спермата му а той пак ми го бута в устата. Ядосах се и викам:\"така ли копеле? Хванах го за задника, смъкнах го надолу, разкопчах панталона си и започнах бясно да го чукам в устата , а Андрей го поемаше докрай! Беше върховно ве едно ебах широка путка! Свърших в устата му, но за да му отмъстя не си го извадих, той почна да се дави, но си рекох ням ада го вадя, а ще пикая вътре. Започнах да уринирам, а той се дави и пикня тече по лицето му! Викам ха так ада знаеш друг път какво правиш. . . . .
след това влязохме двамата под дуща, а той ми вика\" така и така сме почнали, искаш ли да се ебем?\"и се гъзи - наплюнчих халката му , сложих малко шампоан и почнах да го клатя - най-после ще свърша някъде вътре, без да се налага да пазя някой от забременяване. След това директно му го дадох в устата , а той ми лиже и топките, и гъза. . .
Вечерта след като се върнахме от дискотека с класа се прибирахме по стаите, лягаме снего по леглата, той се прсиламчва към моето и почва да ми целува глезените, бедрата, налапва ми пишката , бръква в дупето ми с два пръсна, не знам какво ми стана, но моментално свърших, той ме обърна по корем и почна да ме лиже по ануса, даже сега , като ви пиша, се разтрепервам от усещането. След това си сложи презерватив и ме опъна - болеше зверски - но не само, че пак се надървих, ами се и изпразних без да стимулирам кура си по никакъв начин. . след това завършихме нощта на 69, лижейки се по гъзовете си. .
за това, какво се случи през втората вечер в Панагюрище - очаквайте продължение, неповторимо беше, вярвайте ми, не че се казвам Симеон де :)

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!